Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Χάνουμε 0-2 και το όνειρο θαμπώνει...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Χάνουμε πέναλτι, κάνουμε τρελές ευκαιρίες, έχουμε δοκάρι, αλλά η Ζενίτ βάζει τα γκολ...

Χάσαμε πέναλτι και... καπάκι φάγαμε γκολ

Κακό κτύπημα από τον Μπλάνκο και... τεράστια ευκαιρία χαμένη. Στο 44 η Ζενίτ πήρε κεφάλι στο σκορ με 0-1. Ζητείται ολική επαναφορά στην επανάληψη...

Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚάρα

Αυτή την ώρα ξεκινάει το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στη Ζενίτ, μας αρκεί ένας βαθμός για να προκριθούμε, ακολουθώντας τη ΜΕΓΑΛΗ πρόκριση του ΠΑΣΟΚ χθες. Στο μεταξύ ο Άρης πέρασε πανηγυρικά στους 32 καθώς νίκησε 2-0 τη Ρόζενμποργκ.

Άλλος ένας μάστορας του γέλιου πέρασε στην αιωνιότητα

Ο Μπλέικ Έντουαρτς, σκηνοθέτης μεγάλων κωμικών και δραματικών ταινιών, σεναριογράφος και παραγωγός, πέθανε την Τετάρτη στη Καλιφόρνια σε ηλικία 88 ετών, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

Ο Έντουαρτς είχε εισαχθεί πριν από δύο εβδομάδες με πνευμονία σε νοσοκομείο στη Σάντα Μόνικα, όπου και κατέληξε. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν

Νέο ξεφάντωμα αύριο βράδυ στην IMAGE

Ανεβαίνουν οι παλμοί στην IMAGE
Η μπάντα του Γιάννη Μηλιώκα, η γνωστή "Ομάδα υψηλού κινδύνου" θα είναι αύριο, Παρασκευή, το βράδυ στο cafe- club IMAGE (Δεκελείας 61, τηλ.2102531323) για μια αξέχαστη βραδιά live σε έντεχνο, ελληνικό και ροκ τραγούδι.

Το πανηγύρι ξεκινά από τις 10.30 το βράδυ και φτάνει ως τις 3.30 αργά, βαθιά μέσα στη νύχτα.....

Το Σάββατο είναι ημέρα προσφορών στα AEK- Shops

H ΠΑΕ ΑΕΚ208 και τα ΑΕΚ209shops διοργανώνουν για τους φίλους της ΑΕΚ210 και όχι μόνο, χριστουγεννιάτικο Βazaar στις 18 Δεκεμβρίου, όπου θα μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα με το σήμα της ομάδας σε ειδικές τιμές. Ρούχα, φούτερ, καπέλα, κασκόλ, παιδικά, bebe, πιζάμες, αξεσουάρ, σχολικά, τσαντάκια, pins, μπάλες και άλλα σε τιμές 1€, 3€, 5€ και 10€. Τα επόμενα Bazaar θα γίνουν στις 26/02/2011, 30/04/2011 και 25/06/2011 στα AEKshops Ν. Φιλαδέλφειας (Σμύρνης, δίπλα στη Βάνα Κανάκη), Αμαρουσίου, Αιγάλεω, Δάφνης, Μοναστηράκι.

Λύσεις αναζητεί η ΑΕΚ

Ενδιαφέρον από την ΑΕΚ για την απόκτηση του Φεράν Κορομίνας αποκαλύπτει η καταλανική εφημερίδα «Sport». Ο 27χρονος περιφερειακός επιθετικός της Εσπανιόλ απέρριψε προτάσεις από ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας και όπως αναφέρεται, τόσο ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, όσο και ο ομόλογος του στους «ερυθρολεύκους», Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνουν ενδιαφέρον.

Ο 27χρονος άσος, που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2012, έχει φέτος πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, καθώς έχει αγωνιστεί για μόλις 4 λεπτά στο πρωτάθλημα και 45 στο Κύπελλο. Ο «Κόρο» έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ και έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ισπανίας, καθώς και στην εθνική Καταλονίας.

Και ο Αμάουρι στα υπόψιν

Την περίπτωση του 30χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Γιουβέντους, Αμάουρι Καρβάλιο ντε Ολιβέιρα ή πιο απλά Αμάουρι, εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα «442.com». Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος άσος τραυματίστηκε πρόσφατα με το ιατρικό τιμ των «μπιανκονέρι» να κάνει λόγο για απουσία του μέχρι το τέλος της σεζόν. Πάντως, ρεπορτάζ τού ιταλικού αλλά και του γερμανικού Τύπου, αναφέρουν ότι θα μπορούσε ήδη να υπάρχει σχετική συμφωνία μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων. Το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί, όμως, είναι ότι η ΑΕΚ θέλει τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγορά τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ η Γιουβέντους θέλει να τον παραχωρήσει από τώρα με κανονική μεταγραφή.

aek-live

Εδώ το κάναμε... American bar

Μεταφέρω εδώ τα σχόλια μερικών αναγνωστών για τα όσα συνέβησαν χθες στην Αθήνα, κυρίως με τον βουλευτή και π. υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, κυρίως γιατί νομίζω ότι ο σχετικός διάλογος πρέπει να "ανοίξει" όχι μόνον σε όσους παρακολουθούν τα σχόλια περαμένων αναρτήσεων, αλλά σε όλους όσοι επισκέπτονται το μπλογκ μας.

Ανεργος αλλά όχι άεργος είπε...
Σίγουρα εικόνες σαν τις χθεσινές είναι σοκαριστικές. Όμως, αν θέλουμε να δούμε τα πράγματα ψύχραιμα και κατά το δυνατόν αντικειμενικά, πρέπει να σταθούμε σε μια λεπτομέρεια. Αυτοί που προπηλάκισαν τον πρώην υπουργό δεν ήταν (τουλάχιστον όπως φάνηκε στο video που έπαιξαν τα κανάλια) ούτε κουκουλοφόροι ούτε αντιεξουσιαστές ούτε τσογλάνια. Ήταν άνθρωποι που πολύ απλά καλούνται να ρίξουν δραματικά το βιωτικό τους επίπεδο και τον τρόπο ζωής τους. Νομίζω πως το χθεσινό περιστατικό ήταν μόνο η αρχή και πολύ φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει θύμα. Παρά το γεγονός όμως ότι είμαι εκ πεποιθήσεως κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται, δεν μπορώ να αδικήσω τους ανθρώπους αυτούς.
 
Ανώνυμος είπε...
Κουκουλοφόροι θα γίνουν οι πολιτικοί κι οι μεγαλοδημοσιογράφοι-παπαγαλάκια του συστήματος για να μην τους αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο. Όταν ξυλοκοπείται ένας βουλευτής όπως ο Χατζηδάκης ο οποίος στο κάτω κάτω ούτε σε σκάνδαλα έχει εμπλακεί, ούτε τους τόνους έχει ανεβάσει ποτέ, φανταστείτε τί έχει να γίνει με άλλους -ας μην πω ονόματα- που είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Καλός και φθηνός καφές στην IMAGE!

Νέα προσφορά του cafe-club IMAGE: Από τις 9 το πρωί, ως τις 4 το απόγευμα, όλοι οι καφέδες μόνο 3 ευρώ! Αν, πάλι, προτιμάτε να πιείτε ελληνικό, παραδοσιακό καφέ, μονό ή διπλό, θα πληρώσετε ΜΟΝΟ 2 ευρώ...

Κι από γεύση, ο καφές του IMAGE λέει πολλά...

Τίτλοι τέλους για τον Λάρι Κινγκ

Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια (περισσότερα ακόμα κι από τον... Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1), ο Λάρι Κινγκ εγκαταλείπει την εκπομπή του και το CNN, όπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ. Η τελευταία εκπομπή του Λάρι Κινγκ στο CNN θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης (σήμερα)

Κόλαση στους δρόμους, παράδεισος στο γήπεδο...

...και σπάστε τα δοκάρια...
Να μην ξαναλέμε τα ίδια, άλλη μια μέρα κόλασης στους δρόμους θα είναι η σημερινή, καθώς δεν κινείται κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς και οι πάντες θα κινηθούν είτε με ταξί, είτε με το ΙΧ τους. Άρα, οι δρόμοι θα είναι για πολύ γερά νεύρα σήμερα.

Ελπίζουμε το βράδυ να αποζημιωθούμε, καθώς η ΑΕΚάρα παίζει τον καθοριστικό της αγώνα κόντρα στην πανίσχυρη Ζενίθ, και χρειάζεται μόλις τον ενα βαθμό της ισοπαλίας για να περάσει στους 32 του Europa League.

Με το καλό, παλικάρια...