Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδρομή Μικρασιατών στις Κυκλάδες

Ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες» διοργανώνει τριήμερη εκδρομή
 στην Τήνο και στη Σύρο στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012
 Η αναχώρηση θα γίνει με πούλμαν από τη Νέα Φιλαδέλφεια την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 06:15. Το πλοίο θα αναχωρήσει από τον Πειραιά στις 07:35. Μετά την άφιξη στην
Τήνο (στις 12:05), θα γίνει προσκύνημα και ενδεχομένως παρακολούθηση λειτουργίας. Αναχώρηση στις 15:00 για Σύρο (άφιξη στις 15:30).
Το Σάββατο θα γίνει περιήγηση μέσα στην Ερμούπολη, επίσκεψη σε 3 εκκλησίες (Άγ.Νικόλαος, Ανάσταση του Σωτήρος και Κοίμηση της Θεοτόκου, στην οποία βρίσκεται η ομώνυμη εικόνα του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου-El Greco), επίσκεψη στο Δημαρχείο Σύρου (με ξενάγηση από την Αντιδήμαρχο Σύρου), επίσκεψη στο περίφημο και ονομαστό Θέατρο της Σύρου και συνάντηση με τα μέλη του νεοιδρυθέντος Συνδέσμου Μικρασιατών Σύρου για ανταλλαγή απόψεων.
Την Κυριακή θα γίνει τετράωρη ξενάγηση με πούλμαν στις παραλίες της Σύρου, επίσκεψη στην Άνω Σύρο και στα μοναστήρια της, όπως στο μοναστήρι της Αγ.Βαρβάρας, αλλά και στην καθολική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου (Σαν Τζώρτζης). Αναχώρηση στις 16:00 για Πειραιά (άφιξη στις 19:45).

Τιμή κατ’άτομο: €125
Συμπεριλαμβάνονται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με το Blue Star Naxos,
η διήμερη διαμονή στο Diogenis Hotel στην Ερμούπολη, με πρωινό μπουφέ,
η τετράωρη ξενάγηση με πούλμαν της Κυριακής
και η μετακίνηση με πούλμαν προς και από το λιμάνι του Πειραιά.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο του Συνδέσμου
από Δευτέρα έως Πέμπτη, 11:00-13:00, μέχρι 17/9.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                       Ο Πρόεδρος             Η Γενική Γραμματέας
                              Κοσκολέτος Σωτήριος           Μυλωνά Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου