Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Πραγματική μαρτυρία,,,

Μια καλή φίλη είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Τα υπόλοιπα τα... αφηγείται η ίδια, με πικρό χιούμορ (μωρέ μπράβο! χιούμορ στην κατάστασή σου...)

Αφήγηση από χειρουργημένη φίλη.
Όσα προηγήθηκαν του χειρουργείου παραλείπονται ως σχεδόν επουσιώδη.
Τα «αντικείμενα» και τα «ονόματα» είναι φανταστικά αλλά τα γεγονότα πραγματικά.
Η Κατίνα και η Ελένη είναι νοσοκόμες των

Πάσχα στην Πράγα; Ναι, με το Phila Travel

Kλικάρετε τη φωτο για να δείτε τις προσφορές
Η Πράγα είναι μια πραγματική μητρόπολη με ιστορία 100 χρόνων στην αρχιτεκτονική της κληρονομιά που έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική, οικονομική και πολιτιστική της ζωή που ξαναζωντάνεψε τον 19ο αιώνα με την επανάσταση του 1989 και την απελευθέρωσή της από τον κομμουνισμό! Εδώ συναντιούνται 3 κουλτούρες: η τσεχοσλάβικη, η εβραϊκή και η γερμανική.
Στις 4 ιστορικές της περιοχές Χράντσανι, Μάλα Στράνα, Στάρε Μέστο και Νόβε Μέστο μπορεί να δει κανείς και να θαυμάσει μνημεία από κάθε φάση της ιστορίας ανέγγιχτα από τους πολέμους. Η όμορφη φύση έρχεται να συμπληρώσει αυτόν τον αυθεντικό πίνακα με τους

Απίθανες προσφορές από το Whiteman Bowling

Τώρα, μια νέα προσφορά από το Whiteman Bowling (Πίνδου 61, 1ος όροφος, τηλ. 2102529880) θα κάνει πολλούς παό εσάς να το προτιμήσετε για τις ώρες ξεκούρασης, χαλάρωσης και διασκέδασης που αφιερώνετε στον εαυτό σας. Στα δυο παιχνίδια, το Whiteman Bowling ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ το τρίτο.
Κι όχι μόνο αυτό. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα, υπάρχει μια EXTRA ΠΡΟΣΦΟΡΑ στις οικογένειες: Παίξτε με τα παιδιά σας τα αγαπημένα σας παιχνίδια και απολαύστε ΔΩΡΕΑΝ τον καφέ ή το αναψυκτικό σας (από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα).
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: 6μμ- 2 πμ. Σαββατοκύριακο 10πμ- 2πμ

Στην Πράγα με Phila Travel η "Πολιτιστική Αναγέννηση"

Η Πολιτιστική Αναγέννηση " πετάει " στη Πράγα  στις 17-20 Ιουνίου 2011 . Ξεναγήσεις στη πόλη και στο κάστρο, επίσης ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ , τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* , τρία γεύματα κλπ . Λοιπές  λεπρομέρειες , τιμές και κρατήσεις  στο γραφείο Phila Travel τηλ. 25.18.155  και στον

Σαν σήμερα

1882: Τίθεται σε λειτουργία η σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου, δημιούργημα του Χαρίλαου Τρικούπη.
1961: Αποτυγχάνει η αμερικανικής εμπνεύσεως «Επιχείρηση του Κόλπου των Χοίρων», που ως σκοπό είχε την ανατροπή του Φιντέλ Κάστρο.
1906: Τελετή λήξης της Μεσολυμπιάδας στην Αθήνα.
1980: 25ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στην Ολλανδία. Νικητής αναδεικνύεται για λογαριασμό της Ιρλανδίας ο Τζόνι Λόγκαν, με τη σύνθεση «What's another year». Η χώρα μας συμμετέχει με το τραγούδι των Νακασιάν/Σοφού «Ωτοστόπ», το οποίο ερμηνεύει η Άννα Βίσση και

Ο αυτόματος τηλεφωνητής της γιαγιάς...

Σας μιλάει ο αυτόματος τηλεφωνητής της γιαγιάς:
-Καλημέρα, αυτή τη στιγμή απουσιάζω, παρακαλώ αφήστε το μήνυμα μετά τον χαρακτηριστικό ήχο beeeeeppp ...
-Εάν είσαι ένα απο τα παιδιά μου πίεσε 1 ή 2 (ανάλογα ποιο παιδί είσαι) και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τις επόμενες επιλογές :
-εαν θέλεις να κρατήσω τα παιδιά πίεσε 2
-εαν θέλεις να σου πλύνω τα ρούχα και να