Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ο δικός μας Κώστας Πούλιος

Είναι δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας και έτρεξε Μαραθώνιο δρόμο στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου! Ο Κώστας Πούλιος, είναι ένας εργαζόμενος δίπλα μας, στο Δήμο, και αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων! Στο Λονδίνο έκανε την απόσταση των 42 χιλιομέτρων σε 2 ώρες, 33 λεπτά και 17 δεύτερα, κατά την τελευταία ημέρα των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Ο Έλληνας πρωταθλητής των μεγάλων αποστάσεων, πέτυχε τον
πρώτο στόχο του στο Λονδίνο, που ήταν να καταφέρει να τερματίσει τον αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να βελτιώσει κι άλλο το ατομικό του ρεκόρ το οποίο είναι 2:17.12. "Εζησα το χειρότερο όνειρό μου. Το κορμί μου με πρόδωσε. Από το 10ο χλμ και έπειτα απλώς έκανα τζόκινγκ γιατί ήθελα να τερματίσω. Το είχα πει πως θα τερμάτιζα ακόμη και μπουσουλώντας. Τα 42 χιλιόμετρα πάντα είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως, τρεις μήνες τώρα δεν είχα τρέξει τόσο αργά. Πριν τον αγώνα ήμουν καλά, μετά άδειασα. Είχα πόνους στη σπλήνα και το συκώτι, όμως, δεν θέλω να δικαιολογηθώ. άλλον προσπάθησα περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Φαίνεται πως η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Ο κόσμος στη διαδρομή ήταν φανταστικός. Σε μεγάλο βαθμό η συμπαράστασή του με κράτησε στον αγώνα. Οι ιαχές τους ήταν εκκωφαντικές", δήλωσε ο 35άχρονος αθλητής, μετά τον τερματισμό του.
Εμείς είμαστε περήφανοι για τον αθλητή Κώστα Πούλιο, γιτί η πεμπτουσία του αθλητισμού είναι η συμμετοχή, και μετά η νίκη. Το ότι τερμάτισε είναι πολύ σημαντικό και δίνει το παράδειγμα του Αθλητισμού: Παλεύω, πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους συναθλητές μου. Αυτό δεν είναι και το νόημα της ζωής; Κώστα, σε ευχαριστούμε!

9 σχόλια:

  1. Κύριε Σεϊτανίδη, συγχαρητήρια που αναδείξατε το θέμα. Είχε περάσει απαρατήρητο όλο αυτό τον καιρό.
    Συγχαρητήρια και στον Κώστα για τις προσπάθειές του. Του εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και μεγαλύτερες επιδόσεις στο μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπράβο του και μπράβο και στην δήμαρχο που έχει τέτοιους υπαλλήλους και καταφέρνει να τους διευκολύνει ώστε να τρέχουν και στους Ολυμπιακούς! Συγχαρητήρια κ. Γαϊτανά από όλους τους Χαλκηδονιώτες και Φιλαδελφειώτες! Τέτοιους δημάρχους θέλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς κατάφερες ένα κείμενο που επαινεί τον αθλητή, (και σαφώς του ανήκει κάθε τιμή) να το κάνεις να φαίνεται ότι επαινεί την Δήμαρχο (που σαφώς δεν της ανήκει τίποτα στην περίπτωση αυτή), μόνο ένας Ελληνάρας σαν εσένα μπορεί να το κάνει.

      Διαγραφή
    2. Είναι απολύτως δικαιολογημένη η απέχθεια προς το πρόσωπο της δημάρχου ειδικά από Χαλκηδονιώτες (όπως προκύπτει απ' το σχόλιο). Την πόλη των υποδομών του Νίκου Παπαμικρούλη και των έργων του Γιώργου Αποστολάκη, διοικούν ετερόφωτοι τύποι που αν δεν ήταν οι προαναφερθέντες δήμαρχοι δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους. Και βλέπουν τη Νέα Χαλκηδόνα να ρημάζει στην εγκατάλειψη, ακολουθώντας το δράμα της Φιλαδέλφειας που μετά τον Σάββα Σταματιάδη τραβάει το δικό της γολγοθά.
      Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνει αναφορά (μην πω και αφιέρωμα) σ' έναν δικό μας άνθρωπο που έτρεξε σε Μαραθώνιο. Άστοχο και μικρόψυχο το σχόλιο του 11.42. Δεν προσφέρονται όλα τα θέματα για αντιπολίτευση.

      Διαγραφή
    3. μικρόψυχο το σχόλιο που έγραψα "μπράβο στο παληκάρι"?

      θα μας τρελάνεις εσύ

      Διαγραφή
    4. Συγγνώμη 8:24. Από λάθος ανέφερα το δικό σου σχόλιο. Για τον/την Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2012 1:50 μ.μ. πήγαινε το σχόλιό μου.

      Διαγραφή
  3. Υπέπεσα σε μια πάρα πολύ μεγάλη παράλειψη προηγουμένως και επανέρχομαι γιατί οφείλω να επανορθώσω: ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στην "Αλήθεια" και σ' εσένα προσωπικά Διαμαντή που ξετρύπωσες και ανέδειξες δημοσιογραφικά το θέμα. Αποδεικνύεις ότι δικαίως φέρεις τον τίτλο του επαγγέλματός σου σε αντίθεση με άλλους που απλά το δηλώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω καλές πηγές- και με την ευκαιρία ευχαριστώ την πηγή μου για το θέμα Πούλιου

      Διαγραφή