Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Οι Αεροπρόσκοποι της Φιλαδέλφειας μας καλούν...


Στα πλαίσια οικονομικής ενίσχυσης των Προσκοπικών τμημάτων, οργανώνουμε την πατροπαράδοτη γιορτή προς τιμήν του προστάτη των Προσκόπων Αγ. Γιώργη. Η γιορτή θα περιλαμβάνει ψήσιμο αρνιών, ποτά  και αναψυκτικά, άφθονο κέφι και χορό.
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου από τις 11:00 και μετά, στο Προσκοπικό κέντρο του ΠΥ.ΒΑ που βρίσκεται εντός του περιβαλλοντικού πάρκου ‘’Αντώνης Τρίτσης’’ και είσοδο έχει
στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και Σύμης έναντι της οδού Ευβοίας ( σύνορα Καματερού και Ίλιού).
Για το λόγω αυτό, σας αποστέλλουμε δωρεάν πρόσκληση για να παραβρεθείτε  στην παραπάνω εκδήλωση. Επίσης υπάρχουν και προσκλήσεις για όσους επιθυμούν να έρθουν μαζί σας. Η τιμή των προσκλήσεων ανέρχεται στα 12 ευρώ για τους ενήλικες και για παιδιά κάτω των 12 ετών η τιμή ανέρχεται στα 8 ευρώ.
Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσής μας, παρακαλούμε ενημερώστε μας για τις προθέσεις σας, μέχρι την Τετάρτη 11 Μαΐου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου