Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πολύ γρήγορο Ίντερνετ από σήμερα

Διαθέσιμες στους καταναλωτές είναι, επιτέλους, από χθες οι νέες ευρυζωνικές υπηρεσίες μέσω VDSL. Μετά από πολυετή αναμονή, που, κατά κύριο λόγο, ήταν το αποτέλεσμα της διαμάχης μεταξύ του ΟΤΕ, που ανέπτυξε το δίκτυο, και της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών Ταχυδρομείων αναφορικά με την ρύθμιση της υπηρεσίας, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και πλέον το καταναλωτικό κοινό μπορεί να
απολαμβάνει υψηλές ταχύτητες έως 50 Mbps.
Μέσω του δικτύου VDSL οι χρήστες έχουν δυνατότητα για πιο γρήγορο downloading αρχείων, High Definition video-streaming χωρίς διακοπές, άμεσο uploading και sharing φωτογραφιών και video, online σύνδεση πολλών συσκευών ταυτόχρονα, χωρίς προβλήματα (laptops, smartphones, tablets, κονσόλες παιχνιδιών) καθώς και καλύτερη απόκριση στο online gaming.
Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε χθες και τυπικά τη διάθεση των τεσσάρων οικονομικών πακέτων VDSL, τα οποία είχε γνωστοποιήσει εδώ και καιρό.
Την παροχή υπηρεσιών μέσω VDSL ανακοίνωσαν επίσης Wind και Forthnet.
Σχετικές υπηρεσίες παρέχει εδώ και καιρό, υπό προϋποθέσεις, και η Cyta, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις και από την HOL.
O ΟΤΕ Τα τέσσερα οικονομικά προγράμματα του ΟΤΕ ξεκινούν σε τιμές από 36,90 ευρώ ενώ το κόστος φτάνει έως τα 50,90 ευρώ ανάλογα με το πρόγραμμα ως εξής:
-ΟΤΕ Double Play VDSL 30 Απεριόριστα, που προσφέρει σύνδεση στο Διαδίκτυο έως 30 Mbps και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά για τους 6 πρώτους μήνες σύνδεσης θα διατίθεται έναντι 36,90 ευρώ για το πρώτο εξάμηνο, ενώ στη συνέχεια η τιμή θα διαμορφωθεί στα 41,90 ευρώ ανά μήνα.
-Το ΟΤΕ Double Play VDSL 30 Απεριόριστα Plus, που περιλαμβάνει σύνδεση στο Internet έως 30 Mbps, απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά καθώς και 60 λεπτά προς κινητά στα 40,90 ευρώ για το πρώτο εξάμηνο και 45,90 ευρώ στη συνέχεια.
-ΟΤΕ Double Play VDSL 50 Απεριόριστα, που προσφέρει σύνδεση έως 50 Mbps και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά με 46,90 για το πρώτο εξάμηνο και 51,90 ευρώ μετά το πέρας της περιόδου αυτής.
-ΟΤΕ Double Play VDSL 50 Απεριόριστα Plus, που προσφέρει σύνδεση 50 Mbps, απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά καθώς και 60 λεπτά προς κινητά έναντι 50,90 ευρώ το πρώτο εξάμηνο και 55,90 ευρώ στη συνέχεια.
Wind και Forthnet Με 10 ευρώ, επιπλέον του κόστους των υφιστάμενων ευρυζωνικών, Wind και Forthnet προσφέρουν για τους χρήστες που το επιθυμούν αναβάθμιση των συνδέσεων τους σε υπερυψηλές ταχύτητες VDSL έως και 50 Mbps, στις περιοχές βεβαίως που αυτό είναι τεχνικά εφικτό.
Οι δύο πάροχοι προσφέρουν το VDSL ως πρόσθετη υπηρεσία (add-on) και μόνο στην ταχύτητα των 50 Mbps.
Όπως ανακοίνωσε η Wind, η προσφορά μπορεί να συνδυαστεί με τις υφιστάμενες προσφορές WIND Double Play (L,M & S), WIND ONE (M,L,XL-σταθερή) και WIND Business Double Play, καλύπτοντας έτσι ανάγκες οικιακών πελατών αλλά και επαγγελματιών, για ακόμη πιο γρήγορο Internet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου