Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

"Καλημέρα" εναντίον "Συσπείρωσης"

Λάβαμε και δημοσιεύουμε Δελτίο τύπου της παράταξης "Καλημέρα Όμορφη Πόλη":


Με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» (που υποστηρίζεται επίσημα από το ΚΚΕ) για τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, θέλουμε να κάνουμε τις παρακάτω επισημάνσεις:

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2010 ήμασταν η μοναδική ανεξάρτητη δημοτική παράταξη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα που δεν είχαμε λάβει και δεν είχαμε ζητήσει κανένα απολύτως κομματικό χρίσμα. Σε αντίθεση με τους συνδυασμούς του κ. Κόντου και του κ. Μάλλιου που όντως είχαν λάβει το χρίσμα από ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα. Όσο για τη «Νέα Προοπτική» που σήμερα διοικεί τον Δήμο μας είναι γνωστό ότι είχε ζητήσει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, αλλά τελικώς απέτυχε να την πάρει.
Στον συνδυασμό μας άλλωστε συμμετείχαν υποψήφιοι από όλο το πολιτικό φάσμα. Για παράδειγμα, ο γραμματέας μας, Λευτέρης Αντωνόπουλος, πριν συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό μας ήταν μέλος του ΚΚΕ.
Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα των παιδικών σταθμών, η «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» με τις συνεχείς της πιέσεις ανάγκασε τη Δημοτική Αρχή να ενταχθεί σε σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, με αποτέλεσμα ο Δήμος μας να επιδοτηθεί με επιπλέον χρήματα (συνολικά 130.000 Ευρώ), άκρως απαραίτητα στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Θέλουμε επίσης να ρωτήσουμε τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πέρα από τις συνεχείς καταγγελίες που κάνει κατά καιρούς, ποιες συγκεκριμένες προτάσεις έχει καταθέσει και σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ώστε να λυθούν τα πολλά και μεγάλα προβλήματα των παιδικών σταθμών. Τη στιγμή μάλιστα που ο Δήμαρχος Πετρούπολης, που πρόσκειται στο ΚΚΕ, έχει ενταχθεί και έχει αξιοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που εμείς προτείναμε, από πέρυσι…
Καλούμε λοιπόν τους φίλους Δημοτικούς Συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν αναφέρονται στην παράταξή μας.
                                                                                    Χάρης Τομπούλογλου
                                                                                  Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης 
                                                                               του Δήμου ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου