Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Νέα Δημοκρατία: Βασική μας θέση η μείωση χρέους κι ελλείμματος

Η ΝΔ συμφωνεί ως προς τους στόχους, αλλά διαφωνεί ως προς τους τρόπους με τους οποίους επιδιώκεται η επίτευξη των στόχων του Μνημονίου ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ. «Είναι βασική μας θέση η μείωση του ελλείμματος και του χρέους», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος συμπλήρωσε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμφωνεί και στα
καθοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί, όπως είναι οι αποκρατικοποιήσεις και γενικότερα η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, η δραστική μείωση της κρατικής σπατάλης, η κατάργηση και συγχώνευση δημοσίων οργανισμών και υπηρεσιών, η πάταξη της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής, το πάγωμα των προσλήψεων κάθε τρία χρόνια και αμέσως μετά η εφαρμογή του κανόνα μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις.

Ο κ. Μιχελάκης κάλεσε τη νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να αξιοποιήσει άμεσα τις δυνατότητες που παρέχει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και η Παγκόσμια Τράπεζα.

Παράλληλα δεν θέλησε  να δώσει σήμερα συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης στις ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών για το θέμα απάντησε με τη φράση: "Κανένα σχόλιο".

«Στόχος μας είναι η ΝΔ να είναι αυτοδύναμη και θεωρώ πως αυτό είναι εφικτό», τόνισε ο κ. Μιχελάκης, απαντώντας στο ερώτημα αν οι πρόωρες εκλογές θα οδηγούσαν τη χώρα σε αδιέξοδο και σε ακυβερνησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου