Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Όλα όσα είπε ο Μαύρος για την ΑΕΚ

Ευχαριστώ όλους τους ΑΕΚτζήδες για την συμμετοχή τους στην προσπάθεια τους να σωθεί η ΑΕΚ. Ο στόχος επετεύχθη. Η ΑΕΚ είναι στην Α’ εθνική. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε η ΑΕΚ. Από τα διαρκείας και τις πωλήσεις βρήκαμε χρήματα. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου. Για την παραίτηση μου ο κ.Δημητρέλος και οι συν αυτώ αποφάσισαν χωρίς την παρουσία μου, χωρίς να χρειάζεται, να συγκαλέσουν συμβούλιο και να αποφασίσουν την απομάκρυνση του
Βλάχου και των συνεργατών του. απαράδεκτο. Ούτε καν να το συζητήσουμε. Σεβασμός μηδέν, γνώσεις ποδοσφαίρου κάτω από το μηδέν. Γιατί τόσο γρήγορα και ενώ ήμουν στο γήπεδο μέχρι τελευταία στιγμή. Με πήρε ένας δημοσιογράφος ότι επίσημα ανακοινώθηκε ότι φεύγει ο Βλάχος. Του είπα δεν πας καλά. Του λέω τσέκαρε το και πάρε με. Με πήρε ο Δημητρέλος μετά και μου λέει αποφασίσαμε να τον διώξουμε μαζί με τους συνεργάτες. Μου λέει ο κόσμος. Πριν ήταν το 44, μετά ήταν οι επενδυτές. Μου λέει είναι επικίνδυνο για τους επενδυτές. Του λέω δεν ξέρεις τι λες. Ριζικά διαφωνώ. Μου είπε ότι ήταν ο κ.Σεραφείδης μαζί. Τον έβαλε γιατί ξέρει ότι είμαι ευαίσθητος με τους παλαιμάχους. Του λέω εν θερμώ δεν παίρνω αποφάσεις. Του λέω Δευτέρα να το συζητήσουμε. Μου λέει εντάξει. Με παίρνει ο δημοσιογράφος από το aek365 και μου λέει επίσημα βγήκε και του λέω παραιτούμαι.
Εμένα ήθελαν να διώξουν. Όχι τον Βλάχο. Δεν με άφησαν. Τι θέλει ο κόσμος, δικαιοσύνη και αλήθεια. Πέρασαν 200 εκατ. ευρώ που είναι; Που είναι η αλήθεια. Αυτός είναι ο λόγος που δεν με άφησαν. Αν δεν καθαρίσει η ΑΕΚ εκ των έσω… Τι λέμε διαιτησίες, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ αυτά είναι μετά. Πρώτα πρέπει να καθαρίσει η ΑΕΚ από μέσα. Ο κόσμος που ανέθεσε μια αποστολή. Εγώ γουστάρω, αυτοί προσπαθούν και το πέτυχαν μέχρι στιγμής να μην μπούμε στο Δ.Σ. Δεν έχουν νικήσει. Αν είναι όλα καθαρά θα πω είναι σωστοί. Αν είναι. Δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος. Η συμπεριφορά τους είναι περίεργη. Το ότι ήμουν πρόεδρος δύο μήνες ήταν λάθος. Ή με δικό σου ΔΣ γίνεσαι, ή όχι. Ψάχναμε τον Ανδρέα να μάθουμε. Ήταν ο Τζορτζ Μπεστ των Σπατών και εμείς τα μπολ μπόις.
Ότι έγινε το Σάββατο τελείωσα. Αν θέλει ο Δημητρέλος να γίνει πρόεδρος, προπονητής, να μπει μέσα και να βάλει και γκολ. Είναι μεγάλη προσβολή για μένα αυτό. Προσβολή προς εμένα ήταν αν θα έμενα. Είπα τέλος. Τραβήξτε μόνοι σας κουπί, που δεν ξέρετε να κάνετε. Η ΑΕΚ θα το πληρώσει η φουκαριάρα. Ήταν όλα προσχεδιασμένα. Δεν ήξερα τι γίνεται στην πλάτη μου. Δεν ήρθε ξαφνικά την επόμενη μέρα ο Αναστασιάδης, είχε γίνει προεργασία. Εγώ κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου.
Τέλος η ασυδοσία, ο μη σεβασμός στους θεσμούς. Δεν θα προχωρήσει η ΑΕΚ χωρίς σεβασμό. Αν δεν υπάρχει οικογένεια, σεβασμός, πρόγραμμα πως θα βγει ο πατέρας να δουλέψει να φέρει ψωμί. Και πως θα προστατεύσει η μάνα τα παιδιά. Μεγάλη χαρά που ο κόσμος με πιστεύει. Τώρα πρέπει να γίνει πόλεμος. Ήθελα ειρήνη αγώνα, αλλά δυστυχώς… Οι μέτοχοι πέταξαν το σκάφος στον ωκεανό, έβαλαν κάποια παλικάρια μπροστά και έφυγαν από τα αμπάρια. Το μεταφράζω ότι θέλουν την ΑΕΚ στην Δ’ εθνική. Με τόσα χρέη… Τζιμπούρ – Μανωλάς έφυγαν, δεν με νοιάζει που πήγαν, αλλά πως έφυγαν. Τους έταξαν λεφτά και δεν πήραν τίποτα. Κοίταξαν τα λεφτά τους. Χάσαμε 3 εκατ. ευρώ από την Ευρώπη φέτος. Μπουρλοτιέρης ο Αδαμίδης, στην βενζινάκατο για να φύγουν…
Φαγωθήκανε με τον Ηλιόπουλο και τον Σταυρόπουλο που είναι ΑΕΚ και τους ήθελα μαζί. Ο Σταυρόπουλος ο μεγαλύτερος χορηγός μετά τον ΟΠΑΠ. Δεν ήθελαν ισχυρό τον Μαύρο. Αυτό είναι. Η ΑΕΚ δεν θα χαθεί. Θα πολεμήσει. Είναι σαν εμφύλιος όλο αυτό. Να φύγουν όλοι αυτοί. Είναι δική τους η επιχείρηση, αυτοί φταίνε. Ο κόσμος ζητά αλήθεια, να την πουν αυτοί. Που πήγαν τόσα λεφτά ρε; Δείξτε μας που πήγαν.
Πρέπει να ανατραπεί η κατάσταση. Είμαστε εδώ. Η νίκη είναι δική μας, αρκεί να ενωθούμε. Όσο μπορεί ο καθένας. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Η ΑΕΚ θα ξεφτιλιστεί και θα ταπεινωθεί και άλλο. Αυτά είχα να πω.
aek365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου