Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Χάσαμε στον πόντο...



ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΔΙΚΕΑΣ Ν ΙΩΝΙΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 22-21.ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ .
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ ΚΡΗΤΗΣ 3-1 ΣΕΤ ( ΓΥΝΑΙΚΕΣ )
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ (2012-2013)
 ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 ΕΘΝΙΚΗ .Με καθοριστικά λάθη της διαιτησίας εις βάρος του Ιωνικού ΑΣ -στο ντέρμπυ των πρωτοπόρων- η ομάδα μας ηττήθηκε με 22-21 .Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα οι παίκτες του Ιωνικού ΑΣ έπαιξαν με πάθος και δύναμη και θα μπορούσαν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα .
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ .Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος η ομάδα του Ιωνικού ΑΣ πέτυχε σημαντική νίκη επί του ΓΑΣ Μεσσαρά Κρήτης με 3-1 σετ και στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας κατέκτησε την 5ηθέση .Ήταν μία αξιόλογη πορεία και << ήσυχη >> φετινή χρονιά,χωρίς μεγάλες συγκινήσεις και πολύ εύκολα η ομάδα του Ιωνικού ΑΣ πήρε την 5η θέση.Πρωταθλήτρια η ομάδα  Ιωνες Ν Ιωνίας και υποβιβάστηκε η Άρτεμις Κορυδαλλού.
ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ .Με την 6η θέση να κατακτούν στην τελική βαθμολογία οι Άνδρες του Ιωνικού -ικανοποίησαν ιδιαίτερα στον 1ο γύρο -και χωρίς προβλήματα παρέμειναν άνετα στην κατηγορία .Πρωταθλήτρια ομάδα η ΓΕ Παναχαϊκή Πατρών και Υποβιβάστηκαν οι ομάδες Ιωνικός Καρλόβασι Σάμου και ΦΘΙΑ Φθιώτιδος.
ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗ –ΡΕΠΟ .Στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια 14-4 με Δόξα Μαχητών Θεσσαλονίκης ( εντός ) και 21-4 με το Στρατώνι Χαλκιδικής θα κριθούνε πολλά για το μέλλον της ομάδας Μπάσκετ του Ιωνικού ΑΣ.
 ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ,ΔΙΚΕΑΣ Ν ΙΩΝΙΑΣ- ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Στο ντέρμυ των προτοπόρων μετα από συναρπαστικό παιχνίδι οι νεαροί παίκτες του Ιωνικού ηττήθηκαν στην Ν Ιωνία από τον πρωτοπόρο Δικέα. Ανεξάρτητα από το αποτελεσμα η αποδοση των παικτών του Ιωνικού ΑΣ κυμανθηκε σε ψηλά επίπεδα .Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιωνικός αγωνίστηκε με 3 βασικές ελλέίψεις βασικών παικτών  λόγω τραυματισμών.
ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ -17η αγωνιστική ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ 1-3 σετ 18η αγωνιστική ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ 3-0 σετ ( α.α ) Ο Ιωνικός ΑΣ κατέκτησε –τελικά -την 6η θέση στη κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό σε 20 αγώνες, 26 βαθμούς, 10 νίκες, 10 ήττες, 36-37 σετ  Η γενική απόδοση της ομάδας του Κώστα Νικηφορίδη ήτανε εξαιρετική και σε καμία περίπτωση δεν ήτανε ποτέ κοντά  στην επικίνδυνη ζώνη Πρωταθλήτρια η ομάδα της ΓΕ Παναχαϊκής Πατρών (αήττητη σε 20 αγώνες!) Υποβιβάστηκαν οι ομάδες ΑΠΣ ΦΘΙΑΣ Φθιώτιδος και ΑΠΣ Ιωνικός Καρλόβασι Σάμου.
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ,18η αγωνιστική ,ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ ΚΡΗΤΗΣ 3-0 σετ .Η τελική θέση που κατέκτησαν οι γυναίκες  του Ιωνικού ήτανε 5η σε 16 αγώνες, βαθμοί 25,νίκες 8,ήττες 8, 33-27 σετ .Η ομάδα του Ιωνικού παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο σύνολο σε ολη την διαρκεια του πρωταθλήματος ,με αδύναμο σημείο  τα  σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της . Σε γενικές γραμμές η φετινή πορεία χαρακτηρίζεται καλή.Πρωταθλήτρια η ομάδα ΑΠΣ Ιωνες Ν Ιωνίας και υποβιβάστηκε η ομάδα ΑΓΣ Αρτεμις Κορυδαλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου