Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Αναταραχή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ από τις εξαγγελίες Παπανδρέου

φωτογραφία αρχείου
Τις αδυναμίες της κυβέρνησης στην ικανότητα εφαρμογής των μέτρων και των μεταρρυθμίσεων ανέδειξαν στις τοποθετήσεις τους στην ΚΟ οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ αίσθηση προκάλεσε ο Π. Κουρουμπλής, ζητώντας ριζικό ανασχηματισμό.
Ο Γιώργος Φλωρίδης αναφέρθηκε στη λειτουργία του κράτους, λέγοντας ότι βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση. Συγκεκριμένα, είπε πως ο δρόμος είναι δύσκολος και επώδυνος. «Οι άλλες πολιτικές είναι φρούδες» προσέθεσε.
Για την αναδιάρθρωση είπε: «Αντιμετωπίζουμε το θέμα της έγκαιρης αναδιάρθρωσης. Δεν προσφέρεται για επιπόλαιη συζήτηση». Τόνισε ακόμη και ότι είναι αναγκαίο να

Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα από την κυβέρνηση- λεπτομέρειες προσεχώς...

Μέτρα ύψους 23+3 δισ. ευρώ θα λάβει η κυβέρνηση έως το 2015, σύμφωνα με το μεοσπρόθεσμο πρόγραμμα που ανακοίνωσε την Παρασκευή.
Τα 3 δισ. είναι τα πρόσθετα μέτρα που θα ληφθούν εφέτος για να καλυφθούν οι «αστοχίες» στον προϋπολογισμό και να διασφαλισθεί η επιτυχία των δημοσιονομικών στόχων του 2011.
Όπως είπε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, τα μέτρα θα εξειδικευτούν και θα παρουσιαστούν με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα μετά

Μanager of the Year 2010 o Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Απ. Ταμβακάκης

Στον κ. Απόστολο Ταμβακάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας απονεμήθηκε το βραβείο Manager of the Year 2010 στην εκδήλωση-θεσμό που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΕΕΔΕ. Η απονομή έγινε από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής το βράδυ της Πέμπτης.
Στην ομιλία του ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι χρειάζεται συναίνεση για να προχωρήσει η χώρα μπροστά και θα πως θα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε την έννοια της συνευθύνης.
Το βραβείο απονέμεται σε πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο ή γενικό διευθυντή εταιρείας ή οργανισμού, που έχει την

Σαν σήμερα

421 π.Χ: Η Σπάρτη και η Αθήνα διακόπτουν τις εχθροπραξίες κατά τη διάρκεια του πελοποννησιακού πολέμου, υπογράφοντας τη «Νίκειο Ειρήνη»... Θα διαρκέσει μόνο έξι χρόνια.
1850: Άρση του ναυτικού αποκλεισμού των ελληνικών λιμανιών υπό των Άγγλων, εξαιτίας της υπόθεσης Πατσίφικο (Παρκερικά).
1912: Βυθίζεται ο «Τιτανικός», ύστερα από ένα φοβερό χτύπημα με παγόβουνο στο Βόρειο Ατλαντικό. Από τους 2.340 επιβαίνοντες, χάνονται στα παγωμένα νερά οι 1.595 .
1920: Οι αναρχικοί Νίκολα Σάκο και Μπαρτολομέο Βαντσέτι κατηγορούνται ότι

Απίθανες προσφορές από το Whiteman Bowling

Τώρα, μια νέα προσφορά από το Whiteman Bowling (Πίνδου 61, 1ος όροφος, τηλ. 2102529880) θα κάνει πολλούς παό εσάς να το προτιμήσετε για τις ώρες ξεκούρασης, χαλάρωσης και διασκέδασης που αφιερώνετε στον εαυτό σας. Στα δυο παιχνίδια, το Whiteman Bowling ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ το τρίτο.
Κι όχι μόνο αυτό. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα, υπάρχει μια EXTRA ΠΡΟΣΦΟΡΑ στις οικογένειες: Παίξτε με τα παιδιά σας τα αγαπημένα σας παιχνίδια και απολαύστε ΔΩΡΕΑΝ τον καφέ ή το αναψυκτικό σας (από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα).
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: 6μμ- 2 πμ. Σαββατοκύριακο 10πμ- 2πμ

Λιγότερα καταναλωτικά δάνεια- έμφαση στο ενεργειακό πιστοποιητικό

Πτώση στις χορηγήσεις καταναλωτικών δανείων κατά περίπου 25% στο πρώτο τρίμηνο του έτους σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο περίοδο πέρυσι εμφανίζεται από τα στοιχεία της Εθνικής Τράπεζας. Αντιθέτως ιδιαίτερη κινητικότητα παρουσιάζονται στα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών για δάνεια έως 15.000 ευρώ στα οποία τα επιτόκια είναι επιδοτούμενα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Τράπεζας, η ζήτηση καταναλωτικών δανείων είναι εξαιρετικά μειωμένη.
Ενδεικτικά στην αγορά ηλεκτρικών ειδών παρουσιάζεται μειωμένη κατά 25% συγκρινόμενη με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, ίδιο ποσοστό μείωσης εμφανίζεται και στον κλάδο των

Άποψη: Κάποιοι -λίγοι- το αποκαλούν "Δημοκρατία"

Γραφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Εγώ και οι πολλοί άλλοι, το να καταστρέφει ο όποιος αλητήριος τη δημόσια (ήτοι και δική μου) περιουσία το αποκαλώ φασισμό, δικτατορική συμπεριφορά και πρόκληση κατά του κοινωνικού συνόλου... Και απαιτώ εδώ και τώρα να αποκατασταθεί η νομιμότητα!!
Ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνει χρήση αστυνομικής δύναμης καταστολής...
Ακόμα κι αν απαιτηθεί να περάσουν από την καρέκλα του ανακριτή ένας ένας όλοι οι κάτοικοι και εργαζόμενοι στην περιοχή, ανήλικοι, ενήλικες και

Πάσχα με το Phila Travel- Περνάμε αξέχαστα στην Κέρκυρα

Δεκελείας 83- Πλατεία Πατριάρχου- τηλ. 210 2518155-6- e-mail:phila-travel@ticketcom.gr