Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Κοίτα κάτι συμπτώσεις...

Τι σου κάνουν καμιά φορά οι συμπτώσεις! Σαν αύριο, ημέρα που έρχεται η Μέρκελ στην Αθήνα, το 1944, 3 ημέρες πριν οι Γερμανοί αποχωρήσουν από την πόλη,
οι Ναζί βομβαρδίζουν ανηλεώς την πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα 6 νεκρούς και 22 τραυματίες. Την ίδια ημέρα εκτελούν στο Κορωπί 44 πατριώτες.
Σαν αύριο επίσης η κυβέρνηση Βενιζέλου, το 1931 περικόπτει κατά 4-6% τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της χώρας.
Αντιγράφουμε από το «Σαν σήμερα» :
1931: Η κυβέρνηση Βενιζέλου περικόπτει τους μισθούς των δημόσιων υπαλλήλων κατά 4% των κατωτέρων και κατά 6% των ανωτέρων, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της χώρας.
1944: Η Αθήνα βομβαρδίζεται ανηλεώς από τους Ναζί, τρεις μέρες πριν εγκαταλείψουν την πόλη. Έξι νεκροί και 22 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός.

1 σχόλιο:

  1. Παρ όλα αυτά οι Γερμανοί φύγανε με την ησυχία τους. Δεν τους ντουφέκισε ως φαίνεται κανείς . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή