Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ο δήμος για την Ημέρα Περιβάλλοντος

Η προγραμματισμένη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε χθες. Όπως ανάφερε το σχετικό Δελτίο Τύπου, ήταν
"κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων του Π.Π.Ι.Ε.Δ χθες το πρωί, από μαθητές Δημοτικών σχολείων της πόλης μας σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.) εξ’αφορμής της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο συγκεκριμένου σχεδίου δράσης του Συνδέσμου, με σκοπό την περιβαλλοντική εκπαίδευση και την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης στους μικρούς μαθητές. Ομάδα εργασίας επιστημόνων του Συνδέσμου, που έχει συσταθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό, με διαδραστικά παιχνίδια και παράλληλη παρουσίαση ειδικού οπτικοαουστικού υλικού, ενθουσίασε τα παιδιά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης .   
Με την πεποίθηση ότι παρόμοιες δράσεις προετοιμάζουν αυριανούς ενεργούς πολίτες με οικολογική ευαισθησία, ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος προσανατολίζεται στην διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων στο επόμενο χρονικό διάστημα.


4 σχόλια:

  1. διαβασα μια επιστολη απο καποιο πολιτη για κοπη δενδρων στο κλειστο γυμναστηριο στην οδο Θεσσαλονικης και Κιλκης,απορω πως καμαρωνουν μετα με τα παιδια την παγκοσμια ημερα περιβαλοντος.περιμενουμε την απαντηση ποιος εδωσε την εντολη να κοπουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν ενδιαφερεσαι πραγματικα και οχι για να σχολιασεις ,να παρεις τηλ την υπηρεσια του πρασινου να σε ενημερωσουν για την ασχετη επιστολη!!!!Εγω πηρα ,ενημερωθηκα και καταλαβα τι παιχνιδια παιζονται εις βαρος καποιον αξιολογων ανθρωπων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατι δεν μας λες και εμας τι σου ειπαν;
      Μηπως μας δουλευετε ομαδικος;
      Για να μη πω για τα κουνουπια που ειναι τοσα πολλα οσο ποτε αλλοτε. Μας εχουν φαει εδω στους Απομαχους.

      Διαγραφή
  3. Τον εαυτό σας πήρατε τηλέφωνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή