Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πετυχημένη η συνεστίαση της Νέας Δημοκρατίας Χαλκηδόνας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 η συνεστίαση της Δημ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας της Νέας Χαλκηδόνας στο κέντρο «ΓΟΡΓΟΝΑ» μετά την ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του οποίου ανέλαβε με εντολή του κόμματος η κα Βάσω Φιλιππάτου, Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και Διευθύνουσα του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Βουλευτές Κωστής Χατζηδάκης και Αργύρης Ντινόπουλος, ο Γραμματέας Συνδικαλισμού και πρώην Βουλευτής κ. Γιάννης Μανώλης, η Τομεάρχης της Β5 ΝΟ.Δ.Ε. κα Χριστίνα Σιδέρη, ο Πρόεδρος της Β5 ΝΟ.Δ.Ε. κ. Σάκης Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νοσηλευτών κ. Δημήτρης Σκουτέλης, η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κα Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Χάρης Τομπούλογλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Κοπελούσος, ο Πρόεδρος του Ενιαίου Νομικού Προσώπου του Δήμου κ. Νίκος Παπανικολάου, οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Βούλα Μαυράκη, Γιάννης Τομπούλογλου, Σπύρος Γραμμένος και Σωτήρης Κοσκολέτος, οι κ.κ. Τοπικοί Σύμβουλοι Βασίλης Τσιδήμας, Θανάσης Κοσσύφης και Νίκος Λούτας καθώς και ως εκπρόσωπος της εφημερίδας «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ» ο κ. Τιμόθεος Κακάτσος.
Η νέα Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. κα Βάσω Φιλιππάτου, μεταξύ άλλων τόνισε : «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας σήμερα εδώ. Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα. Ένα κάλεσμα που είναι προσκλητήριο για μια νέα αρχή. Η σημερινή μέρα αποτελεί νέο ξεκίνημα για την ιστορία της Δημ.Τ.Ο. της Νέας Χαλκηδόνας. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή για την τοπική μας. Μια νέα δυναμική παρουσία στα τοπικά κομματικά δρώμενα. Ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα για να διεκδικήσουμε ότι μας αφαίρεσαν άδικα. Και αυτό το ό,τι δεν είναι τίποτε άλλο από την Εθνική μας Υπηρηφάνια και αξιοπρέπεια. Δεν είναι τίποτε άλλο από την Εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία. Σ’αυτήν εδώ την αίθουσα σήμερα ορίζουμε την νέα αφετηρία. Και για να ξεκινήσουμε πρέπει να πιστέψουμε στη δύναμή μας που είναι κρυμμένη βαθιά. Πρέπει να εμπιστευθούμε όλοι μας, όλους μας. Να ενωθούμε για να γίνουμε πιο δυνατοί. Γιατί δεν έχουμε τίποτα που να μας χωρίζει. Να ξεπεράσουμε τις αδυναμίες που δείξαμε την περίοδο που πέρασε για να κερδίσουμε την μάχη που έρχεται. Την μάχη των εκλογών δεν την κερδίζουν τα επιτελεία. Την κερδίζουν οι μαχητές της πρώτης γραμμής. Εμείς όλοι όσοι είμαστε εδώ. Εμείς είμαστε η πρώτη γραμμή, που θα μετατρέψει το κύμα σε τσουνάμι. Εμείς θα πείσουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει το μήνυμα της ελπίδας και της άλλης προοπτικής. Ευχαριστώ το κόμμα που με εμπιστεύθηκε και μου ανέθεσε την ευθύνη της λειτουργίας της τοπικής μας οργάνωσης. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που με δέχτηκαν με τόση αγάπη και τόση δυναμική για να ξαναζήσει η τοπική μας μέρες δόξας. Για να ξαναγίνει αυτό που θέλετε και αυτό που σας αξίζει. Θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι και ελεύθεροι. Όλοι μαζί συστρατευμένοι κοντά στον άξιο αρχηγό μας, τον Αντώνη Σαμαρά, την ελπίδα της Ελλάδας. Όλοι μαζί σε έναν αγώνα δυναμικό. Όλοι μαζί, γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Η νίκη είναι στα χέρια μας. Και είναι κοντά. Ακούμε την ανάσα της. Σας ευχαριστώ που με εμπιστευθήκατε. Και μην ξεχνάτε. Είμαστε καταδικασμένοι, μόνο να κερδίσουμε.»



2 σχόλια:

  1. Πετυχημενη και η ομιλια της δημαρχου μας κας Γαιτανα.
    Υγ: Μα είναι δυνατον να συμβαινει αυτο στην πολη;
    Υγ2: Οι συμβουλοι της δημαρχου τι ρολο παιζουν επιτελους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή που είναι στο μικρόφωνο, στην πάνω φωτογραφία ποιά είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή