Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η Παναγιώτα Στρίκου Τομοπούλου απαντά στον Δαμιανό Γιαννάκη

Αντιγράφω και πάλι από την ομάδα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο facebook. Η υποψήφια με το "καλημέρα όμορφη Πόλη"  κυρία Στρίκου- Τομοπούλου απαντά σε πολίτη που διατυπώνει ερωτήματα στους υποψηφίους Δημάρχους. Περισσότερο είναι "κλήση" για εκ του σύνεγγυς συζήτηση. Εμείς εδώ, πιστοί στις αρχές που έχουμε θεσπίσει από την πρώτη μέρα που λειτουργούμε, δημοσιεύουμε κάθε απάντηση σε κάθε θέμα:
 
Panagiota Strikou-Tomopoulou
Κύριε Γιαννάκη συγνώμη που «αγνόησα» τα δικά σας παραπάνω σχόλια. Με απορρόφησε η ανάρτηση του κυρίου Ευαγγελινού για τον πολιτισμό. Σε ότι αφορά τα ερωτήματα σας το πιθανότερο είναι να μην τα έχει δει κάποιος από τους υποψήφιους δημάρχους.... Καλώς ή κακώς η περίοδος των εκλογών έχει πολλά πρακτικά ζητήματα που δεν δίνει χρόνο για διαδικτυακές απαντήσεις (αν δείτε σε πόσα blog υπάρχουν ανάλογες θα καταλάβετε τι εννοώ). Υπάρχουν όμως άνθρωποι στα εκλογικά κέντρα που σίγουρα (έστω και για να κερδίσουν την ψήφο σας) θα μπουν στην διαδικασία να συζητήσουν μαζί σας σε ότι αφορά τα όσα σας προβληματίζουν. Επιλέξτε να διατηρήσετε το αίσθημα του δημότη και όχι του ψηφοφόρου για να βγείτε από το τέλμα του «βαρέθηκα». Δεν έχει αποτέλεσμα για κανέναν μας. Που παρκάρατε και σας έγραψαν; Είναι τόσο κεντρικά το πατρικό σας; :) Είναι και λίγο σχετικό το «που μπορεί να παρκάρει κανείς έχοντας κάρτα μόνιμου κάτοικου». Γενικά το κυκλοφοριακό είναι μια νέα πονεμένη ιστορία στην πόλη μας και όπως και πολλά άλλα χρειάζονται εκ νέου σχεδιασμό. Το ότι θέτετε ερωτήματα σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε και αυτό είναι από μόνο του καλό. Αν συνεχίσετε να τα έχετε και μετά τις εκλογές, είμαι σίγουρη πως θα βρείτε απαντήσεις ή τουλάχιστον θα «αναγκάσετε» κάποιους να τις βρουν για το καλό όλων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου