Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ιδρύθηκε ο Σύλλογος Κερκυραίων Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας "Ιωάννης Καποδίστριας"

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 η Ιδρυτική Συνέλευση του Συλλόγου Κερκυραίων Φιλαδέλφειας - Χαλκηδονας.
Εγκρίθηκε το καταστατικό του Συλλόγου και εξελεγη προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, η οποία ως απορρέει εκ του Καταστατικού,  εντός το πολύ 3 μηνών από την έγκριση και εγγραφή του Συλλόγου στα μητρώα του πρωτοδικείου Αθηνών, θα συγκαλέσει την Γενική Συνέλευση με αποκλειστικό θέμα την εκλογή Διοικούσας Επιτροπής.
Την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή απαρτίζουν οι :

για την προσυνεδριακή εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

Από τη Δημοκατική Αριστερά της πόλης μας λάβαμε το Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση, για την οποία σας ενημερώσαμε αυθημερόν:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προσυνεδριακή συνέλευση της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011. 
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος φίλοι και μέλη του κόμματος, ανένταχτοι πολίτες  αλλά αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η συμμετοχή και άλλων συμπολιτών που δήλωσαν φίλοι ή μέλη άλλων πολιτικών χώρων, οι οποίοι έλαβαν μέρος στη διαδικασία τόσο με ερωτήσεις όσο και με ομιλίες, κρίνοντας θετική την πρωτοβουλία για ανοικτές διαδικασίες και πρότειναν να παρθούν πρωτοβουλίες που θα προωθούν έναν  ευρύτερο διάλογο για επίκαιρα θέματα.
Την παρουσίαση των θέσεων για το συνέδριο έκανε ο Γιάννης  Κακουλίδης μέλος της Εκτελεστικής  Επιτροπής, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους της ίδρυσης του νέου κόμματος και τις

Ο Σπύρος Καβακόπουλος για την Ώρα της Γης (Β!)

Το επόμενο e-mail που μας έστειλε ο κ. Σπύρος Καβακόπουλος είναι το εξής:

Κύριε Σεϊτανίδη,
Δυστυχώς βρήκα δημόσιο φωτισμό αναμμένο και φέτος.
Σε επόμενο email θα σας στείλω τις σχετικές φωτογραφίες. Θεωρώ ότι δεν φταίει η σημερινή δημοτική αρχή καθώς της δίνω μια ανοχή χρόνου. Του χρόνου όμως αν και πάλι είναι αναμμένα τα φώτα τότε σίγουρα θα φταίει.

Ο Σπύρος Καβακόπουλος για την Ώρα της Γης (Α!)

Από τον κ. Σπύρο Καβακόπουλο λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσιο το παρακάτω κείμενο και τις φωτογραφίες που το συνοδεύουν.

Κύριε Σεϊτανίδη,
Σας στέλνω περισυνές φωτογραφίες που δείχνουν ότι την "Ημέρα της γης" ο δήμος Ν. Φιλαδέφλειας στις 5.30 το απόγευμα και ενώ ο ήλιος έλαμπε, άφηνε ανοιχτό μέρος του δημόσιου φωτισμού στην περιοχή "Ειρήνης" και στο δάσος.
Αν μπορείτε βάλτε τις στο blog, για να

Σαν σήμερα

1821: Οι επαναστάτες του Αλέξανδρου Υψηλάντη εισέρχονται στο Βουκουρέστι. «Και εις τα πύλας του Βυζαντίου» του εύχονται οι παριστάμενοι στη δοξολογία
1821: Ο Αθανάσιος Διάκος, μετά από δοξολογία στη Μονή του Οσίου Λουκά, κηρύσσει την Επανάσταση στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα. Ελληνικές δυνάμεις, με επικεφαλής τον αρματολό Πανουργιά, ελευθερώνουν την πρωτεύουσα της Φωκίδας, Σάλωνα (Άμφισσα).
1941: Ναυμαχία του Ταινάρου. Αγγλικός στολίσκος καταναυμαχεί και

Λιζ Τέιλορ: Για μένα, η ζωή απλώς συνέβη...

Στο τελευταίο tweet που ανέβασε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ πριν από τον θάνατό της, καλούσε τους θαυμαστές της να ρίξουν μια ματιά στην συνέντευξη που έδωσε τον Φεβρουάριο του 2011 στην Κιμ Καρντάσιαν (ηθοποιό, μοντέλο, τηλεοπτική περσόνα).
«Δεν είχα σκοπό να αποκτήσω πολλά κοσμήματα ή πολλούς συζύγους. Για μένα η ζωή απλά συνέβη, όπως συμβαίνει για τον καθένα» έλεγε τότε η γυναίκα με τα βιολετιά μάτια, η

Αλλάξατε την ώρα;

Από σήμερα τα ξημερώματα ξεκίνησε η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στις 3 το πρωί της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινήθηκαν μία ώρα μπροστά, δηλαδή θα δείχνουν 4 το πρωί.
Το μέτρο θα ισχύσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του