Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Όλα τα νέα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας


ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ –Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και τα ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΚΑΛΕΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΑ
ΤΜΗΜΑΤΑ

<< Η γενική οικονομική δυσπραγία της πατρίδας μας έχει πλήξει πολλά αθλητικά σωματεία .Το οικονομικό είναι πλέον ένα ανυπέρβλητο πρόβλημα όλων των ομάδων και πολλά σωματεία ιστορικά της πατρίδας μας διαλύθηκαν η πρόκειται να διαλυθούνε Ο Ιωνικός ΑΣ που διατηρεί πληθώρα τμημάτων με 4 ομάδες Εθνικών Κατηγοριών και εκατοντάδες παιδιά στις Υποδομές εάν δεν στηριχτεί από την πολιτεία είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπορέσει πλέον στο μέλλον να ανταποκριθεί ακόμα και στις βασικότερες λειτουργικές του ανάγκες. Οι προσπάθειες που κάνουν ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Ιωνικού ΑΣ για να στηρίξουνε τον σύλλογο μας είναι υποδειγματικές .              
Ένα θα ήθελα μόνο να τονίσω που λέει πάρα πολλά ότι τα τμήματα του  συλλόγου μας και αυτή την χρονιά αγωνίστηκαν  σε 320 επίσημους αγώνες –με πολλές χαρές και λύπες -σε όλα τα μήκη και πλάτη της πατρίδας μας !>>                                                                            

δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός του Ιωνικού ΑΣ                         
ΤΑΚΗΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ  
        
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ
           
ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ  ΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΑΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ .
ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ  1η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ  ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ΚΑΣΗ ΞΕΝΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4ΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ .                                                                                                    ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ .
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ .
Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 30/6/2011



ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΜΕΧΡΙΣ ΤΙΣ 30/6/2011 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ .
ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ                  
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Και τα τρία τμήματα των Υποδομών καθημερινά προπονούνται από τις προπονήτριες Χατζοπούλου-Μαυροειδή και όλα δείχνουνε ότι πολλά αξιόλογα κορίτσια της πόλης μας έχουνε τα προσόντα για να κάνουνε μία αξιόλογη αθλητική πορεία.
   
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ Α.Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΜΕ 81 -77 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ  ΑΓΩΝΑ .                      ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ( 28 π, 5 τρ )
( 24η αγωνιστική ΑΝΔΡΩΝ )
ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ ΜΕ 65-58 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ  .Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ . ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΛΙΟΝ .
( 25η αγωνιστική ΑΝΔΡΩΝ )


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΜΑΣ  ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΜΕΤΑΞΥ 25 ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ  ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ .                                             ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ



ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 19/6/2011 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 10.45  Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ –ΥΠΟΔΟΜΩΝ  ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ  ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ                     ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010-2011                                                           (ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ  ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ)

ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ ,ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥΣ  ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΘΕΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου