Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Απίθανες προσφορές από το Whiteman Bowling

Τώρα, μια νέα προσφορά από το Whiteman Bowling (Πίνδου 61, 1ος όροφος, τηλ. 2102529880) θα κάνει πολλούς παό εσάς να το προτιμήσετε για τις ώρες ξεκούρασης, χαλάρωσης και διασκέδασης που αφιερώνετε στον εαυτό σας. Στα δυο παιχνίδια, το Whiteman Bowling ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ το τρίτο.
Κι όχι μόνο αυτό. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα, υπάρχει μια EXTRA ΠΡΟΣΦΟΡΑ στις οικογένειες: Παίξτε με τα παιδιά σας τα αγαπημένα σας παιχνίδια και απολαύστε ΔΩΡΕΑΝ τον καφέ ή το αναψυκτικό σας (από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα).
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: 6μμ- 2 πμ. Σαββατοκύριακο 10πμ- 2πμ

Οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις στην τηλεόραση

Οι επαναληπτικοί αγώνες για την φάση των "8" του Champions League μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Αναλυτικά:
Champions League
21.45 Μάντσεστερ Γ. - Τσέλσι (MEGA)
21.45 Σαχτάρ - Μπαρτσελόνα (novasports1 & HD)
Επίσης:

Αναστάτωση από την είδηση ότι δεν θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές

Μια αναστάτωση, με ισχυρές δόσεις δυσπιστίας, είναι η κατάσταση που επικρατεί στα τοπικά πολιτικά και δημοτικά στελέχη, μετά την δημοσίευση της αποκλειστικής είδησης από την "ΑΛΗΘΕΙΑ", σύμφωνα με  την οποία η απόφαση 70/2011 θα απορρίπτει την ένσταση που υποβλήθηκε από υποψηφίους του συνδυασμού "Όραμα Πόλης" και θα κλείνει οριστικά το ζήτημα του αν θα επαναληφθεί η δεύτερη Κυριακή των εκλογών του

Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η τιμή της βενζίνης

Σε νέα υψηλά επίπεδα αναρριχήθηκαν η αμόλυβδη και το πετρέλαιο σήμερα.
Συγκεκριμένα η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης διαμορφώθηκε στα 1,697 ευρώ το λίτρο και το πετρέλαιο θέρμανσης στα 91,3 λεπτά.
Οι τιμές αποτελούν νέα υψηλά και για τα δύο καύσιμα.
Ακριβότερες περιοχές της χώρας παραμένουν τα νησιά (Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κρήτη, Σάμος, Χίος) όπου η βενζίνη κλιμακώνεται σήμερα μέχρι 1,889 ευρώ και το πετρέλαιο έως 1,039.
Οι φθηνότεροι νομοί για μεν την αμόλυβδη είναι η Αθήνα και

Επιστρέφει στην Ακρόπολη μετά από 60 χρόνια

Το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα παίρνει ένα θραύσμα, πιθανώς προερχόμενο από τον χώρο της Ακρόπολης των Αθηνών. Το αρχιτεκτονικό μέλος, γωνιακό τμήμα κιονόκρανου ή γείσου φτιαγμένο από πεντελικό μάρμαρο, είχε στην κατοχή του ένας Ολλανδός ιδιώτης από τότε που ως τουρίστας στην Αθήνα, τη δεκαετία του '50, αφαίρεσε το αντικείμενο σε ανάμνηση της επίσκεψης του στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.
Εξήντα χρόνια μετά, ο ηλικιωμένος πλέον πολίτης, που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, συμφώνησε να μεσολαβήσει το ολλανδικό Εθνικό Μουσείο Αρχαιοτήτων του Leiden για την

Σαν σήμερα

1204: Η Κωνσταντινούπολη καταλαμβάνεται από τους Σταυροφόρους. (Α' Άλωση)
1633: Η Ιερά Εξέταση αρχίζει την επίσημη ανάκριση κατά του Γαλιλαίου για τις επιστημονικές του απόψεις, με τις οποίες δεν συμφωνεί η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.
1820: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης αναγορεύεται αρχηγός της «Φιλικής Εταιρίας».
1877: Η Ρωσία κηρύσσει τον πόλεμο στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και φθάνει ένα βήμα πριν από την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης.
1954: Ο Μπιλ Χάλεϊ και το συγκρότημά του Comets κυκλοφορούν το δίσκο «Rock Around the Clock», που από πολλούς θεωρείται ως η ληξιαρχική πράξη θανάτου του

Την Τετάρτη οι πρώτες προκηρύξεις του νέου επενδυτικού νόμου

Την Τετάρτη θα προκηρυχθούν τα πρώτα σχέδια του επενδυτικού νόμου, αξίας 2,2 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αναθέρμανση της οικονομίας, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδης.
Μιλώντας την Τρίτη στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι «σε ενάμιση μήνα από τώρα, τέλος Μαΐου, υπολογίζεται ότι θα έχουν υποβληθεί χιλιάδες επενδυτικά σχέδια που θα χρηματοδοτήσει και θα στηρίξει με τα κίνητρά του ο

Κρίθηκε η ένσταση- ΔΕΝ θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές στη Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα.

Ασφαλείς πληροφορίες μας από το χώρο της Δικαιοσύνης αναφέρουν ότι ήδη έχει κριθεί η υπόθεση της ένστασης που έκαναν στελέχη του συνδυασμού "Όραμα Πόλης" και ότι έχει απορριφθεί. Αν οι πληροφορίες μας επαληθευτούν, τότε στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας θα δημοσιοποιηθεί η με αριθμό 70/2011 απόφαση που σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ θα ανατρέπει την κατάταξη των συνδυασμών, όπως αυτή αποτυπώθηκε το βράδι της 7ης Νοεμβρίου, συνεπώς ΔΕΝ θα τίθεται θέμα επανάληψης του δεύτερου γύρου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης δεν θα έχουμε ανακατατάξεις, ούτε

Στο 4,80% αυξήθηκε το επιτόκιο στη δημοπρασία των εξάμηνων εντόκων γραμματίων

Μικρή αύξηση στο 4,80% σημείωσε το επιτόκιο κατά τη δημοπρασία των εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων την Τρίτη, από την οποία το Δημόσιο άντλησε συνολικά κεφάλαια 1,625 δισ. ευρώ.
Ο συντελεστής κάλυψης της έκδοσης διαμορφώθηκε στο 3,81 αποτυπώνοντας το ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τους συγκεκριμένους τίτλους, καθώς το επιτόκιο θεωρείται πολύ ελκυστικό.
Τον περασμένο μήνα, ο ΟΔΔΗΧ διέθεσε έντοκα γραμμάτια διάρκειας έξι μηνών ύψους 1,625 δισ. ευρώ με επιτόκιο 4,75%, 11 μονάδες βάσης υψηλότερο σε σχέση με την έκδοση του Φεβρουαρίου. Ο συντελεστής κάλυψης της έκδοσης είχε

Εξαπλή καραμπόλα στο ύψος της Ρενό

Ένα σοβαρό τροχαίο με έξι αυτοκίνητα, αλλά ευτυχώς χωρίς τραυματίες, έκανε αφόρητη την κατάσταση στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, στο ύψος της διασταύρωσης της παλιάς Ρενό. Μια ώρα που έτσι κι αλλιώς η κίνηση στο ποτάμι είναι αυξημένη, το τροχαίο την έκανε πραγματικά αφόρητη. Και λέμε και

Κι άλλες μειώσεις μισθών!

Ειδικό μνημόνιο για τις δημόσιες επιχειρήσεις, εισηγμένες και μη ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια μεγαλύτερης περικοπής των λειτουργικών δαπανών και ειδικά του μισθολογικού κόστους το οποίο θα πρέπει να προσαρμοστεί κοντά στο μισθολόγιο του δημοσίου.
Αρμόδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών τόνιζαν ότι παρά τις περικοπές που έχουν ήδη γίνει υπάρχουν ακόμη πολύ μεγάλα περιθώρια κυρίως στο θέμα των λειτουργικών εξόδων.
Ειδικά για τις αμοιβές τόνιζαν ότι ο μέσος μισθός στον ιδιωτικό τομέας δεν

Ανάλυση: Ο θάνατος του ευρώ

Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους έχει φέρει στην επιφάνεια όλα τα λάθη, τα ψέματα, και τα νομικίστικα παραθυράκια, που εφαρμόσθηκαν κατά την καθιέρωσή του πριν από χρόνια. Ένας λόγος που το νόμισμα ακόμη υποφέρει, είναι η κακή πίστη που συνόδευσε τη δημιουργία του.
Για να πλασάρουν την ιδέα του ευρώ στη δεκαετία του `90, οι δημιουργοί του έδωσαν πολλές υποσχέσεις. Στους Γερμανούς υποσχέθηκαν ένα ισχυρό (σαν το μάρκο) νόμισμα. Στους Γάλλους υποσχέθηκαν ένα παγκόσμιο εργαλείο βελτίωσης της εσωτερικής ανταγωνιστικότητας. Στους Ιταλούς και στους Ισπανούς υποσχέθηκαν νομισματική σταθερότητα και αέναα χαμηλά επιτόκια.
Παρά τις καλοπροαίρετες αυτές υποσχέσεις, η ευρωζώνη αποδείχθηκε ευάλωτη σε

Μπαράζ πολιτικών συσκέψεων και συναντήσεων, σήμερα

Από τις 9 το πρωί έως τις 20:30 το βράδυ συνεδριάζουν σήμερα διαδοχικά ή από κοινού οι Κοινοβουλευτικοί Τομείς Εργασίας του ΠΑΣΟΚ.
Στις 11:30 συνεδριάζουν από κοινού οι ΚΤΕ Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού και στις 12:00 ο ΚΤΕ Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας.
Στις 15:00 συνεδριάζουν ο ΚΤΕ Προστασίας του Πολίτη και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Στις 17:00 συνεδριάζει ο ΚΤΕ Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μισή ώρα αργότερα ο ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και στις 18:00 συνεδριάζουν από κοινού οι

Σόιμπλε: Θα χρειαστείτε κι άλλα μέτρα!

H επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και η μείωση του επιτοκίου της 11ης Μαρτίου ίσως να μην αρκούν για την αποκατάσταση της οικονομικής υγείας της Ελλάδας δήλωσε ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Την ίδια στιγμή, την Τρίτη αναμένεται να ξεκινήσουν οι συνομιλίες ανάμεσα στην «τρόικα» και την Πορτογαλία, για τους όρους χορήγησης δανείου 80 δισ. ευρώ μετά την προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης την προηγούμενη εβδομάδα
Οι δηλώσεις Σόιμπλε έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την τοποθέτηση του ευρωπαίου Επιτρόπου Όλι Ρεν, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν θα

Μεγάλη ταλαιπωρία στον ηλεκτρικό

Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου καθώς λόγω βλάβης οι σταθμοί από την Αττική μέχρι και τα Άνω Πατήσια είναι κλειστοί από τις 05:00 το πρωί και αναμένεται να δοθούν στην κυκλοφορία μετά τις 09:00.
Λόγω της ξαφνικής βλάβης οι υπεύθυνοι δεν έχουν

Τα νέα του Ιωνικού


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΣΧΟΥ
Διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ  εκφράζει  τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους του αποβιώσαντος Ανδρέα Μόσχου
Ο Ανδρέας Μόσχος  διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου μας και  εκτιμήθηκε  για το  ήθος την καλοσύνη και  την αγάπη για την νεολαία .
Σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου συνόδευσε τον αείμνηστο Ανδρέα στην τελευταία του κατοικία .
Η παρουσία του  Ανδρέα Μόσχου στον Σύλλογο μας ήτανε παράδειγμα ανιδιοτέλειας ,

Άρχισαν οι ετοιμασίες για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Ξαναβάφονται τα πεζοδρόμια, να ξέρει ο καθένας που θα βάλει την πραμάτεια του, καθαρίζονται οι κολόνες, μην μας πάρουν για... άξεστους, αρχίζει το βουητό... Η πρωτομαγιά, έρχεται...