Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Λευκή ισοπαλία στο ημίχρονο για την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη

Στο 0-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Νέος Πανιώνιος- ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο η ΑΕΚ παίζει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νταντόμο, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ υποχρεώθηκε σε δυο αναγκαστικές αλλαγές, καθώς τραυματίστηκαν οι Ντιόπ και Δέλλας. Θυμίζουμε ότι μετά τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟ επί του Ολυμπιακού, αν η ΑΕΚ νικήσει σήμερα στη Νέα Σμύρνη φτάνει σε απόσταση αναπνοής τους δυο προπορευόμενους (ΟΣΦΠ 18β., ΠΑΟ 1β., ΑΕΚ 16β.). Ελπίζουμε της "ΑΕΚ τα παλληκάρια" να τα καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, παρά την αντίξοη πορεία που έχει πάρει για την ομάδα μας το παιχνίδι με την αποβολή και τους τραυματισμούς.

Έντεκα ημέρες, χίλιοι επισκέπτες

Από τις πρώτες μέρες το έχετε δείξει: Σας λείπαμε όλο αυτό τον καιρό. Ήδη, χίλιοι Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες μπήκαν στο blog μας, όπως μπορείτε να δείτε δίπλα, στο δεξί μέρος της σελίδας αυτής. Τι άλλο να πούμε, εκτός από το ότι θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια; Μόνο ένα πράγμα:

Ευχαριστούμεεεεεεεεε

Πολύς κόσμος στη Νησίδα για τον Τομπούλογλου

Μπροστά σε μια γεμάτη πλατεία μίλησε στους κατοίκους της Νησίδας ο υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Χάρης Τομπούλογλου σήμερα το μεσημέρι. Ο καιρός ήταν γλυκός και η μέρα ηλιόλουστη, σε αντίθεση με το βράδυ της Τετάρτης όταν έπεσε καταρρακτώδης βροχή και εμπόδισε τον κ. Τομπούλογλου να απευθυνθεί στους κατοίκους αυτής της υποβαθμισμένης περιοχής της Νέας Φιλαδέλφειας.

Προηγήθηκαν χαιρετισμοί υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων για το τοπικο συμβούλιο της Φιλαδέλφειας. Οι παρευρεθέντες παρέμειναν εκεί μέχρι το τέλος της ομιλίας του κ. Τομπούλογλου και τον χειροκρότησαν πολλές φορές.

Τη Δευτέρα, η μάχη μεταφέρεται στη Νέα Χαλκηδόνα

Την ίδια μέρα και την ίδια ώρα μιλάνε στη Νέα Χαλκηδόνα ο Δήμαρχος της πόλης (και υποψήφιος για το διευρυμένο Δήμο) Γιώργος Αποστολάκης και ο Δήμαρχος της Φιλαδέλφειας (κι επίσης υποψήφιος για το διευρυμένο Δήμο) Σταύρος Κόντος. Ο κ. Αποστολάκης μιλάει στην πλατεία Κρήτης και ο κ. Κόντος στο Πνευματικό Κέντρο της Χαλκηδόνας.

Στη Νησίδα ο Τομπούλογλου

Σήμερα στις 11.30 θα βρεθεί και πάλι στην περιοχή της Νησίδας ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου, καθώς η προγραμματισμένη για την περασμένη Τετάρτη ομιλία του δεν πραγματοποιήθηκε κανονικά, λόγω της καταρρακτώδους βροχής.

Ένας αναγνώστης, ερωτά...

3 μέρες τώρα τα φώτα στο δρόμο του άλσους προς τη σχολή αστυνομίας δεν ανάβουν, με κίνδυνο για τους πεζούς. Γιατί?
Akis Oglala
(από την ομάδα της "αλήθειας" στο facebook)