Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Καλό και φθηνό παπούτσι στη Χριστίνα!

      Εκπτώσεις έως 70% σε πολύ καλής ποιότητας γόβες και μοντέρνα μποτάκια προσφέρουν τα υποδήματα ΧΡΙΣΤΙΝΑ στην οδό Πίνδου 22 (τηλ. 2102587412). Το κατάστημα προσφέρει ειδικά ανατομικά υποδήματα για περπάτημα, ενώ στο παιδικό τμήμα υπάρχουν προσφορές σε μποτάκια και γαλοτσάκια από 18 ευρώ. Αν θέλετε παπούτσια bebe, θα τα βρείτε από 10 ευρώ μόνο!

Πολύς κόσμος στην πίτα του Ιωνικού- Δείτε το φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες συμπολίτες μας παρευρέθηκαν και φέτος, όπως κάθε χρονιά, στην κοπή της πίτας του ΙΩΝΙΚΟΥ, που φέτος έγινε μαζί με τους εθελοντές πολιτικής προστασίας. Ο Απόστολος Κόντος, πρόεδρος του Ιωνικού και η Έλλη Καρακούλη, πρόεδρος των

Σαν σήμερα

1556: Ο καταστροφικότερος σεισμός στην ανθρώπινη ιστορία πλήττει την επαρχία Σαντζί της Κίνας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 830.000 άνθρωποι.

1803: Πεθαίνει ο Άρθουρ Γκίνες, ιρλανδός ζυθοποιός, ιδρυτής της ομώνυμης ζυθοβιομηχανίας.


1897: Τούρκοι άτακτοι, οι επονομαζόμενοι Βασιβουζούκοι, πυρπολούν χωριά της περιοχής των Χανίων και προβαίνουν σε βιαιοπραγίες εναντίον των κατοίκων τους, αντιδρώντας στην Αυτονομία της Κρήτης.

1898: Γεννιέται ο Σεργκέι Αϊζενστάιν, ρώσος σκηνοθέτης του κινηματογράφου με πιό γνωστή ταινία το «Θωρηκτό Ποτέμκιν».

1910: Γεννιέται ο Τζάνγκο Ράινχαρντ, τσιγγάνος από το Βέλγιο, βιρτουόζος της κιθάρας και από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της τζαζ.

1956: Οι Κύπριοι μαθητές

Σε λίγο η πίττα του Ιωνικού και των εθελοντών Κοινωνικής Προστασίας

Σήμερα το μεσημέρι στις 11.30 κόβει την πίττα του ο Ιωνικός, από κοινού με τους Εθελοντές Κοινωνικής Προστασίας.

Οι Διοικήσεις του Ιωνικού  ΑΣ και των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας της Νέας Φιλαδέλφειας αποφάσισαν ομόφωνα όπως η κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίττας τους γίνει από κοινού στο κλειστό γυμναστήριο Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου.

Θα τιμηθούν εξέχουσες προσωπικότητες του αθλητισμού και του πολιτισμού που

Για τα Πανεπιστήμια...

Ένας νεολογισμός γαλλικής κοπής κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια στην ελληνική πανεπιστημιακή κοινότητα. Είναι το «απροϋπόθετο πανεπιστήμιο», μια ποιητική ιδέα του Ζακ Ντεριντά, οποίος σε επαναλαμβανόμενες διαλέξεις του έλεγε: «Επειδή το πανεπιστήμιο είναι ξένο προς την εξουσία, επειδή είναι ετερογενές προς την αρχή της εξουσίας, είναι