Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ο Λίνεν ανέλαβε την ΑΕΚ

Ο Ενβαντ Λίνεν θα είναι τελικά ο προπονητής της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σαιζόν. Το Δ.Σ ψήφισε ομόφωνα να γίνει πρόταση 150.000 ευρώ προκειμένου να πετύχει την πρόσληψη του Γερμανού τεχνικού και ο Λίνεν απάντησε θετικά και έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να αναλάβει την
τεχνική ηγεσία. Ο Αντρέας Δημητρέλος είχε θετική άποψη και για τον Γιάννη Αναστασίου αλλά τελικά ο Γερμανός θεωρήθηκε λόγω εμπειρίας η καλύτερη δυνατή λύση στην παρούσα φάση. Αντίθετα δεν συζητήθηκε καν το όνομα του Χάβου λόγω έλειψης εμπιστοσύνης πως θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα στην δύσκολη αποστολή αλλά και το ότι θεώρησαν πως έπαιξε επικοινωνιακό παιχνίδι σε βάρος της διοίκησης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λίνεν δεν θα έχει βοηθό τον Σταματόπουλο, που δεν τον είχε πάρει ούτε στον ΟΣΦΠ, ενώ δεν υφίσταται πλέον στο επιτελείο του ο πρώην γαμπρός του αφού έχει χωρίσει με την... κόρη του. Θα διαλέξει το επιτελείο του στην Αθήνα ενώ για την θέση του γυμναστή ακούστηκε το όνομα του Βασίλη Αλεξίου με τον οποίο είχαν συνεργαστεί πολύ καλά στον Πανιώνιο. Η άφιξη του Λίνεν αναμένεται άμεσα και σύμφωνα με την ΑΕΚ θα είναι στην αυριανή προπόνηση.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία με τον Λίνεν είναι μέχρι το τέλος της σαιζόν και οι δύο πλευρές έχουν δικαίωμα επέκτασης για άλλον ένα χρόνο χωρίς καμία πλευρά να είναι δεσμευμένη. Αν η ΑΕΚ θέλει παίρνει άλλο προπονητή το καλοκαίρι, αν ο Λίνεν θέλει πάει σε άλλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου