Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Διαφορετικές εκτιμήσεις

Στο επιτελείο του Κόντου αυτή την ώρα δίνουν την εικόνα της απόλυτης ισοπαλίας, ενώ στο επιτελείο Τομπούλογλου ότι ο συνδυασμός του προηγείται με περισσότερη από μίαμιση μονάδα

Παίρνει κεφάλι ο Τομπούλογλου

Παγιώνεται η εκτίμηση στα εκλογικά επιτελεία ότι ο Χάρης Τομπούλογλου είναι κοντύτερα στην είσοδό του στο Β' γύρο από όσο είναι ο Σταύρος Κόντος. Ακόμα είναι νωρίς για να κριθούν τόσο οριακές διαφορές, αλλά η ψυχολογία αυτή την ώρα είναι με τον Τομπούλογλου

Το απόλυτο θρίλερ

Στα 39 από τα 72 τμήματα: Αποστολάκης 32,23%, Τομπούλογλου 24,54%, Κόντος 24,50%

Δεύτερος ο Τομπούλογλου

Στα αποτελέσματα που δίνει ο συνδυασμός Κόντου, δεύτερος περνάει τώρα ο Τομπούλογλου και μένει -ως τώρα- εκτός ο Κόντος σχεδόν στα μισά τμήματα

Το θρίλερ μεταξύ Κόντου και Τομπούλογλου συνεχίζεται

10.32μμ

Σε σύνολο 40% των εκλογικών τμημάτων τα ερωτήματα για το ποιος θα περάσει στο δεύτερο γύρο πίσω απο τον Γιώργο Αποστολάκη συνεχίζεται. Αυτή την ώρα σε 27 από 72 τμήματα:

Αποστολάκης  33,2%
Κόντος  24,58%
Τομπούλογλου 23,95%

Στο 20% των εκλογικών τμημάτων

9.50 μμ

Αποστολάκης              34,11%
Κόντος                         23, 86%
Τομπούλογλου             23,16%

Άρχισε να μεταδίδει αποτελέσματα ο συνδυασμός Κόντου

9.35μμ
Πριν λίγο τέθηκε σε λειτουργία το μόνιτορ που έχει στηθεί μπροστά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού

Εκτιμήσεις Δ. Κωνσταντάτου (συνδυασμός Κόντου)

9.33μμ
Σε ενημέρωση που έκανε ο Δημήτρης Κωνσταντάτος για λογαριασμό του Σταύρου Κόντου, ο συνδυασμός του Γιώργου Αποστολάκη είναι 6-8 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από τον Κόντο. Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, ο Κόντος προηγείται 2-3 μονάδες του Τομπούλογλου.

"Η νύχτα θα είναι μεγάλη, και θα τη ζήσουμε" κατέληξε ο Δ. Κωνσταντάτος

Αναμονή και ηρεμία στο στρατόπεδο Κόντου

9.29μμ
Χωρίς να μεταδίδει αποτελέσματα, το εκλογικό κέντρο του Σταύρου Κόντου περιμένει με έκδηληαγωνία να δει αν τελικά θα είναι ο σημερινός Δήμαρχος Φιλαδέλφειας στο δεύτεο γύρο, πίσω από το Γιώργο Αποστολάκη, ή ο Χάρης Τομπούλογλου. Τα χειροκροτήματα που ακούγονται αφορούν σε ορισμένα εκλογικά τμήματα που δίνουν στον Κόντο προβάδισμα έναντι του Τομπούλογλου. Πάντως ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί

Ο Αποστολάκης στο εκλογικό του κέντρο

9.22 μμ
Με χειροκροτήματα κι επευφημίες υποδέχθηκαν στο εκλογικό του κέντρο το Γιώργο Αποστολάκη. Περιχαρής ο επικεφαλής της Νέας Προοπτικής, χαιρετά έναν- έναν τους συγκεντρωμένους

Χειροκροτήματα και στου Τομπούλογλου

9.10μμ
Παγιώνεται στο στρατόπεδο Τομπούλογλου η αντίληψη ότι ο συνδυασμός "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" θα μπει στο δεύτερο γύρο, αφήνοντας τον Σταύρο Κόντο εκτός μάχης και έχοντας παραδεχτεί ότι πρώτος θα περάσει στο δεύτερο γύρο ο Γιώργος Αποστολάκης. Τα χειροκροτήματα σε κάθε νέο εκλογικό τμήμα που γίνεται γνωστό, είναι όλο και θερμότερα.

Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα στον Αποστολάκη

8.51μμ
Αυτή την ώρα στο εκλογικό κέντρο Αποστολάκη δίνουν συγκεντρωτικά σε 9 τμήματα της Φιλαδέλφειας: Αποστολάκης 589 ψήφοι, Κόντος 571 και Τομπούλογλου 561.

Υπενθυμίζεται ότι το προβάδισμα Αποστολάκη στη Χαλκηδόνα είναι αδιαμφισβήτητο.

Αυτή την ώρα (8.51 μμ) ενημερώνει τους παρευρισκόμενους ο Παντελής Γρετζελιάς

Συγκρατημένος ενθουσιασμός στο εκλογικό κέντρο Τομπούλογλου

08.41 μμ

Περίπου δεδομένη θεωρούν την είσοδο στο δεύτερο γύρο του Χάρη Τομπούλογλου και του συνδυασμού "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" οι δεκάδες πολίτες που βρίσκονται αυτή την ώρα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού. Ωστόσο, συγκρατούν εον ενθουσιασμό τους, περιμένοντας κι άλλα αποτελέσματα.

Τα επιτελεία συσκέπτονται, ο κόσμος στα εκλογικά κέντρα αγωνιά

8.33 μμ
Πρόκειται για μάχη γκραν γκινιόλ. Τα εκλογικά τμήματα της Φιλαδέλφειας που γίνονται γνωστά, δίνουν διαφορές μόλις λίγων ψήφων σε Κόντο, Αποστολάκη και Τομπούλογλου. Αντίθετα, το προβάδισμα Αποστολάκη στη Χαλκηδόνα είναι πασιφανές.

Καθοριστική στην τελική εκλογική επίδοση του Κόντου φαίνεται ότι είναι η υποψηφιότητα Μάλλιου. Πάντως η τελική αποτύπωση θα φανεί στο τέλος της βραδιάς.

Εκλογικό κέντρο στο πρώτο Δημοτικό

Τομπούλογλου 67, Κόντος 65, Αποστολάκης 55

Πολύ μπροστά στη Χαλκηδόνα ο Αποστολάκης, μάχη στη Φιλαδέλφεια

8.07 μμ.
Καταφανής είναι η υπεροχή του Γιώργου Αποστολάκη στα εκλογικά τμήματα της Νέας Χαλκηδόνας, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Ο σημερινός Δήμαρχος Χαλκηδόνας εμφανίζει ποσοτά υπερδιπλάσια του δεύτερου στην πόλη. Αντίθετα, στη Νέα Φιλαδέλφεια φαίνεται ότι θα δοθεί σκληρή μάχη. Πρόκειται για μια νύχτα για γερά νεύρα

τμήμα 3564- σχολικό συγκρότημα 1ου Λυκείου

07.55
Τομπούλογλου 69, Αποστολοάκης 65, Κόντος 58, Μάλλιος 29, Βαλασσάς 23

Γεμάτες από νωρίς οι καφετέριες- γεμίζουν και τα εκλογικά κέντρα

Πριν ακόμα κλείσουν οι κάλπες, η νέα γενιά της πόλης γέμισε τις καφετέριες, για να συζητήσει τα δικά της προβλήματα, τα δικά της ενδιαφέροντα, ίσως τα δικά τς αδιέξοδα.

Μετά τις 7.20 άρχισαν να γεμίζουν και τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων Δημάρχων, καθώς μια άλλη μερίδα πολιτών ενδιαφέρφεται ενεργά για τα αποτελέσματα της σημερινής κάλπης. Η ώρα περνάει, ο πυρετός ανεβαίνει...

Το πρώτο αποτέλεσμα στη Φιλαδέλφεια

07.43. Το πρώτο αποτέλεσμα από εκλογικιό τμήμα στις Εργατικές Κατοικίες, το 3588:
Κόντος 63, Αποστολάκης 52, Τομπούλογλου 50, Βαλασσάς 46 και Μάλλιος 9.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μιλάμε ΜΟΝΟ για ένα εκλογικό τμήμα και τα αποτελέσματα ΔΕΝ είναι ενδεικτικά

Μεγάλη νικήτρια η αποχή- πάνω από 40% στην πόλη μας

Όλο και μεγαλώνει η αποστροφή του πολίτη προς το υπάρχον πολιτικό σύστημα συνολικά. Οι πρώτες ενδείξεις μιλούν -στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα- για αποχή που αγγίζει, ίσως και να ξεπερνάει το 40%. Άλλοι την ανεβάζουν ως το 50%. Αυτό το ηχηρό μήνυμα, ποιος θα το "διαβάσει";

Σγουρός, Κακλαμάνης, Μίχας, Γκιουλέκας προηγούνται σύμφωνα με γκάλοπ του MEGA

07.01. To MEGA δημοσιεύει δημοσκόπηση που έκανε το τελευταίο τριήμερο: Σουρός 26% και Κικίλιας 20% στο Β! γύρο στην Περιφέρειας Αττικής, Κακλαμάνης 44% και Καμίνης 29% στο Δήμο Αθηναίων, Μίχας 33% και Μιχαλολιάκος 25% στον Πειραιά, Γκιουλέκας 43% και Μπουτάρης 36% είναι τα πιθανότερα ζευγάρια του Β! Γύρου.

Πρώτο πολιτικό συμπέρασμα, έστω και βιαστικό: Τα διλήμματα του πρωθυπουργού στη διακαναλική συνέντευξη ενίσχυσαν τους επίσημους υποψήφιους των δυο μεγάλων κομμάτων.

Μόνο ένας κλαίει σήμερα

09.52. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στην περιοχή μας. Από τους πέντε συνδυασμούς, οι δύο (Βαλασσάς και Μάλλιος) γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα συνεχίσουν την επόμενη Κυριακή. Κάνουν ότι μπορούν για ένα καλό -γι αυτούς- αποτέλεσμα σήμερα, κι από το βράδι γνωρίζουν ότι για εκείνους τελειώνει ο εκλογικός αφώνας.

Από τους άλλους τρεις (Κόντο, Αποστολάκη, Τομπούλογλου) είναι εξίσου βέβαιο ότι οι δυο θα κοντραριστούν στις κάλπες της επόμενης Κυριακής για τον τελικό νικητή.

Άρα; Ο τρίτος αυτής της τριάδας, που θέλει και πιστεύει ότι θα είναι στο δεύτερο γύρο, μόνον αυτός θα "κλαίει" σήμερα.

Ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας

07.01. Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, πριν από ένα λεπτό ξεκίνησε σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας η ψηφοφορία που θα αναδείξει τους δυο τελικούς μονομάχους για την τελική εκλογή του πρώτου Δημάρχου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, την επόμενη Κυριακή.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ως τις 7 το βράδυ και μετά τις 8.30- 9.00 θα έχουμε τα πρώτα ενδεικτικα΄αποτελέσματα. Φυσικά Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο.