Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η Δημοκρατική Αριστερά της πόλης μας για τη δολοφονία των δυο αστυνομικών

"H ΔΗΜ.ΑΡ. εκφράζει την οδύνη για το θάνατο των δύο αστυνομικών και τον τραυματισμό των υπολοίπων την ώρα του καθήκοντος στην υπεράσπιση της δημόσιας ασφάλειας. Το δραματικό αυτό περιστατικό είναι ένα ακόμα μήνυμα που αφορά την αναγκαία συντεταγμένη αντίδραση της δημοκρατικής πολιτείας απέναντι στην αύξηση της εγκληματικότητας. Είναι επίσης αναγκαία η έμψυχη και υλική στήριξη των ελλήνων αστυνομικών στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος"



-Αστυφύλακας: Σκυλογιάννης Γεώργιος, 22 ετών, κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 01/07/2009 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής.

- Ειδικός Φρουρός : Ευαγγελινέλης Ιωάννης, 23 ετών, κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 19/10/2008 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

8 σχόλια:

  1. Θλίψη και μόνο θλίψη. Αλίμονο γιατί δεν θα 'ναι οι τελευταίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς να ανήκω στο κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς, επιτέλους ακούμε και μια διαφορετική τοποθέτηση από κάποια έκφανση του χώρου της Αριστεράς, σε ένα ζήτημα το οποίο μέχρι πρότινος οι διάφορες "αριστερές" το θεωρούσαν ταμπού.
    Δυστυχώς από την επιπολαιότητα και την μπουρδολογική φλυαρία του Συριζα και του ΚΚΕ (άλλου τύπου αυτή) ο χώρος της Αριστεράς ταυτίστηκε με την ανευθυνότητα και την υστερική διαμαρτυρία.
    Τα παιδιά που σκοτώθηκαν κάνοντας τη δουλειά τους, για να μπορούν να φλυαρούν οι διάφοροι συριζεοι ελεύθεροι, είναι εργαζόμενοι, παιδιά του ελληνικού λαού, σαν και εμάς.
    Αλλά γι΄αυτούς δεν θα δούμε κανένα πανώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει γενικά!
    Αλλά εσείς θέλοντας να παραστήσετε την υπεύθυνη πολιτική δύναμη του συστήματος και να πάρετε σειρά για τα κυβερνητικά πόστα που ορέγεστε χρησιμοποιείτε τον θάνατο των αστυνομικών για να κάνετε πολιτικό παιχνίδι...
    Καθημερινά έχουμε θύματα εργατικών ατυχημάτων εξίσου τραγικών αλλά δεν είδαμε να συγκινείστε!
    Έχουμε αυτοκτονίες άνεργων, επαγγελματιών, ανθρώπων που η απόγνωση τους οδήγησε στο απονενοημένο... αλλά δεν βγάλατε τσιμουδιά!
    Αλήθεια δεν γνωρίζετε ότι η αύξηση της εγκληματικότητας οφείλεται στην αύξηση των ποσοστών της ανέχειας στον πληθυσμό;
    Δεν σας συγκίνησε που πάνω από το 1/3 των νοικοκυριών δεν πληρώνει ή καθυστερεί σημαντικά να πληρώσει τον λογαριασμό του ρεύματος;
    Αν δείχνατε συγκίνηση και γι΄ αυτά θα μας πείθατε...
    Αλλά ακόμη και στο προχθεσινό συμβούλιο ο επικεφαλής σας ήταν ο μόνος από όλους τους συμβούλους που επέμενε(!) να μην γίνουν μειώσεις στα ανταποδοτικά και τα δημοτικά τέλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά σοβαρά ζητήματα αλλά άσχετα με την δολοφονία.

    Έχει μεγάλο δίκιο ο Prospero και επιβεβαιώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 6:14

    Τελικά η θεωρία του Παβλόφ (στο περιβόητο πείραμα με τους σκύλους) αποδεικνύεται πρακτικά.
    Αυθαίρετα συμπεραίνεις ότι εφόσον επικροτω μια (τοπική) πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Αριστεράς, ανήκω εκεί και υποστηρίζω τον Κόντο.
    Παρά το ότι τονίζω εξ΄αρχής ότι δεν ανήκω σε αυτό το κόμμα, μετά το σχετικό τσιτάτο μας αναφέρεις και τον Κόντο.
    Σε πληροφορώ, λοιπόν, έτσι για ιστορικούς λόγους, ότι στήριξα και στηρίζω τη «Νέα Προοπτική».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Prosperoοοο διάβαζε σωστά!
    Δεν απαντάω με όσα γράφω σε σένα αλλά στην ανάρτηση του θέματος που αφορά την ΔΗΜΑΡ δηλαδή τους κουβελοκύρκους και τους ευαγγελινοπουλάκηδες...
    Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ok σύντροφε...(γελώ) prospero συμβαίνουν δεν τρέχει τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή