Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Λύσεις αναζητεί η ΑΕΚ

Ενδιαφέρον από την ΑΕΚ για την απόκτηση του Φεράν Κορομίνας αποκαλύπτει η καταλανική εφημερίδα «Sport». Ο 27χρονος περιφερειακός επιθετικός της Εσπανιόλ απέρριψε προτάσεις από ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας και όπως αναφέρεται, τόσο ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, όσο και ο ομόλογος του στους «ερυθρολεύκους», Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνουν ενδιαφέρον.

Ο 27χρονος άσος, που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2012, έχει φέτος πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, καθώς έχει αγωνιστεί για μόλις 4 λεπτά στο πρωτάθλημα και 45 στο Κύπελλο. Ο «Κόρο» έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ και έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ισπανίας, καθώς και στην εθνική Καταλονίας.

Και ο Αμάουρι στα υπόψιν

Την περίπτωση του 30χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Γιουβέντους, Αμάουρι Καρβάλιο ντε Ολιβέιρα ή πιο απλά Αμάουρι, εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα «442.com». Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος άσος τραυματίστηκε πρόσφατα με το ιατρικό τιμ των «μπιανκονέρι» να κάνει λόγο για απουσία του μέχρι το τέλος της σεζόν. Πάντως, ρεπορτάζ τού ιταλικού αλλά και του γερμανικού Τύπου, αναφέρουν ότι θα μπορούσε ήδη να υπάρχει σχετική συμφωνία μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων. Το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί, όμως, είναι ότι η ΑΕΚ θέλει τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγορά τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ η Γιουβέντους θέλει να τον παραχωρήσει από τώρα με κανονική μεταγραφή.

aek-live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου