Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Κόλαση στους δρόμους, παράδεισος στο γήπεδο...

...και σπάστε τα δοκάρια...
Να μην ξαναλέμε τα ίδια, άλλη μια μέρα κόλασης στους δρόμους θα είναι η σημερινή, καθώς δεν κινείται κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς και οι πάντες θα κινηθούν είτε με ταξί, είτε με το ΙΧ τους. Άρα, οι δρόμοι θα είναι για πολύ γερά νεύρα σήμερα.

Ελπίζουμε το βράδυ να αποζημιωθούμε, καθώς η ΑΕΚάρα παίζει τον καθοριστικό της αγώνα κόντρα στην πανίσχυρη Ζενίθ, και χρειάζεται μόλις τον ενα βαθμό της ισοπαλίας για να περάσει στους 32 του Europa League.

Με το καλό, παλικάρια...

2 σχόλια:

  1. Τα φανάρια Δεκελείας και Φωκών χαλασμένα σήμερα. Αποτέλεσμα να χρειαστούμε στις 9.10 το πρωί από τον Ωραίο στην Ελ Αλαμέιν ως την El Dorado παρά κάτι μισή ώρα! Περαστικά μας! Και μετά βέβαια, επίσης χαλασμένα τα φανάρια Βρυούλων και Τρυπιά, που αν λειτουργούσαν θα ήταν έκπληξη, ούτως ή άλλως.... Το πιο αστείο είναι ότι μπροστά από την Pizza Hut υπήρχε ένα περιπολικό και έγραφε κάποιους, αντί να ανέβει δυο βήματα πιο πάνω και να ρυθμίσει το χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πού είσαι ακόμα: Ακούω ότι μέχρι τουλάχιστον την άλλη Τετάρτη τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ακινητοποιούνται. ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ. Κι όλα αυτά γιατί το ελληνικό κράτος διέκοψε τη σύμβασή του με τη Ζίμενς και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ για τα φανάρια. Για τέτοιο κράτος μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή