Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Μετά τον Λύμπε, έμεινε στην ΑΕΚ και ο Δέλλας

Παρά τα... πετροδόλαρα, ο Τραϊανός Δέλλας συμφώνησε αργά το βράδυ της Δευτέρας να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, δίνοντας οριστικό τέλος στις λιγοστές ελπίδες των Αράβων. Μπορεί να είχε κι άλλες προτάσεις ο Τραϊανός Δέλλας, ωστόσο σε νέα επαφή που είχε με την διοίκηση της Ένωσης αργά το βράδυ της Δευτέρας, συμφώνησε να
παραμείνει «κιτρινόμαυρος» για ακόμη ένα χρόνο.

Οι δύο πλευρές συνομίλησαν σε πολύ καλό κλίμα και αφού και οι δύο είχαν πολύ θετική διάθεση στο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, εκμηδένισαν τη μικρή διαφορά που τους χώριζε στο οικονομικό μέχρι πρότινος και αποφάσισαν την επέκταση της συνεργασίας τους για άλλη μία χρονιά.

Ο Δέλλας θα εισπράξει ένα ποσό ανάλογο με αυτό με το οποίο συμφώνησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, δηλαδή 300.000 ευρ,ώ που με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν στις 350.000, ενώ ο Σταύρος Αδαμίδης του είπε, μεταξύ άλλων, ότι «σε θέλουμε ηγέτη και τη νέα σεζόν. Όλοι θέλαμε να παραμείνεις στην ΑΕΚ και είμαστε σίγουροι ότι θα είσαι και πάλι πραγματικός αρχηγός».

1 σχόλιο:

  1. κυρία Μαστροκώστα θα σας συνιστούσα να το ξανασκεφτείτε... είναι "χαρισματικοί" οι άραβες....(έπεσε βέτο από την κυρία στάνταρ)

    Προχωράμε τώρα πάμε για Ζαγοράκη, Χαριστέα, Σειταρίδη να ξανακάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή