Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Προς αποχώρηση του Παπανδρέου από την πρωθυπουργία

Πριν λίγο ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι η τηλεφωνική συνομιλία Παπανδρέου- Σαμαρά δρομολογεί εξελίξεις με νέα κυβέρνηση -ίσως συνεργασίας ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. Σκοποί αυτής της κυβέρνησης θα είναι:

- Η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου
- Η δρομολόγηση μεγάλων θεσμικών αλλαγών στο πολιτικό σύστημα και
- Στο τέλος του δρόμου η προκήρυξη γενικών εκλογών
Λίγο αργότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής μιλώντας επίσης σε δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι η πρόταση για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής ήταν... του Γιώργου Παπανδρέου.
Οι δυο ενημερώσεις δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για μια άλλη κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό, που θα αλλάξει πολιτική, με επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, θεσμικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και κατόπιν διενέργεια εκλογών.
Αναμένουμε το πρωθυπουργικό μήνυμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται νέα τηλεφωνική συνομιλία Παπανδρέου- Σαμαρά και -ίσως- συνάντησή τους, ακόμα και εντός της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου