Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Κλεμμένοι, αλλά νικητές!



ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ,ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ !
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ -15η αγωνιστική, ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΜΕΝΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 80-70 .Μετά από εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, νίκη χρυσάφι πέτυχε ο Ιωνικός στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου επί της πολύπειρης
ομάδας της ΜΕΝΤ Θεσσαλονίκης με 80-70(40-33) Καλύτερος παίκτης ο Δημήτρης Χριστόδουλος που κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια ,πέτυχε 24π,12ρ,3κοψ.Πολυ καλοί οι Μαυραγάνης 11 (3 ) Συριστρατίδης 14(1)Τσαμπής 14(1) Γραμματικός 12(2)Μετά την νίκη επί τη ΜΕΝΤ ο Ιωνικός βαθμολογικά βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 -12η αγωνιστική ,ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ- ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 3-0 σετ ( 25-17,25-15,25-15)Υπέροχα τα κορίτσα του Ιωνικού ΑΣ έκαναν σπουδαία εμφάνιση ιδιαίτερα στην άμυνα και πέτυχαν πολύ μεγάλη νίκη επί της Αρτέμιδος Κορυδαλλού με 3-0 σετ. Με  θαυμάσιο μπλοκ και υπέροχη πρώτη πάσα οι Γυναίκες έφτασαν εύκολα στην σημαντική τους νίκη και ικανοποίησαν τους φίλους  του Ιωνικού που βρέθηκαν στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου .
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 -9η αγωνιστική, ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 14-39 !! Περίπατος ….του Ιωνικού στο Μετς επί του Πήγασου Κυψέλης και πολύ μεγάλη σε έκταση νίκη με 14-39!!Η διαφορά δυναμικότητας ήτανε …χαώδης και η ομάδα του Μενέλαου Δανήλου  έφτασε πολύ εύκολα στην νίκη .Το κύριο χαρακτηριστικό των νεαρών παικτών μας ήτανε η σοβαρότητα .
ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 Είχε ΡΕΠΟ.
 ***
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! ΝΕΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 8-2-2013 ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ
ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ!!!
Μέσα σε μία εβδομάδα νέα θρασύτατη διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής 8-2-2013 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου και στα γραφεία του ερασιτέχνη Ιωνικού ΑΣ .Άγνωστοι έσπασαν πόρτες του Γυμναστηρίου ,του Ιατρείου ,τα μηχανήματα αναψυκτικών ,τις πόρτες και ντουλάπια από τα γραφεία του Ιωνικού ΑΣ ,έκλεψαν αθλητικό υλικό των ομάδων του Ιωνικού και με τον τρόπο αυτό.. αποτελείωσαν το γυμναστήριο αλλά και τον Ιωνικό ΑΣ .Οι ζημιές του Γυμναστηρίου είναι πολύ μεγάλες όπως επίσης και του Ιωνικού ΑΣ και είναι πολύ δύσκολο να αναπληρωθούν αυτές τις εποχές όταν τα οικονομικά του  είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και η λειτουργία του συλλόγου γίνεται πλέον οριακή. Μέλη του ΔΣ  του Ιωνικού ΑΣ και Υπάλληλοι του Γυμναστηρίου κατέγραψαν τις ζημιές και ενημέρωσαν το Αστυνομικό τμήμα ΝΦ.Η Διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ βρίσκεται σε απόγνωση με τα νέα  θλιβερά αυτά γεγονότα και θα συνεδριάσει εκτάκτως για να πάρει αποφάσεις τι μπορεί πλέον να γίνει με την ασφάλεια του Δημοτικού Γυμναστηρίου Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου και των γραφείων του  ΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου