Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Συνδυασμός δανείου και ασφάλισης

Όλα σε ένα …και στις ασφαλίσεις! Οι τράπεζες επιδιώκουν να «δέσουν» τους πελάτες με περισσότερα από ένα προϊόντα, κάτι που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και να έχουμε χαμηλότερο κόστος  και στα ασφάλιστρα ή και άλλα οφέλη. Δεν κουραζόμαστε να το λέμε με κάθε ευκαιρία: για να έχουμε όφελος, χρειάζεται ψάξιμο και έρευνα αγοράς. Έχουν περάσει οι εποχές που
πληρώναμε χωρίς πολλές ερωτήσεις ό,τι μας ζητούσαν. Ψάχνουμε, συγκρίνουμε και ζητάμε οι ίδιοι καλύτερη τιμολόγηση.
Έτσι τα ασφαλιστικά προϊόντα των τραπεζών μπορεί να έχουν ανά περίπτωση «κρυφά» οφέλη και θα μείνουν κρυφά αν δεν ρωτήσουμε εξαντλητικά όλες τις λεπτομέρειες. Είναι πράγματι βαρετή και συχνά μπερδεμένη η διαδικασία μιας ασφάλισης αλλά μπορούμε να γλυτώσουμε χρήματα αν επιλέξουμε ένα προϊόν που έχει και πρόσθετα πλεονεκτήματα.
Για παράδειγμα, η Εθνική Τράπεζα διαθέτει ένα επενδυτικό πρόγραμμα για παιδιά, το «Φροντίζω», το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως εγγύηση για να πάρουμε ένα στεγαστικό ή επιχειρηματικό δάνειο από την τράπεζα.
Η Eurobank μέσω της Eurolife Ασφαλιστικής συνδυάζει ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας. Έτσι, ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας, κερδίζετε έκπτωση 20% στο ασφάλιστρο περιεχομένου κατοικίας. Η έκπτωση παρέχεται συνδυαστικά με τις εκπτώσεις που ήδη δίνονται στα ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας της τράπεζας, (λόγω μέτρων προστασίας, ύψους κεφαλαίου, ιδιότητας πελάτη), με μέγιστο συνολικό ποσοστό έκπτωσης το 45%, υπό την προυπόθεση ότι έχετε ασφαλιστήριο αυτοκινήτου στην Eurolife Ασφαλιστική.
Η Τράπεζα Κύπρου συνοδεύει τα καταναλωτικά δάνεια για αγορά αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας με ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα, το Auto-Moto Protection που επιτρέπει έναντι πολύ μικρού ασφαλίστρου, σε περίπτωση απώλειας ζωής, την αποπληρωμή του δανείου και τη διατήρηση έτσι του μεταφορικού μέσου από την οικογένεια.
Τα προγράμματα ασφάλισης δανείων, στεγαστικών ή καταναλωτικών, προσφέρονται από πολλές τράπεζες και διασφαλίζουν την αποπληρωμή, όχι μόνο σε περιπτώσεις απώλειας ζωής ή αναπηρίας αλλά ανάλογα με το προιόν και για περιπτώσεις απώλειας της εργασίας.
Η Alpha Bank διαθέτει προϊόν ασφάλισης πιστωτικών καρτών σε συνεργασία με την AXA Ασφαλιστική, μέσω του οποίου αποπληρώνεται ποσοστό 3% του υπολοίπου της κάρτας για διάστημα ως έξι μήνες και σε περίπτωση ανεργίας για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Σε περιπτώσεις μόνιμης ολικής ανικανότητας εργασίας ή απώλειας ζωής καλύπτεται ως και το σύνολο της οφειλής.
Ένα προϊόν που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο αυτή την εποχή είναι το Προστασία Προσωπικών Αντικειμένων της Millennium Bank που ασφαλίζει για περιπτώσεις απώλειας ή κλοπής προσωπικών αντικειμένων όπως καρτών της τράπεζας, τσάντας ή χαρτοφύλακα, κινητού τηλεφώνου, εγγράφων και κλειδιών αλλά και αν πέσουμε θύμα ληστείας στο ΑΤΜ.
imoney

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου