Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ο Τζον Λίπσκι στην κορυφή του ΔΝΤ

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ότι ο Τζον Λίπσκι, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του παγκόσμιου οργανισμού, αναλαμβάνει προσωρινά τα «ηνία» στη θέση του Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας βιασμού, σεξουαλικής επίθεσης και ομηρίας από την αμερικανική Δικαιοσύνη.
Ο εκτελών χρέη γενικού διευθυντή του ΔΝΤ πρόκειται να έχει την
Κυριακή άτυπη συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου για να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ουίλιαμ Μάρεϊ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ο κύριος επόπτης των ημερήσιων εργασιών του ΔΝΤ.
«Σύμφωνα με τις καθιερωμένες διαδικασίες του ΔΝΤ, ο Τζον Λίπσκι, πρώτος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, ενεργεί ως διευθύνων σύμβουλος, όταν ο διευθύνων σύμβουλος δεν είναι στην Ουάσινγκτον» αναφέρει ο Μάρεϊ σε ανακοινωσή του.
«Ο κ. Λίπσκι θα προεδρεύσει της σημερινής άτυπης συνόδου του Διοικητικού Συμβουλίου» προσέθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου