Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Πώς επηρέασαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το Δήμο μας;

Γράφει ο Οδυσσέας Κουρτέσης
«Μπυρο-βολία»: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου...μάλλον έχουν επηρεάσει και το Δήμο μας!!!
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες γεννήθηκαν στην χώρα μας και διέδωσαν σε ολόκληρο τον κόσμο αξίες που παρέμειναν και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να παραμένουν αναλλοίωτες στο μυαλό και στην ψυχή του ανθρώπου.
Τι γίνεται όμως όταν εμείς οι ίδιοι ξεχνάμε αυτές τις αξίες;
Τότε συμβαίνει το εξής απαράδεκτο αλλά και στενάχωρο παράλληλα γεγονός...
"Η κεντρική πλατεία του Δήμου μας, η
πλατεία Ελ. Βενιζέλου να μετατρέπεται σε στίβο"!
Η μάλλον καλύτερα σε "πεδίο μάχης".
Αυτή την εικόνα είχε χτες, 9 Αυγούστου γύρω στις 3 το ξημέρωμα.
Θα αναρωτιέστε τώρα τι ακριβώς εννοώ και πως το γνωρίζω αυτό που σας λέω.
Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά τους:
Βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο και αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από εμάς, αρεσκόμαστε στο να βγαίνουμε για έναν βραδινό περίπατο στην πόλη μας!
Θα μου πείτε τώρα:
- «ο κόσμος δεν βγαίνει στις 3 το πρωί για βόλτα, αλλά νωρίτερα»
.
Δίκιο έχετε, αλλά λίγο το ότι παρακολουθούσα στο σπίτι μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες(που ως γνωστό η μετάδοση τους κρατά μέχρι αργά το βράδυ), λίγο η ζέστη μέσα στο σπίτι και λίγο οι "φωνές" από το στομάχι μου, με οδήγησαν στο να βγω περασμένες 2 τη νύχτα για να "τσιμπήσω" κάτι!
Ξεκίνησα λοιπόν να κατεβαίνω περπατώντας προς την κεντρική πλατεία της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.Εκεί συνάντησα 2 πολύ καλούς μου φίλους.
Αφού φάγαμε σουβλάκι από το "πας γυρεύοντας" είπαμε να καθίσουμε για λίγο στις καρέκλες του Flocafe, το οποίο είχαν κλείσει, να τα πούμε για λίγο.
Στην πλατεία επάνω, στο κομμάτι της Εμπορικής Τράπεζας βρισκόταν αρκετή νεολαία(πιθανότατα συνδημότες μας).
Κάθονταν και αυτοί και απολάμβαναν λίγη από την ελάχιστη δροσιά που προσέφερε το Aυγουστιάτικο βραδάκι!
Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και συνέχισα να κουβεντιάζω με τους φίλους μου.
Και ξαφνικά ένας ήχος μας έκανε να στρέψουμε απότομα το κεφάλι μας προς το συγκεκριμένο κομμάτι της πλατείας που προανέφερα.
Ήταν ένας ήχος από σπάσιμό γυάλινου μπουκαλιού.
Ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα για ένα «μη Ολυμπιακό  Άθλημα».
"Ένα γυάλινο μπουκάλι μπύρας τοποθετημένο σε απόσταση περίπου 5 μέτρων, και οι αγωνιζόμενοι να εκτελούν ρίψεις άλλων γυάλινων μπουκαλιών με σκοπό να πετύχουν το στόχο".
Με το στόμα ανοιχτό βρέθηκα να παρακολουθώ ένα θέαμα το οποίο μου προκαλούσε εκνευρισμό, θυμό, θλίψη, οργή, ντροπή, στεναχώρια και κάποια ερωτηματικά.

Ερωτηματικά...
...ως προς το αν θα μπορέσουμε τελικά εμείς οι Έλληνες να αποκτήσουμε σεβασμό προς το περιβάλλον και το συνάνθρωπο.
...ως προς το αν η παιδεία της νεολαίας μας βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση.
...ως προς το τι θα γινόταν αν ένας περαστικός τραυματιζόταν από τα γυαλιά που πετάγονταν προς πάσα κατεύθυνση την ώρα που τα γυάλινα μπουκάλια μπύρας χτυπούσαν επάνω στα τσιμεντένια καθίσματα της πλατείας και γίνονταν χίλια κομμάτια.
...ως προς το πως είναι δυνατόν να βρίσκουν διασκεδαστικό αυτό που έκαναν, διότι «το γέλιο των αθλητών» ήταν τόσο μα τόσο έντονο.
...ως προς το αν θα έπρεπε να κατευθυνθώ προς αυτούς και να τους ζητήσω να σταματήσουν ή να μην ασχοληθώ καθόλου μαζί τους διότι πιθανότατα θα είχαν καταναλώσει αρκετές μπύρες και ίσως να κατέληγα να βρεθώ σε δύσκολη θέση.
...ως προς το αν η πράξη τους, θεωρείται "βανδαλισμός" και ίσως να έπρεπε να καλέσω την αστυνομία.
Δυστυχώς η ομάδα ΔΙΑΣ και η αστυνομία που πολλές φορές "αράζει" στην πλατεία μας, εκείνο το βράδυ απουσίαζε ή βρισκόταν νωρίτερα εκεί και είχε ήδη αποχωρήσει.
Για την Δημοτική Αστυνομία, η ώρα ως γνωστό ήταν ήδη περασμένη!
Τελικά το "άθλημα" κόπασε κάποια στιγμή, αφού πρώτα είχαν σπάσει τουλάχιστον 20 γυάλινα μπουκάλια μπύρας, με τα θρυμματισμένα γυαλιά να έχουν δημιουργήσει έναν "κακό χαμό" στο πλακόστρωτο της πλατείας αλλά και στο πράσινο κομμάτι της.
Αποχώρησα μετά από λίγο και δυστυχώς δεν γνωρίζω ποίος έλαβε το "χρυσό", το "ασημένιο" και το "χάλκινο" μετάλλιο!!!
Θεωρώ πως το περιστατικό αυτό θα πρέπει να δημιουργήσει προβληματισμό, αρχικά…
στους γονείς όλων των νεαρών παιδιών και ίσως να χρειάζεται να αναθεωρήσουν το τρόπο με τον οποίο διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους
…και έπειτα στη Δημοτική μας Αρχή, για το τι θα πρέπει να γίνει από μέρους της ώστε στο μέλλον να μην βρεθεί ποτέ ξανά κάποιος συνδημότης μας στη δυσάρεστη θέση που βρέθηκα εγώ χτες, και να προλάβει επίσης τυχόν μελλοντική φθορά δημόσιας η ιδιωτικής περιουσίας που ενδεχομένως να προκληθεί από μια παρόμοια ενέργεια.
Υ.Σ.: Στους δημοτικούς υπάλληλους της καθαριότητας που λογικά θα ανέλαβαν σήμερα το πρωί να καθαρίσουν την πλατεία, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

(Ο αρθρογράφος είναι οικονομολόγος, στέλεχος της Δημοτικής Παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη»)


111 σχόλια:

  1. Συγνώμη αλλά τέτοιο άρθρο θα μπορούσε να το έχει γράψει γυμνασιάρχης παλαιάς κοπής από ταινία με τη Βουγιουκλάκη και όχι νέος άνθρωπος που διεκδίκησε και θα διεκδικήσει σε δύο χρόνια την ψήφο του λαού.

    Δεν υπερασπίζομαι τους πρωταγωνιστές του περιστατικού και ούτε μου αρέσει αισθητικά ένα τέτοιο σκηνικό. Αλλά επισημάνσεις του τύπου: "Δυστυχώς η ομάδα ΔΙΑΣ και η αστυνομία εκείνο το βράδυ απουσίαζε ή βρισκόταν νωρίτερα εκεί και είχε ήδη αποχωρήσει" ή προτροπές προς τους γονείς του τύπου: "ίσως να χρειάζεται να αναθεωρήσουν το τρόπο με τον οποίο διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους", είναι λίαν επιεικώς ΓΡΑΦΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα γράψει κι εγώ το παρακάτω σχολιάκι στην «Φωνή» αλλά μιας και δεν το βλέπω να εμφανίζεται το στέλνω σε εσάς να μην πάει χαμένο…


    «Mπράβο Οδυσσέα, συγχαρητήρια με εξαίρεση το γεγονός ότι δεν ειδοποίησες την αστυνομία και δεν έχεις βγει πόρτα-πόρτα να ενημερώσεις τους γονείς για το πως να μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά τους. Σαν συνδυασμός να εκδώσετε επιστολή προς τους κατοίκους, την δήμαρχο και λοιπούς αρμόδιους και να κάνετε μια εθελοντική εξόρμηση με τον Σπυράκο και τα άλλα καλά παιδιά της πόλης για να μην επαναληφθεί αυτό ή παρόμοια φαινόμενα. Επίσης να μην παραλείψετε να το περιλάβετε στο πρόγραμμα σας ώστε όταν γίνετε πλειοψηφία να ξέρουν όλοι ότι θα σταματήσουν οι μπυροβολίες! Θα πρότεινα μάλιστα ως μέτρο, να μοιράζετε μαξιλάρια στους μεθυσμένους νεαρούς ώστε να χτυπούν τρυφερά τα μπουκάλια της μπύρας που σημαδεύουν οι ανάγωγοι…

    Ελπίζω ότι θα σε καλέσει η δήμαρχος με τον κηδεμόνα σου, γιατί ο επικεφαλής σου θα σου χαριστεί και μάλλον θα το κουκουλώσει, γιατί γυρίζεις μόνος σου τέτοια ώρα έξω και θα πρέπει να δώσεις και τα ονόματα των φίλων σου που επίσης ξενυχτούσαν χωρίς τους κηδεμόνες τους!»



    Αυτό που θα ήθελα να συμπληρώσω, είναι πως ο παραπάνω αρθρογράφος που χωρίς να διαψεύδεται δηλώνει στέλεχος του συνδυασμού του Χάρη, εμφανίζει με το επίπεδο του την παράταξη Τομπούλογλου ως παιδικό σταθμό…
    Και ο άλλος ο κ. Θωμάς την εμφανίζει ως το όχημα της Χρυσής Αυγής στον δήμο μας!!!

    Αναρωτιέμαι, θέλει στα αλήθεια ο Χάρης να γίνει δήμαρχος; Ή νομίζει πως η απελπισία μας από Γαϊτανά, Κόντο, Αδαμόπουλο, Γρετζελιά, καθιστά υποχρεωτική την επιλογή του από τους ψηφοφόρους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατσακιωρης Θωμάς15 Αυγούστου 2012 στις 9:54 μ.μ.

      Δεν τόξερα ότιθάπρεπε να παρακολουθώ όλες τις αναρτήσεις,για να απαντώ .όπου δολίως εκθειάζεται το όνομά μου.Απαντώ λοιπόν το 1996 υποψήφιος στην Ν.Χαλκηδόνα,δεν υπήρχε χρυσή αυγή,2010 υποψήφιος στον διευρυμένο Δήμα Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας δεν υπήρχε χρυσή αυγή,στο κοινοβούλιο,τότε ποίο όχημα εσερνα;ΝΤΡΟΠΗ σας δειλοί-ύπουλοι και ανώνυμοι κονδυλοφόροι,σας απαντώ,ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ και όση λάσπη και αν πετάξετε,δεν με ακουμπά ,νιώθω ΙΚΑΝΟΣ-ΔΥΝΑΤΟΣ γιατί με αγαπάει ο κόσμος.

      Διαγραφή
  3. παντως ειλικρινα αν δεν εχεις κατι να γραψεις μην γραψεις καθολου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θωμάς δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο από το να σχολιάζει όλη μέρα στο Fx-news της αναρτήσεις για τα μοντέλα. Να βλέπει τις sexy φωτογραφίες και να του τρέχουν τα σαλάκια.
    Ίσως να τον έχει βάλει και ο ίδιος ο Βασίλης να το κάνει αυτό.
    Άλλωστε και ο Θωμάς και ο Βασίλης παθαίνουν ονείρωξη στην σκέψη και μόνο της εκλογής τους στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eκεί που λες κάνει και ρεπορτάζ από τον Αγ. Πανελεήμονα όπου στην λειτουργία παραβρέθηκαν μόνο ο Παναγιώταρος και ο Θ. Πλεύρης αφού όλοι οι άλλοι ξέχασαν τους κατοίκους όπως διαπίστωσε...
      Και επειδή σχολιάζει επίσης τις σέξι φωτογραφίσεις, φεύγοντας από την εκκλησία και βαδίζοντας επί της Αχαρνών προς την Φιλαδέλφεια επίσης διαπίστωσε πως το 90% των ανθρώπων που συνάντησε δεν ήταν σέξι, εεεε συγνώμη δεν ήταν Έλληνες...

      Τώρα γιατί ντρέπεται (ακόμη)να παραδεχθεί πως είναι αν όχι μέλος τουλάχιστον φανατικός οπαδός της Χρυσής Αυγής, αυτό παραμένει ερώτημα...

      Διαγραφή
    2. Το κέφι μου κάνω κύριε ''ΑΝΩΝΥΜΕ'',αν δεν δεν σου αρέσουν ,θα μπορούσες να μην τις διαβάσεις ή να τις σχολιάσεις όπως εσύ θέλεις με το Ονοματάκι σου.Οσον αφορά τις λέξεις που χρησιμοποίησεις,απαντώ ,ότι είμαι μεγάλος άνθρωπος και οικογενειάρχης και δεν μου αγγίζουν .τώρα αν θέλετε να μας στερήσετε και το χιούμορ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ.ΒΕΒΑΙΑ όλα αυτά δεν με τρομάζουν ,ουτε θα με σταματήσουν,αρκει να τα βλέπω ,θα παίρνετε τις απαντήσεις που σας αρμόζουν ''ΑΝΩΝΥΜΟΙ''.-

      Διαγραφή
    3. Σαν πολύ με τα ονοματάκια δεν ασχολείσαι Κε Επώνυμε ή μου φαίνεται? Ελπίζω να μην φακελώνεις και κόσμο από κέφι, αλλά λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, από συνήθεια. Α και που 'σαι Κύριε Επώνυμε: μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Πάτα και κανένα space. Μας έβγαλες τα μάτια. Θες και να διοικήσεις τρομάρα σου.

      Διαγραφή
  5. Ένα ένα σκάνε τα αβγά και βγαίνουν τα φιδάκια φωνάζοντας:
    Kαλημέρα όμορφη πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν θέσει και οι δύο τους εαυτούς τους εκτός συνδυασμού. Να 'σαι σίγουρος γι' αυτό. Έχει αποδείξει ο Χάρης αν είναι ρατσιστής ή όχι. Θεωρώ σίγουρο ότι θα τους ευχαριστήσει για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και θα τους ευχηθεί καλή πολιτική σταδιοδρομία με μια ευγενική ανακοίνωση. Εδώ θα 'σαι κι εδώ θα 'μαι. Καμμία σχέση με ακροδεξιά ή χρυσά αυγά ο Χάρης. Μα καμμία.

      Διαγραφή
  6. Βλεπω εκτος απο κρυφοχρυσαυγιτες εχει και τζημερακια ο κηπος των ΚΑΛΗΜΕΡΑΔΩΝ. Κριμα για το Χαρη γιατι ενω θα επρεπε ηδη να ειναι δημαρχος χωρις την περιπετεια των γαιταναδων, και πιστευω και δικαιος δημαρχος, θα την πατησει απο τις ακροδεξιες και φιλοναζιστικες παραφυαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν κανείς θέλει κάτι πολύ, αλλά δεν κάνει και ότι χρειάζεται για να το πετύχει, κάνει ότι ο Χαρούλης κι ο Χάρης που μας πλασάρεται. Αφήνει να εξελίσσονται τα γεγονότα και οδηγείται στις εκλογές απολογούμενος για τα... στελέχη του!

      Διαγραφή
    2. Ιντριγκαδόροι παλαιάς κοπής την πατήσατε...16 Αυγούστου 2012 στις 5:42 μ.μ.

      Αν έχεις facebook Ανώνυμε 4:37 μπες και δες τον τοίχο του Τομπούλογλου. Πολύ καιρό πριν σκάσει αυτό το θέμα με Κατσακιώρη και Κουρτέση, έχει κοινοποιήσει θέματα από το "ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", έχει δηλώσει υποστήριξη προς τον Αλβανικής καταγωγής δημοσιογράφο Niko Ago κι έχει αναρτήσει και μια ανακοίνωση της Στρούγκας για τα ρατσιστικά παραληρήματα του Παπανικολάου, τον οποίο ο Λιόσης, για δικούς του λόγους, προσπαθεί να του τον επιβάλει στον συνδυασμό.
      Αν λοιπόν προσπαθείτε να ρίξετε λάσπη στον ίδιο το Χάρη προσωπικά, μάλλον την έχετε πατήσει τη μπανανόφλουδα και όλη η λάσπη σας έχει ήδη γυρίσει μπούμεραγκ. Έχει αποδείξει ο Τομπούλογλου αν τα βάζει με κατεστημένα ή όχι και αν αντέχει στα χτυπήματα κάτω από τη μέση.
      Κουρνιάχτε ξανά στην ασφάλεια των υπολογιστών σας στην Επταλόφου ή όπου αλλού και κοιταχτείτε στον καθρέφτη πριν ενορχηστρώσετε ξανά ίντριγκες παλαιάς κοπής γιατί έχετε γίνει περίγελος της πόλης, "αγαπητοί" πρώην θαμώνες της οδού Κεφαλληνίας στην Κυψέλη.
      Η απομάκρυνση ανθρώπων με ακροδεξιά και φιλοχιτλερική νοοτροπία από την "Καλημέρα" πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αργά ή γρήγορα.

      Διαγραφή
  7. Καλύτερα να φυτεύεις παρά να γράφεις Οδυσσέαααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς: Ανώνυμος13 Αυγούστου 2012 1:11 μ.μ.:

    Μπράβο σου Γνωστέ γκεμπελίσκο που ασχολείσαι αυτές τις μέρες με τις "ονειρώξεις" του θωμά και του Βασίλη και μάλιστα στο άσχετο με το θέμα και τα σχόλια των "αναγνωστών".
    Μπράβο και στον διαχειριστή του blog που επιτρέπει άσχετα σχόλια και μάλιστα δυσφημιστικά και σάπια, για ανθρώπους που γνωρίζει, για συναδέλφους του, για οικογενειάρχες.

    Απλά λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Ισοπεδώνουμε τα πάντα και τους πάντες, για μικροπολιτικές,εγωισμούς της πλάκας και δέκα κλικσ παραπάνω...
    Και μετά κατηγορούμε τον Πάγκαλο για το μαζί τα φάγαμε...
    Αυτού του είδους η νοοτροπία και η σάπια παιδεία που αποτυπώνεται στα σχόλια των τοπικών "ανενεργών" πολιτών της πόλης μας, αντικατροπτίζει την σαπίλα των επαγγελματιών ενασχολούμενων με τα κοινά.
    Αυτός είναι και ο λόγος που η χώρα μας έφτασε εδώ που έφτασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν ξέρω ποιον Βασίλη και ποιο Θωμά λέει. Και δεν λέει κάτι δυσφημιστικό, ακόμα κι αν ήξερα ή υπέθετα σε ποιους αναφέρεται. Από την άλλη, τα ελεύθερα σχόλια δεν σας αρέσουν, και η λογοκρισία σας εξαγριώνει. Δεν σας πιάνει κανείς ούτε στα μονά, ούτε στα ζυγά. Συνέλθετε...

      Διαγραφή
    2. Kι εγώ έχω επικρίνει κάποιες φορές τον Διαμαντή, αλλά αν είχα στείλει εγώ το μέιλ και δεν το είχε δημοσιεύσει θα τον κατηγορούσα γιατί δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να μην δημοσιευτεί. Αναφέρει γεγονότα που καθένας μπορεί να διαπιστώσει αν ανταποκρίνονται ή όχι στην πραγματικότητα.
      Αλλά ο άλλος δεν σε πείραξε που υπερασπίζεται ένα εμφανώς παιδαριώδες κείμενο του συμπαθούς νεαρού και το οποίο υιοθετεί προφανώς χάριν κάποιων σκοπιμοτήτων αφού έτσι κι αλλιώς με τις διαρκείς κολοτούμπες του έχει καταστεί κλόουν...

      Για πες μας και για τον άλλον τον δολοπλόκο, ή μήπως είσαι ο...

      Διαγραφή
    3. Κυριε ΔΙΑΜΑΝΤΗ
      ΘΩΜΑΣ είμαι εγώ και τους ενοχλώ πολύ,ενοχλεί ακόμη και το χιούμορ μου.Δεν πείραξα κανέναν,δεν θέλω να με πειράξει κανενας.Χτυπήματα κάτω από την μέση ,δεν θέλω.Εγώ δεν εχω εκλεγεί στον Δήμο,δεν έχω έργο να παρουσιάσω και να κριθώ,θα με κρίνουν την επόμενη τετραετία αν ειμαστε καλά,η αν εχουν την δυναμη και το θάρρος να βγαινουν δημόσια με ονοματεπώνυμο, να μην κρυβονται στην ανωνυμία και να καταγγελουν αυτα που θέλουν.

      Διαγραφή
    4. Όσο η κριτική είναι πολιτική, δεν τίθεται θέμα λογοκρισίας για κανέναν. Τα δημόσια πρόσωπα είναι εκτεθειμένα στη δημόσια κριτική. Δεν συμφωνώ με το περιεχόμενο της κριτικής που σας ασκείται, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι εδώ δεν δημοσιεύεται μόνο ότι μου αρέσει

      Διαγραφή
    5. Μην στεναχωριέσαι Κε Θωμά. Ο Θεός είναι μεγάλος. Όλο και κάποιος συνδυασμός θα σε πάρει στις επόμενες εκλογές τώρα που θα φύγεις κι εσύ κι ο Οδυσσέας (και ίσως κι ο Ρένος) από την "Καλημέρα". Και μεταξύ μας, δε σου πάει και ο συγκεκριμένος συνδυασμός. Είναι πολύ "ροζ" για 'σένα. Τι δουλειά έχεις εσύ με κρυφοκομμουνιστές? Εσύ θα μπορούσες άνετα να κατέβεις με τον Κόντο που δεν έχασε εκδήλωση για εκδήλωση του ΛΑΟΣ όταν ήταν δήμαρχος.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμε 16/8 12:26 μην προσπαθείς να μπλέξεις το Σταύρο με την ακροδεξιά. Θεσμικά σαν δήμαρχος έπρεπε να πηγαίνει όπου τον καλούν.

      Διαγραφή
    7. Aλλά από ένα σημείο και μετά πάντα μα πάντα δεν πήγαινε στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ όταν ακόμη ήταν μέλος του και μερικές φορές έβαζε δημοτικό συβούλιο την ίδια ώρα για ξεκάρφωμα... Και βεβαίως ποτέ δεν πήγε σε εκδήλωση του ΚΚΕ, ούτε έστω από σύμπτωση προσέλαβε μέλος του ΚΚΕ όπως όμως έκανε με τον τοπικό πρόεδρο του ΛΑΟΣ!

      Διαγραφή
    8. Αγαπητέ "Μην μπερδεύεσαι" θα συμφωνήσω απολύτως με την διατύπωσή σου. ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ και όχι ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

      Διαγραφή
  9. Diamanti, eisai gnwstotatos kolotoympas kai axoneytos sto 99% twn xalkidonifiladelfiwtwn, me amartolo istoriko kai parelthon kai xlomotato mellon. Episis eisai tyxodioktis, kairoskopos apodedeigmena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που το βάζεις τόσο κόμπλεξ ρε φίλε... Για λύπηση, πραγματικά...

      Διαγραφή
    2. Kαρφώνεσαι πολύ φίλε με αυτό το σχόλιο παρότι θεωρητικά είσαι κατά των Greeklish. Πόση κακία κρύβεις μέσα σου κατά βάθος, πόση υποκρισία έχει η συμπεριφορά σου! Ευτυχώς σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και δεν σε πλησιάζει κανείς. Μόνος κι απελπισμένος χυδαιολογείς σε πρώτη ευκαιρία αφού δεν μπορείς να κρύψεις τον χαρακτήρα και τα κόμπλεξ σου...
      Τώρα προσεγγίζεις το παιδάκι (με το οποίο γελάνε εχθροί και φίλοι) όπως κάνεις συνήθως με όλους μέχρι να μπορέσεις να τους χειραγωγήσεις για να παρεμβαίνεις στις παρατάξεις, τις εξελίξεις, και να έχεις πληροφόρηση από πρώτο χέρι...

      Διαγραφή
  10. Χαρλεάς δημοτικός λαμόγιος14 Αυγούστου 2012 στις 12:08 μ.μ.

    Emena pali giati arge ayta to greeklish sxolio pou diavasa parapano, mou fainetai oti exoun graftei apo iPad stin Eptalofou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υποψήφιος της κεντροδεξιάς στην πόλη θα έπρεπε να είσαι εσύ Διαμαντή από χρόνια. Κακώς έκανες και απομακρύνθηκες και άφησες το πεδίο ελεύθερο στον Τομπούλογλου και τα παιδάκια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περσινά ξινά σταφύλια. Εγώ με το Χάρη κοντραρίστηκα σε όλα τα επίπεδα επί 30 χρόνια. Σήμερα δεν αισθάνομαι ότι έχω να χωρίσω κάτι από αυτόν. ελπίζω αυτό να είναι αμοιβαίο. Θα δείξει. Τώρα, την πολιτική μου ταυτότητα ούτε την έκρυψα ούτε μπορούσα να την κρύψω, ούτε ήθελα. Αλλά δεν πιστεύω στην κομματική Αυτοδιοίκηση, για τα περί Κεντροδεξιάς το αναφέρω. Επίσης, δεν έχεις δίκιο να λες ότι απομακρύνθηκα. Ήμουν υποψήφιος το 1994 και το 1998. Ο κόσμος με παρέταξε τρίτο και έβδομο σε σταυρούς, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Το 2002 κανένας συνδυασμός δεν μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος. Δεν ξέρω γιατί, άλλοι ξέρουν! Εγώ απομακρύνθηκα; Τι λες εσύ; Τέλος πάντων, απάντησα για να μην υπάρχουν δεύτερες σκέψεις σε κανέναν. Να πάω να κάνω μια βουτιά τώρα; Η θάλασσα είναι δίπλα μου κι είναι "να την πιεις στο ποτήρι". Όπως έγραφε κι ο Ελύτης, "Θεέ μου, πόσο μπλε ξόδεψες για να μη σε βλέπουμε". Άντε πάω...

      Διαγραφή
    2. Κατέταξε. Όχι παρέταξε. Έχει άποψη και η συσκευή, γμτ...

      Διαγραφή
  12. γιατι ο αλλος;απο προεδρος της νεολαιας του ΛΑΟΣ φιλαδελφειας εγινε προεδρος Νεολαιας της τοπικης Δημοκρατικης Συμμαχιας και Υποψηφιος Βουλευτης της Δημοκρατικης Συμμαχιας.Σημερα νυν δεξιος λογω ευρυτερου κεντροδεξιου τοξου.Σε προεκλογικη του ομιλια, ειχε κλεισει με το συνθημα
    "ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ & ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ…").μεγαλυτερος κολοτουμπας δεν μπορει να γινει μεσα σε λιγοτερο απο δυο χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτός είναι πράγματι κολοτούμπας ολυμπιακών προδιαγραφών... Δεν πρόλαβε να κλείσει καλά - καλά τα 20 και κατάφερε από την ακροδεξιά να περάσει στην δεξιά αλλάζοντας 3 κόμματα!!! Αν γίνονταν αγώνες και δίνονταν μετάλλια σε κάθε αλλαγή κόμματος αυτός σίγουρα θα απειλούσε το ρεκόρ του Φελπς με τα 22 μετάλλια αφού μόλις τώρα ξεκίνησε την καριέρα του κι έχει όλη την ζωή μπροστά του!

      Και να σε διορθώσω ήταν πρόεδρος της σπουδάζουσας του ΛΑΟΣ και αντιπρόεδρος συνολικά της νεολαίας του ΛΑΟΣ όταν έφυγε για το Μητσοτακέικο!!!

      Διαγραφή
    2. Σας ενοχλεί τόσο πολύ ο νεαρός; Φαίνεται ότι αξίζει περισσότερα από όσο νομίζουν μερικοί

      Διαγραφή
    3. Αυτός είναι καμμένο χαρτί εδώ και πολύ καιρό.Το ξέρει ακόμα και ο Χάρης αυτό.Δεν θα τον κατεβάσει ούτε για αστείο στις επόμενες δημοτικές.Θυμηθείτε το.

      Διαγραφή
  13. Σαν πολλά φασιστάκια, τζημεράκια και χρυσαυγιτάκια μάζεψε μέσα ο Χάρης και είναι να απορεί κανείς γιατί ο ίδιος μόνο φασίστας και ρατσιστής δεν είναι. Τον έκαψαν τα στελέχη του δύο ολόκληρα χρόνια πριν τις εκλογές. Μέλι στο ψωμί όποιου θελήσει το χρίσμα της ΝΔ για τις δημοτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ! ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ! ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΧΡΙ ΚΟΤΣΙΡΑ (ΖΗΤΩ Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ)! Ο ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ "ΑΤΥΧΗ" ΣΤΙΓΜΗ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας τους να λένε Χάρη.Βρήκαν να εξαντλήσουν την κακία τους με τον πιο αποκρουστικό τρόπο.Στοχοποιώντας τον Κουρτέση και άλλα στελέχη σου.Ενοχλούνται από τον νεαρό αρθρογράφο επειδή σφυγμομετρούν και τον έχουν να εκλέγεται στα σίγουρα το '14.Λες και η δική τους η ξανθιά είναι πιο αξιόλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ;ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΕΣΗ.ΔΙΑΒΑΣΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΠΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΕΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΥΒΑΛΑΕΙ.ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΕΛΗ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΣΕΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Ο ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ;ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαμοληθήκατε τα παπαγαλάκια να στηρίξετε τον Κουρτέση που έχει πεσμένο το ηθικό του από την πατατιά που έκανε και ήδη ζήτησε συγνώμη από τον αρχηγό του, αλλά και την παραπαίουσα παράταξη...
      Εσύ πάλι πιθανόν είσαι τόσο ακροδεξιός, όσο και ο αρθρογράφος οπότε λογικό είναι να μην διέκρινες την ακροδεξιά λογική...
      Αλλά δεν μας λες και για τον Θωμά, σου φάνηκε καθόλου κάπως; Σου θύμισε τίποτα; Σου φέρνει σε πατριώτη αντιναζί; Τον βλέπεις να χωράει στον συνδυασμό;

      Πάντως η ομολογία σου τα λέει όλα! "...ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΕΣΗ."
      Δηλαδή μας βεβαιώνεις ότι κατά την γνώμη σου ο Κουρτέσης είναι επικίνδυνος και φασίστας αλλά οι υπόλοιποι κατά την γνώμη σου είμαστε περισσότερο!!!

      Πες μας τώρα με αυτά τα κριτήρια και για τον άλλο που ακόμη σήμερα θεωρεί καλό άνθρωπο τον Χίτλερ, σε ποια βαθμίδα τον βάζεις και γιατί τους κρατάτε στην παράταξη αν οι άλλοι δεν είστε σαν κι αυτούς;

      Οι εκλογές θα γίνουν σε δυο χρόνια αλλά πλέον γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως ο Χάρης κι αν κατέβει, δεν πρόκειται να γίνει δήμαρχος!

      Να θυμηθεί να ξαναζητήσει έγκαιρα κάθοδο του Γιαννάκη με τον Σταύρο και συμφωνίες…

      Διαγραφή
  17. Θα πρέπει να σε διαγράψει από το συνδυασμό του ο χαρούλης διότι σε πρόδωσε το σχόλιο σου πως είσαι μέλος της Καλημέρας και σπιούνος.λύσε μας μια απορία.πως ξέρεις πως ο κουρτέσης ζήτησε ήδη συγνώμη από τον αρχηγό του;εκπρόσωπος τύπου είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εντάξει παίδες. Μην υπερβάλουμε. Γραφικό ναι το άρθρο αλλά όχι ναζιστικό. Απλά ο Κουρτέσης με ένα επιτηδευμένα συντηρητικό λόγο, προσπάθησε να αρέσει στους συντηρητικούς ψηφοφόρους. Αυτό το target group επέλεξε και σ' αυτούς απευθύνετε. Και να σας πω και κάτι. Έγινε γνωστός με ένα αστείο άρθρο και θα είναι σίγουρα δημοτικός σύμβουλος την επόμενη φορά. Εσείς με τα υπέρμετρα σε δημοκρατικοφροσύνη σχόλιά σας τον κάνατε φίρμα ήδη. Στο φινάλε σε τέτοιο συνδυασμό ανήκει, αφού τα περί ανεξάρτητης Καλημέρας, είναι για τους αφελείς. Είναι ο δεξιός συνδυασμός της πόλης. Κερδισμένος ο Κουρτέσης προσωπικά από το όλο ζήτημα. Για τον συνδυασμό Καλημέρα δεν μπορώ να πω το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην υπερβάλουμε, αλλά δεν είμαστε και ηλίθιοι. Δεν είπε κανείς ναζιστή ή κάτι τέτοιο τον Κουρτέση αν και από άποψη λογικής, προδιαγραφών και προτάσεων έχει όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να σημαίνουν και μια τέτοια προοπτική… Τώρα βέβαια εσύ για να τον δικαιολογήσεις μας λες για «…ένα επιτηδευμένα συντηρητικό λόγο…». Προφανώς μας περνάς για κορόιδα που θα φάμε την σαχλαμάρα σου.

      Συμφωνώ επίσης ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί σύμβουλος την επόμενη φορά από την στιγμή που «έγινε γνωστός με ένα αστείο άρθρο» όπως μας λες γιατί ο κόσμος θέλει να γελάσει και ο συνδυασμός της Καλημέρας κάνει ότι μπορεί γι΄ αυτή του την ανάγκη…
      Συμφωνώ επίσης και με τα παρακάτω που γράφεις «…Στο φινάλε σε τέτοιο συνδυασμό ανήκει, αφού τα περί ανεξάρτητης Καλημέρας, είναι για τους αφελείς. Είναι ο δεξιός συνδυασμός της πόλης. Κερδισμένος ο Κουρτέσης προσωπικά από το όλο ζήτημα. Για τον συνδυασμό Καλημέρα δεν μπορώ να πω το ίδιο».

      Για τον άλλο όμως, τον Θωμά ντε, δεν είπες τίποτα! Γιατί;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ ΘΩΜΑΣ κυριε ΑΝΩΝΥΜΕ

      Διαγραφή
  19. Στις περασμένες εκλογές ο Κουρτέσης κατετάγει 9,10,ή 11.Κάπου εκεί αν δεν με απατά η μνήμη μου.Χωρίς να είμαι θερμός υποστηρικτής του Τομπούλογλου,πιστέυω πως ήταν αρκετοί οι ψηφοφόροι που τον ψήφισαν.Αν υπολογίσουμε και το νεαρόν της ηλικίας του,διακρίνουμε πως είναι ένα πρόσωπο συμπαθές και αξιόλογο στα μάτια πολλών συνδημοτών μας.Επομένως δεν δικαιούμαστε να τον αποκαλούμε φασίστα και πως θα εκλεγεί την επόμενη φορά εξαιτίας ενός αστείου και συντηρητικού άρθρου,όπως το αποκάλεσαν οι παραπάνω σχολιαστές.Θα εκλεγεί διότι έχει τις δυνατότητες και πείθει πως αξίζει μια θέση δημοτικού συμβούλου.Ο καιρός θα δείξει.Το '14 είναι πολύ πιο κοντά από όσο φαντάζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν ξέρω αν ο μικρός είναι φασίστας ή συντηρητικός, μα σίγουρα είναι πολύ έξυπνος. Με ένα άρθρο του στα μέσα Αυγούστου, που το 99% των κατοίκων μας ούτε καν ασχολείται με τα του δήμου, κατορθώνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον για περίπου μια εβδομάδα τώρα. 30+ σχόλια; Ούτε Δελτίο Τύπου της Καλημέρας ή και ακόμα της ίδιας της Γαϊτάνα δεν θα είχε τόση δυναμική! Είναι απορίας άξιο το ποιός είναι ο συμβουλάτορας του μικρού που καταφέρνει να τον κρατά στην επικαιρότητα με τόση μαεστρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ σωστη παρατηρηση.δελτιο τυπου του Χαρη ισως και να το κοντραρε στα σχολια,της Γαϊτάνα σιγουρα οχι!!

      Διαγραφή
    2. Mα είστε τόσο πολύ μπουνταλάδες ρε παιδιά!
      Μας λέτε κατά την εκτίμησή σας πόσο έξυπνος είναι ο μικρός. Με βάση την δική σας ευφυΐα πιθανόν! Σε μας όμως αποδεικνύετε πόσο κουτοί είστε εσείς!!!

      Θεωρείτε τεράστιας σημασίας γεγονός το ότι "...κατορθώνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον για περίπου μια εβδομάδα τώρα. 30+ σχόλια; Ούτε Δελτίο Τύπου της Καλημέρας ή και ακόμα της ίδιας της Γαϊτάνα δεν θα είχε τόση δυναμική!

      Δεν υπάρχει κανείς εκεί να σας σκουντήσει και να σας πει την αλήθεια, ότι δηλαδή είστε όλοι μαζί για κλάματα;!

      Βρε κορόιδα, αν "...το 99% των κατοίκων μας ούτε καν ασχολείται με τα του δήμου..." όπως λέτε, τότε ποια σημασία έχει το 1% που ασχολείται και οι απόψεις του δεν έχουν ταλάντευση; Που είναι η εξυπνάδα του/σας; χαχαχαχαχαχαχα!

      Βρε χοντροκορόιδα, όταν γράφετε "...Ούτε Δελτίο Τύπου της Καλημέρας ή και ακόμα της ίδιας της Γαϊτάνα δεν θα είχε τόση δυναμική, δεν καταλαβαίνετε ότι παραδέχεστε πως η Καλημέρα και ο αρχηγός της είναι ένα μηδενικό, και όλη η αξία είναι ο πιτσιρικάς;!

      Και βρε απίθανοι τύποι της συμφοράς, δεν αντιλαμβάνεστε ότι όταν συγκρίνετε βάζοντας την παράταξή σας σε υποδεέστερη θέση από την Γαϊτανά ως προς την δυναμική που θα είχε ένα δελτίου τύπου, δεν καταλαβαίνετε ότι ομολογείτε πόσο χαμηλά πιστεύετε ότι βρίσκεστε;!

      Δεν παίρνετε χαμπάρι ότι με όσα έχετε σούρει της Γαϊτανά όταν εθελοντικά παραδέχεστε ότι είστε κάτω από αυτήν σε δυναμική, αυτό σημαίνει πως είστε πολιτικά ρετάλια ικανά να φτιάξετε το πολύ-πολύ καμιά κουρελού;!

      Ουστ να χαθείτε ανίκανοι και ανόητοι που νομίζετε πως έχετε επιχειρήματα, είστε έξυπνοι, και με το χάλι αυτό είστε καλύτεροι από τους άλλους!

      Είναι απορίας άξιο το ποιός ανόητος είναι ο συμβουλάτορας του μικρού που καταφέρνει να ξευτιλίζει τον ίδιο και ολόκληρη την καλημέρα με τόση μαεστρία!

      χαχαχαχαχαχαχα…

      Διαγραφή
  21. Δηλαδή όλα τα σχόλια μετράνε υπέρ του Κουρτέση; Δηλαδή εγώ που έγραψα 4, τον ψηφίζω 4 φορές; Έτσι τα μετράτε και βγάζετε ότι θα κερδίσετε τις εκλογές; Χαχαχα έχετε πολύ πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουν απλώς πλάκα, έχουν τεκτονική πλάκα με αυτά που γράφουν για τον εαυτό τους νομίζοντας πως τον υπερασπίζονται!

      Μπορεί να φταίει το Κόπερτον...

      Διαγραφή
  22. Ο ΧΑΡΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα εμφανιστεί για να πει τι; Ότι θα έπρεπε να είχε ειδοποιηθεί η δίας να συλλάβει τους νεαρούς; Ότι η Γαϊτανά δεν κάνει το καθήκον της; Ότι οι γονείς δεν μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά τους; Ότι ο ίδιος θα σώσει τα μπουκάλια της μπύρας όταν γίνει δήμαρχος;

      Σε ένα γελοίο θέμα, όποιος θέλει να πάρει θέση στα σοβαρά, το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι και η δική του γελοιοποίηση. Νομίζω σοφά σκεπτόμενος κρύβεται...

      Εξάλλου αν εμφανιστεί θα χρειαστεί να πάρει θέση και για τον Θωμά και τον Χίτλερ...
      άσε που είναι γνωστό ότι στην ιεράρχιση μετά τους μετανάστες, είναι οι αριστεροί και μετά οι...

      Ωστόσο μου φαίνεται ότι επιτηδες έχει διογκωθεί τεχνητά από την παράταξη το θέμα με τον μικρό για να αποσιωπηθεί όπως διαπιστώνουμε το πραγματικά πολιτικά πολύ σοβαρό θέμα με τον Χίτλερ!

      Διαγραφή
    2. Να παρει θεση στο θέμα λασπολογιας στο προσωπο του νεαρου συνεργατη του.Αυτο μαλλον εννοει ο 4:58 μ.μ. και οχι θεση για το περιστατικο που περιγραφει ο αρθρογραφος.Και οντως πρεπει να παρει ο Χαρης.

      Διαγραφή
    3. Kαι δική μου εντύπωση είναι πως καίνε τον Οδυσσέα για αποσπάσουν την προσοχή από το τεράστιο πολιτικό ζήτημα που άνοιξε με τις τοποθετήσεις του για τον Χρυσή Αυγή και Χίτλερ ο άλλος συνυποψήφιος...
      Τελικά θα κάψουν τον ένα, αλλά και δεν θα αποφύγουν το πικρό ποτήρι και για τον άλλο.

      Διαγραφή
    4. ισως να πρεπει να βγει απο μονος του ο μικρος να υπερασπιστει τον εαυτο του,μην περιμενετε να το κανει ο Χαρης.

      Διαγραφή
    5. Ρε παιδιά νομίζω πως υπερβάλλετε λιγάκι.Από ένα απλό άρθρο,φτάσετε να βαπτίσετε ακροδεξιό μόρφωμα τον Κουρτέση,χιτλερικό το Θωμά και να προβλέψετε το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών καταδικάζοντας τον Χάρη σε ήττα.Τι άλλο δηλαδή θα ακούσουμε εδώ μέσα;

      Διαγραφή
  23. Εμένα γιατί το σχόλιο 15/8/4.06΄ μου θυμίζει 100% Ρασπούτιν και προσπάθεια υιοθεσίας του μικρού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε παιδιά σταματείστε πια να λέτε Ρασπούτιν αυτό το γηραλέο απολίθωμα. Ο Ρασπούτιν ήταν πανέξυπνος ενώ ο δικός μας απλά γραφικός πια. Κανένας δεν παίρνει πια στα σοβαρά ούτε αυτόν ούτε τη φυλλάδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kυκλοφορούν και... ανήλικοι που πρέπει τουλάχιστον να προστατεύσουμε... όπως ο μικρός για τον οποίο έχει ρίξει παραγάδι...

      Διαγραφή
    2. Όπως έλεγε κι ο μακαρίτης ο Αποστολάκης: Ο πεθαμένος δεν κλάνει.

      Διαγραφή
    3. Αφήστε ήσυχους τους πεθαμένους

      Διαγραφή
    4. Ο δικός μας αν δεν κάνω λάθος είναι Λασπούτιν και φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να το επιβεβαιώνει...

      Διαγραφή
    5. Πυρηνικός Επιστήμων16 Αυγούστου 2012 στις 11:31 π.μ.

      Ακόμα με τον ακροδεξιούλη τυχάρπαστο κατά φαντασίαν επικοινωνιολόγο της πλάκας ασχολείστε? Δεν βλέπετε ότι η αναγνωσιμότητα της εφημερίδας του (αν μπορεί κανείς να την πει εφημερίδα) και του blog του έχουν πιάσει ποσοστά ανάλογα με τα ποσοστά πίσσας, νικοτίνης και μονοξειδίου του άνθρακα που γράφουν και τα πακέτα των τσιγάρων?

      ΥΓ: Δηλώνω κι εγώ Πυρηνικός Επιστήμων, μιας και κάποιος εδώ και χρόνια δηλώνει εκδότης και επικοινωνιολόγος. Η επικοινωνιολογία το ξέρει?

      Διαγραφή
  25. ΟΣΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Η ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤΕΣΗ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΚΡΑΙΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πως τον κάνουν πιο συμπαθή;Μπορείς να μας εξηγήσεις και εμάς για να καταλάβουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παρατήρησα πως ο 'αντικειμενικός' Βασίλης δεν έχει δημοσιεύσει το άρθρο του μικρού.Η δεν του το έστειλε καν ή θα του έβαλε χέρι ο Αρχηγός να μην το δημοσιεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. θα του το εστειλε και εκεινος με τι σειρα του θα πηρε τηλεφωνο τον Αρχηγο για να του δωσει αδεια να το δημοσιευσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άσχετο:
    Στο Άλσος, ειδικά οι 30+, έχετε πάει τελευταία?
    Η εικόνα της πόλης σας αρέσει? Είναι καθαρή η πόλη σε σχέση με το τι πληρώνουμε για δημοτικά τέλη?
    Στις παιδικές χαρές όσοι έχετε παιδιά, νομίζετε ότι ενδιαφέρει τη διοίκηση του δήμου αν θα χτυπήσουν από κάποιο μη συντηρημένο σωστά παιχνίδι ή το που θα κάτσετε γιατί τα κατεστραμένα παγκάκια δεν έχουν αντικατασταθεί?
    Από τη δημόσια εικόνα της πόλης, σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που μας εκπροσωπούν ως διοίκηση στην ΚΕΔΚΕ αλλά και στην επαφή με το υπουργείο εσωτερικών όπου θα πρέπει να διεκδικήσουν και όχι να κάνουν τους κομματάρχες είστε ευχαριστημένοι?

    Όλοι εσείς που με θετικό ή αρνητικό τρόπο σχολιάσατε το άρθρο του Κουρτέση, θα πρέπει να απαντήσετε σ' αυτά τα ερωτήματα και να ψηφίσετε σε δύο χρόνια με συνείδηση και να μην ψαρώσετε ούτε από δημοσιοσχεσίτικα χτυπήματα στην πλάτη, ούτε από εμπόριο ελπίδας για μια θεσούλα συμβασιούχου, ούτε από τον τοπικό τύπο που κινείται με βάση το δικό του συμφέρον.

    Αυτή τη στιγμή, ο Κουρτέσης και ό,τι στήθηκε (αν στήθηκε) γύρω από αυτόν αλλά και ο Κατσακιώρης, είναι ο απόλυτος αποπρασανατολισμός. Έχουμε μπροστά μας ως Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας δύο χρόνια που όλοι (ακόμα και οι διοικούντες) θα θέλαμε να περάσουν γρήγορα. Όλοι ξέρουμε ότι αυτή η διοίκηση προέκυψε μέσα από μια σωρεία παιχνιδιών της μοίρας. Πρόκειται για μια πραγματικά κωμικοτραγική διοίκηση με ανθρώπους που αναδείχθηκαν ως ετερόφωτοι αστέρες ελέω Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συγχαρητηρια σε ολους τους αξιότιμους σχολιαστές μιας προσωπικής άποψης. Πραγματικά είναι διασκεδαστικό ανήμερα της παναγίας, σε περίοδο διακοπων και με τα τουρκικά σηριαλ στο ζενιθ, να διαβάζεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας από επιστήμονες της σπέκουλας.
    Βρε δεν νρεπεσται λιγακι...
    Αντι να ασχολείστε και να ανταλλάσεται απόψεις για το πως θα μπορέσουμε να καλυτερέψουμε την πόλη και την ζωή μας, αντι να συζητάτε για πρωτοβουλιες, ιδέες κλπ για να βελτιώσουμε την ζωή των παιδιων μας, αντι να συζητάτε για πραγματα που θα βοηθησουν ανθρωπους που χαροπαλευουν λογω της κρισης κλπ, αποδεικνειεται οτι την μεγαλυτερη ευθυνη της καταντιας της χωρας την εχουν καποιοι με την δικη σας νοοτροπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η διασταση που εχετε δωσει ολοι σας στο θεμα του Κουρτεση,μου θυμιζει κατι απο Παπαχρηστου.Και καλα η Παπαχρηστου καηκε απο μονη της,ο μικρος τι σας εφταιξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι ο κουρτεσης κι ο κατσακιωρης απο μονοι τους καηκαν.

      Διαγραφή
    2. κατσακιωρης Θωμάς16 Αυγούστου 2012 στις 9:58 μ.μ.

      Κυριε ΔΙΑΜΑΝΤΗ
      1.-Ευχαριστώ κατ'αρχάς για τον φιλόξενό σου χώρο ,που μου δίνεται η δυνατότητα να αναπτύσω ,τις όποιες απόψεις μου.-
      2.-Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,τα οποία πιστεύω .ότι απορρέουν από τον συγκροτημένο-ευγενή τρόπο που διατυπώνω τα σχόλια μου,η από οποιαδήποτε πληροφόρηση εχεις για μένα,καθότι δεν ετυχε να γνωριστούμε προσωπικά.-
      3.-Δεν ξέρω από που εκπορεύεται η αθλια κα λυσσαλέα επίθεση εναντίον μου,αν εχουν κάτι μεμπτό να μου προσάψουν να βγουν ευθαρσώς με το ονοματεπωνυμο τους να το δηλώσουν και αν χρειαστεί να μπορούν να το υποστηρίξουν.-
      4.-Αυτοί που παρουσιάζονται κρυπτόμενοι στην ανωνυμία τους ως κριτές των πάντων ,εχουν τόσο υλικό για να ασκήσουν κριτική που νομίζω ότι εγώ περιτεύω,αν βεβαια θέλουν το καλό της πόλης.-
      5.-Να είναι σίγουροι,οτι δεν θα ζητήσω την ψηφο τους.-
      6.-Ουδέν κρυπτόν υπό το φως του Ηλίου.-

      Διαγραφή
  32. Προσωπο της εβδομαδας ο Κουρτεσης!Απολυτα κερδισμενος απο το φραστικο πολεμο που του κανατε ολοι εσεις οι ψευτοπροοδευτικοι απο τα πληκτρολογια του υπολογιστη σας.Χωρις να το καταλαβετε,ανεβασατε στα υψη την δημοτικοτητα του μεσα απο το ευτελες ξεκατινιασμα και την χυδαια φρασεολογια στην οποια επιδωθηκατε εναντιον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kι ο Κατέλης(Κατμαν)κι ο Ταμπάκης στην Πάνια έγιναν πολύ πιο διάσημοι αλλά ο ένας κατέληξε εργαζόμενος σε γραφείο τελετών κι ο άλλος εργαζόμενος σε πάγκους να πουλάει παντόφλες στα παζάρια! Και να σκεφθείς ότι αυτοί δεν υπήρξαν απλώς πρόσωπα της εβδομάδας, αλλά πρόσωπα ετών.
      Είναι αλήθεια ότι η αρνητική διαφήμιση μπορεί να κάνει καλό, αλλά αυτό ισχύει υπό προϋποθέσεις...
      Το είδωλό σου στην καλύτερη των περιπτώσεων κατοχυρώθηκε ως "ο μικρός" για να μην αναφερθώ σε σειρά σχολίων που υποτίθεται τον υποστήριζαν, πως τον έθαβαν, άτυχη στιγμή, ένα αστείο άρθρο κλπ.

      Αυτά όλα είναι βαρίδια πλέον για τον ίδιο που δεν μπορεί να πετάξει από πάνω του, ασχέτως αν μερικοί σκόπιμα ή από αφέλεια και άγνοια μπορεί να λένε ή να πιστεύουν το αντίθετο...

      Διαγραφή
    2. Δεν κρίνω το άρθρο του Οδυσσέα, αλλά ένα είναι βέβαιο. Ότι αν ένα κακό κείμενο αρκεί για να σε ακυρώσει, σήμερα δεν θα υπήρχε κανένας δημοσιογράφος στο επάγγελμα. Όλοι, μα ΌΛΟΙ, έχουμε γράψει σκουπίδια. Συνεχίζουμε όμως να γράφουμε και πληρωνόμαστε γι αυτό. Άρα ένα κείμενο, όσο κακό κι αν είναι -ξαναλέω ότι δεν μιλώ συγκεκριμένα, αλλά γενικά- από μόνο του δεν ακυρώνει κανέναν

      Διαγραφή
    3. Ένα μόνο θα πω ακριβώς επειδή δεν αναφέρεσαι ειδικά αλλά γενικά όπως κι εγώ. Αν εσύ ή οποιοσδήποτε που είναι καταξιωμένος στον χώρο του γράψεις ένα και δύο και τρία άρθρα που έχουν τα χάλια τους, κανείς δεν θα αλλάξει την εκτίμηση του για σένα. Αν όμως ήσουν νεοεμφανιζόμενος χωρίς να έχεις να παρουσιάσεις τίποτε ιδιαίτερο το προηγούμενο διάστημα και εμφανιστείς με άρθρο για κλάματα αυτό θα σε συνοδεύει για πάντα. Τα ανάλογα ισχύουν στα πάντα...

      Διαγραφή
    4. Έχεις δίκιο. Βέβαια το "για πάντα" δεν ισχύει ποτέ. Επίσης, πιο φυσιολογικό είναι να ατυχήσεις στην αρχή, παρά όταν είσαι για δεκαετίες στο χώρο, και γράφεις με την ευκολία που περπατάς...

      Διαγραφή
  33. Kαλά τον Ρένο στον ύπνο σας τον βλέπετε μερικοί;

    Εχει ενοχλήσει πολύ η ιντερνετική δραστηριότητα φαίνεται τα "γαϊτανάκια".

    Ειδικά τώρα που 2 συνεργάτες ετοιμάζονται να δουν την έξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tε λιωμένος είναι κι ο Ρένος φίλε από την Καλημέρα και θα πρέπει να ψάξει να βρει αλλού στέγη. Ο Σταυράκης που πάντα ήταν ρακοσυλέκτης... και αποδεδειγμένα δεν έχει πρόβλημα πόσο ακραίος δεξιός μπορεί να είναι κανείς ή πόσο αμαρτωλό παρελθόν μπορεί να έχει, ίσως είναι μια καλή παράγκα για να τον στεγάσει...

      Διαγραφή
  34. ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όλοι εσείς,που εντέχνως και χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο προσπαθείτε επί μια εβδομάδα να πλήξετε το προφίλ του Κουρτέση,το μόνο που καταφέρατε ήταν να ξεμπροστιάσετε τον ίδιο σας τον εαυτό και τις παρατάξεις στις οποίες ανήκετε.Να εύχεστε τα πικρόχολα σχόλια να μην έχουν διαβαστεί από πολύ κόσμο,διότι τότε η επικράτηση του Χάρη στις επόμενες εκλογές θα είναι πανηγυρική.Όσοι γνωρίζουν τον Κουρτέση δεν πρόκειται να αναθεωρήσουν την καλή εικόνα που έχουν για αυτόν,διότι όλα σας τα προβοκατόρικα σχόλια έχουν πέσει στο κενό.Αν ο κόσμος απλά σας ήξερε,τώρα σας έμαθε για τα καλά.Και σας σιχάθηκε.Με την προβοκάτσια,η οποία είναι φυσικά και το μοναδικό όπλο που διαθέτετε,προσπαθήσατε με αξιολύπητη εμπάθεια να προπαγανδίσετε σε βάρος του Κουρτέση.Σας ήρθε όμως μπούμερανγκ και τώρα έχετε βρεθεί στο περιθώριο.Δακτυλοδεικτούμενοι.Δυστυχώς ο κόσμος δεν θα σας δώσει ούτε καν την ευκαιρία να δικαιολογήσετε τους αισχρούς χαρακτηρισμούς που πληκτρολογήσατε,καθήμενοι στους καναπέδες και κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία που σας προσφέρεται από τούτο εδώ το μπλογκ.Όσο για τον Κουρτέση,ήταν απλά μια άτυχη στγμή.Όχι διότι το άρθρο του ήταν ατυχές,αλλά επειδή βρέθηκε στο στόχαστρο σας χωρίς κανένα λόγο και αιτία.Από τα όσα ειπώθηκαν από μέρους σας,αντιλαμβάνομαι το πόσο ενοχλητική είναι για εσάς η παρουσία του στους κόλπους της Καλημέρας.Αν δεν τον θεωρούσατε άλλωστε υπολογίσιμο,δεν θα είχατε ασχοληθεί καθόλου με το πρόσωπο του.Δεν πειράζει,το 2054 ίσως ο κόσμος σας δώσει μια ευκαιρία να δικαιολογηθείτε.Νωρίτερα δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα, που έχεις πρόβλημα με την ανωνυμία που προσφέρει αυτό το μπλογκ, δεν μας είπες πως σε λένε...

      Διαγραφή
  36. Διαμαντή είσαι πιο γραφικός και από το Πήλιο!Από όλα τα παραπάνω σχολιάζεις την ανωνυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ πιο βλαξ από όλους, αφού δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό με αφορά, όχι τα άλλα. Να το ξαναγράψω, μήπως και το καταλάβεις;

      Διαγραφή
  37. Τοσοσ πανικοσ ρε παιδια??? Ανεβαινει ο Χάρης και δε ξέρουμε τι να πούμε?? Όλοι εσείς πάντως που προσπαθείτε να ανεβάσετε ένα πέθαμένο πολιτικά πρώην δήμαρχο θα αποτύχετε παταγοδώς.. Είστε τουλάχιστον γραφικοί που μέσα από ένα κείμενο που είναι καθαρά προσωπική άποψη προσπαθείτε να κάνετε πολιτική αντιπαράθεση.. Δηλαδή έλεος μπορεί κανείς να χτυπήσει το Χάρη με πολιτικά κριτήρια και όχι με κατινιές??? Προφανώς και όχι!! Η αποτυχία σας είναι προδιαγεγραμμένη από εσάς τους ίδιους!!! Φιλάκια Κοντεογαϊτανάκηδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "...Είστε τουλάχιστον γραφικοί που μέσα από ένα κείμενο που είναι καθαρά προσωπική άποψη..." έτσι μας λέτε τώρα

      "...στέλεχος της Δημοτικής Παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη" κι έτσι υπέγραψε το κείμενο ο μικρός...

      Αυτά για να ξέρετε ποιος είναι τουλάχιστον γραφικός. Στα υπόλοιπα τώρα μετά την ανακοίνωση σας εύκολα συνάγεται το αναμενόμενο συμπέρασμα ότι δεν μπορείτε να διώξετε κανέναν γιατί σας είναι αδύνατο να διευρυνθείτε αφού η κοινωνία σας γυρίζει την πλάτη. Που να βρείτε ισοδύναμα των δυο στελεχών... Έχει να πέσει πολύ γέλιο ως τις εκλογές με τα γατάκια που νιαουρίζουν σαν λιονταράκια...
      Και ως γνήσια γατάκια καταλαβαίνετε ότι ο μόνος αντίπαλος σας είναι ο ψηλός και προσπαθείτε να τον φθείρετε από τώρα αποδίδοντας του τα πάντα... Αν κι εδώ που τα λέμε όποιοι σας απέδωσαν ότι σας απέδωσαν είχαν δίκιο και από ότι ακούγεται είναι δικοί σας που δεν μπορούν να ανεχτούν στην παράταξη ακραία και αντισυσπειρωτικά στοιχεία!
      Άδικο έχουν;

      Διαγραφή
  38. Τα "πολιτικά" πτώματα της ΔΗΜΑΡ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας προσπάθησαν να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να κρατήσουν στην επιφάνεια τον "ψηλό".Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.Έγιναν περίγελος σε όλη την πόλη.Ο Κουβέλης,που κυβερνά με 7% και ορίζει τις τύχες των χαμηλόμισθων και των συνταξιούχων,θυμίζει κάτι από Χίτλερ.Ακόμα και στο μουστάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς φαίνεσαι ότι είσαι από τους κομπλεξικούς Συριζαίους, που ακόμα δεν έχεις καταπιεί το πικρό ποτήρι της αποχώρησης του Κουβέλη από την στρούγγα?

      Και πώς φαίνεται το μεγαλείο του κόμπλεξ σου με τον Κόντο, που δεν σας έκανε τα χατήρια, όταν τον γλείφατε.

      Απορώ πώς κάθησε μάλιστα ο Κουβέλης τόσον καιρό μαζί σας.
      Τι κοινό είχατε?

      Διαγραφή
    2. Κι εσύ πώς φαίνεται ότι είσαι δοσίλογος πασοκοδημαρίτης που δεν έχεις καταπιεί ακόμη το πικρό ποτήρι του καταποντισμού στην τρίτη θέση.
      Μακάρι να ξαναβάλει υποψηφιότητα ο Σταυράκης για να φάει την οριστική σφαλιάρα της τέταρτης αυτή τη φορά θέσης.

      Διαγραφή
  39. Με τον φοβο του "ψηλου" θα κοιμασε και θα ξυπνας Χαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο και να χτυπιέσαι στο πληκτρολόγιο Κωστάκη Ρεπούση, η τρίτη θέση ήταν επιτυχία πριν δυο χρόνια. Αν θέλετε να σώσετε όση αξιοπρέπεια σας έμεινε, μην δοκιμάσετε να κατέβετε σε δύο χρόνια γιατί αυτή τη φορά θα βρεθείτε προ οδυνηρών εκπλήξεων.

      Διαγραφή
    2. Ε ΟΧΙ ΔΑ! ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ! ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ!

      Διαγραφή
  40. Καλά μου φαίνεται ο ήλιος έχει κάψει πολύ κόσμο. Καθόμαστε και ασχολούμαστε 15Αυγουστο με το τι γράφει ο καθένας που αναφέρει την αποψη του. Και καλά αυτο, προσπαθούμε κιόλας να το φορτωσουμε στο σύνολο μιας παράταξης επειδή κάποιος υποψήφιος της έγραψε την αποψη του. Τελικα προσπαθω να καταλάβω πόσο κολλημένοι είναι κάποιοι που ΔΙΑΚΟΠΕΣ δεν κάνουν ποτε, τουλάχιστον απο την εγκεφαλική τους αναπηρία!!!
    Υ.Γ. Υπάρχουν κάποιοι που φορούν καπέλο αλλα ο ήλιος τους έχει "κάψει" εντελώς. Ξέρει κανείς να μου πει ποιοι είναι; Παρέχω και βοήθεια λέγοντας πως η πολιτική τούμπα είναι στα υψηλότερα των δυνατοτήτων τους! Καλημέρα, Κωστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. θα σου ελεγα μια καλημερα,αλλα εσυ ακομη κοιμασαι κωστακη μου!κοντευεις τα 60 και ακομη ασχολησε με τα μπλογκ.εχεις ψοφισει πολιτικα.ακομα και αν επαιρνε το δημο ο Σταυρακης,εσυ θα εμπαινες απο τους τελευταιους για να κλεισεις την πορτα.σε προσπερασαν οι εξελιξεις και πρεπει να το παρεις αποφαση.3 χρονια που σε ειχαμε ηταν υπερ αρκετα,δεν χρειαζεται περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πικρό ποτήρι της αποχώρηση είπες; Η ΔΗ.ΜΑΡ με τις ενέσεις ψηφοφόρων που της έκανε το ΚΚΕ για να μη βγεί ο Τσίπρας έκανε την «κυβερνώσα αριστερά» πραγματικότητα. Τιμή και δόξα στο σύντροφο Κουβέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πράγματι το να προσπαθείς να χτυπήσεις την πρώτη Κατίνα της πόλης με κατινιές δε συμφέρει. Παίζεις στο γήπεδό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κι εγώ απορώ γιατί να ντρέπεται. Στο κάτω – κάτω οι Χρυσαυγίτες είναι περισσότεροι απ τους ΔΗΜΑΡούς και τους ΚΚΕδες που ψήφησαν Κουβέλη για να μη βγεί ο Τσίπρας μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πάρα πολύ κακό για το τίποτα - βρίσκουν όλοι αφορμή για να ξεκατινιάζονται. Ψιλοάχρηστο το άρθρο του παιδιού, τι περίμενε 3 τα χαράματα "στα Φιλαδέλφεια", να είναι μαζεμένο το enfant gate της περιοχής και να μιλάει για τα ρεκόρ στο Λονδίνο; Επιπλέον, όταν ήταν μικρός (αν και μικρός είναι ακόμα), δεν είχε "ξεφύγει" καμιά φορά; Καθόλου; Πάντως τρελό post, ούτε με τη λαϊκή δεν είχε γίνει τέτοιο blogarisma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μετά την θύελλα των διαμαρτυριών που ξεσηκώθηκε από «προοδευτικούς» κατοίκους του προαστίου μας απ το άρθρο αυτό του Οδυσσέα, καλό θα ήταν η Δημοτική Αρχή να θεσπίσει την «μπυβοβολία» ως τοπικό μας άθλημα. Οι προκριματικοί θα γίνονται κάθε Σαββατόβραδο σε όλες τις πλατείες της πόλης. Οι τελικοί θα γίνουν μπρος απ το κτίριο της Εμπορικής Τράπεζας στην κεντρική μας πλατεία την παραμονή της πρωτομαγιάς, συμβάλλοντας έτσι στην αναβάθμισή της. Βέβαια ίσως δημιουργηθεί πρόβλημα με τις άλλες τράπεζες, όπως λ.χ. Εθνική, Πειραιώς, ΑΤΕ, ΤΤBank κλπ που μπορεί κι αυτές να διεκδικήσουν την διενέργεια των τελικών μπροστά στην πόρτα τους. Ωστόσο έτσι που πάνε τα πράγματα κανείς δεν ξέρει σε λίγο καιρό ποια τράπεζα θάναι ποια και σε ποιόν θα ανήκει. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. To θέμα με τους συντηρικούς είναι πως ενοχλούνται με εκείνους που πετάνε εύφλεκτα μπουκάλια μπύρας στις τράπεζες, αλλά όπως διαπιστώνουμε ενοχλούνται κι από απλές ρίψεις κενών φιαλών έξω από αυτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Με πολύ κόπο, ύστερα από απύθμενης ηλιθιότητας σχόλια που συνυπάρχουν και με πολύ εύστοχα, διάβασα προσεκτικά το αναρτημένο κείμενο. Οφείλω να πω εξαρχής ότι δεν γνωρίζω προσωπικά τον συντάκτη της ανάρτησης, ούτε και έχω σχέση με τον πολιτικό χώρο που του καταμαρτυρούν ότι ανήκει. Επίσης δεν ανήκω και στη δημοτική παράταξη που ανήκει. Αυτά αποτελούν αναφαίρετα δικαιώματά του και τα σέβομαι απολύτως, όσο και αν διαφωνώ.
    Μένω απλώς στα όσα διηγήθηκε ένας συμπολίτης μας που βρέθηκε στο κέντρο της πόλης μεταμεσονύκτιες ώρες (επίσης δικαίωμά του να κυκλοφορεί ότι ώρα θέλει).
    Φαντάζομαι, δε, ότι ο συντάκτης του κειμένου δεν προσπαθεί να κερδίσει βραβείο λογοτεχνίας ή δημοσιογραφίας, αλλά να επισημάνει και να καταδείξει θέματα για συζήτηση και διάλογο.
    Έτσι λοιπόν αναφέρει ότι μια παρέα νέων διασκέδαζε με το να σπάει μπουκάλια και να γεμίζει γυαλιά όλη την πλατεία και ότι το θέαμα του προκάλεσε "εκνευρισμό, θυμό, θλίψη, οργή, ντροπή, στεναχώρια και κάποια ερωτηματικά". Κάτι δηλαδή που θα αισθανόταν ο οποιοσδήποτε υγιής και φυσιολογικός άνθρωπος, αν βρισκόταν προ μιας τέτοιας αλήτικης συμπεριφοράς.
    Δεν αντιλαμβάνομαι επίσης γιατί είναι "ακροδεξια" ή "χιτλερική" αντίληψη το να ειδοποιηθεί η αστυνομία για να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις.
    Και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είναι δημοκρατικό να πρέπει να ανεχόμαστε και οι υπόλοιποι την παραβατική, αλήτικη και χουλιγκανική συμπεριφορά μικρών ομάδων. Φυσικά και κανένας δεν είναι σε θέση να υποδείξει σε κάποιον πως θα αναθρέψει τα παιδιά του, αλλά όλα αυτά έχουν όριο τα δικαιώματα των άλλων πολιτών. Και επιτέλους αν κάποιοι δεν κατανοούν ότι το να είναι μέλη μιας κοινωνίας συνεπάγεται κανόνες και υποχρεώσεις, θα πρέπει να τους το καταστήσει σαφές η ίδια η κοινωνία με τα θεσμικά και νόμιμα μέσα που διαθέτει.
    Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν πρέπει να αντιδρώ στην καταστροφή της δημόσιας περιουσίας, στην παραμόρφωση της αισθητικής της πόλης, από ομάδες κανιβάλων. Από τις πινακίδες κυκλοφορίας που είναι όλες κατεστραμμένες, μέχρι τους γραμμένους τοίχους, τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια, τις σπασμένες λάμπες, η κατάληψη των πεζοδρομίων και των πεζοδρόμων από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, το παρκάρισμα σε ράμπες ΑΜΕΑ και γενικά όλα εκείνα που δημιουργούν ατμόσφαιρα τριτοκοσμικής χώρας. Γιατί όλα αυτά συνθέτουν το ζοφερό σκηνικό της καθημερινότητάς μας. Και φυσικά δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά και ασφάλειας γιατί ας σκεφτούν κάποιοι ότι την επόμενη μέρα μέσα στα γυαλιά μπορεί να περπατήσει το παιδί τους ή ο ηλικιωμένος συγγενής τους.
    Τέλος, δεν αντιλαμβάνομαι την προτροπή κάποιων, προς τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που ανήκει ο συγγραφέας, να τον αποπέμψει. Μάλλον, κάποιοι συγχέουν τις δημοτικές παρατάξεις με τα πολιτικά κόμματα.
    Φρονώ, λοιπόν, ότι χωρίς να παραγνωρίζουμε τα μεγάλα θέματα, ας φροντίζουμε για τα μικρά καθημερινά, που η επίλυσή τους είναι σε θέση να βελτιώνει το επίπεδο ζωής μας.

    Υ.Γ. Νομίζω ότι αυτά τα θέματα της κοινής λογικής, δεν χρειάζονται περαιτέρω ιδεολογικοφιλοσοφικές αναλύσεις ή εμβαθύνσεις. Θεωρώ ότι όσοι το κάνουν υποκρύπτουν άλλες σκοπιμότητες. Και, εν κατακλείδι, η απρέπεια η ανάγωγη συμπεριφορά, η έλλειψη σεβασμού προς τον άλλο δεν μπορεί να έχουν προοδευτικό ή συντηρητικό πρόσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόνο το γεγονός ότι κάποιος Δημότης ενδιαφέρεται για την αισθητική της πόλης ΤΟΥ και καταγγέλει παραβατική συμπεριφορά που είναι ολοφάνερο, ότι είναι εις βάρος του συνόλου, και οι περισσότεροι έψαξαν να δουν αν φοράει σώβρακο πράσινο, μαύρο ή κίτρινο, δείχνει ότι ο Έλληνας κατά βάθος έχει χάσει κάθε αρχή και μέτρο.

      Δεν μας ενδιαφέρει αν αυτά που λέει είναι ορθά, αλλά αν τα λέει κάποιος που είναι κομματόσκυλο του ενός ή του άλλου κόμματος.
      Σε αυτό το σημείο φτάσαμε, να μη μας ενδιαφέρει τι λέει ο κάποιος, αλλά αν αυτός ο κάποιος ανήκει εδώ ή εκεί.
      Και βέβαια, αν τα λέει κάποιος "ομόσταυλος" έχει καλώς. Αν τα λέει όμως κάποιος, που δεν σταυλίζεται στο ίδιο μαντρί με μας, τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε.

      Και όλα αυτά τα έχει δημιουργήσει ο κομματισμός της "κακιάς ώρας" που επικρατεί στην Ελλάδα.
      Θυμήσου μόνο με ποιό τρόπο η Θάτσερ εξαφάνισε από προσώπου γης τους χουλιγκάνους της Αγγλίας.
      Παναγίες στέκονται στο γήπεδο.

      Διαγραφή
  49. ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ "ΝΤΥΘΗΚΕ" ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΨΑΞΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ! ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο Γ.Π.Μ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον... Σε είχα για πιο έξυπνο, αλλά έκανα λάθος. Το Γ.Π.Μ. τι είναι;

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ Γ(αλλικε)Π(ρασινε)Μ(αιντανε)!ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ IQ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ!

      Διαγραφή
  50. Κυριε Διαμαντη αν και δεν σας γνωριζω προσωπικα,θα ηθελα να σας συγχαρω γιατι μεσα απο την ελευθερη διακινηση των σχολιων στο μπλογκ σας,δινετε τη δυνατοτητα στο δημοτη να δει και να αντιληφθει τα διαφορα ειδη ανθρωπων και υπανθρωπων και ζουν σε αυτη την πολη.Ενα αρθρο ενος συνδημοτη μας,που δεν το διαβασα με προκαταληψη οπως οι περισσοτεροι σχολιαστες και ετσι δεν κατεληξα να χαρακτηρισω ακραιο τον αρθρογραφο,αν και αδιαφορο απο πολιτκης πλευρας,κατορθωσε μεσα απο τα σχολια ολων των οπορτουνιστων να αναδειχθει σε Τοπ αρθρο.Αληθεια κυριε Διαμαντη εσεις που εχετε την διαχειρηση του μπλογκ,θα μπορουσατε να μας πειτε αν ειναι το ποιο επιτυχημενο αρθρο απο αποψη σχολιων και ντορου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είμαι 37 χρονών και έχω σπουδάσει Στατιστική.Θα ήθελα να σας πω, από στατιστικής πλευράς και μόνο, πως είναι απόλυτα φυσιολογικό το άρθρο να συγκεντρώνει θετικά και αρνητικά σχόλια. Με μια πρόχειρη ματιά είδα πως τα σχόλια κινούνται στο 50-50. Το 50% των θετικών σχολίων μπορεί να το κατανοήσει ο καθένας μας, αρκεί να μην διαβάσει το άρθρο του Κουρτέση φορώντας ιδεολογικές παροπίδες.Απλή αναφορά σε ένα περιστατικό, που αν συνέβαινε στο παρκάκι απέναντι από το σπίτι μας, ο καθένας μας θα το κατέκρινε. Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι το 50% των αρνητικών σχολίων. Χυδαιολογίες και ακραίοι χαρακτηρισμοί για έναν νεαρό που θα μπορούσε να ήταν και γιός σας, αν σκεφτούμε πως λογικά οι περισσότεροι σχολιαστές πρέπει να βρίσκεστε ηλικιακά γύρω στα 50-60. Γιατί τέτοια κακία; Αντί να προσπαθείτε, αν ιδεολογικά ανήκετε σε διαφορετικό στρατόπεδο, να διαφωνήσετε μέσα από ευπρεπή σχόλια, επιλέγετε να κριτικάρετε με τρόπο ξεπερασμένο για τις μέρες μας και επιτρέψτε μου να πω και "άνανδρο". Γιατί δεν είδα κανένα σχολιαστεί να αναφέρει το όνομα του. Όπως και να έχει, θα ήθελα να εκφράσω την στήριξη μου στο νεαρό Οδυσσέα, ακόμα και αν δεν τον γνωρίζω προσωπικά, και να τον συγχαρώ για την ψυχραιμία που επιδεικνύει στη φραστική επίθεση που δέχεται τις τελευταίες μέρες. Λογικά θα έχει διαβάσει τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στατιστικά όλα εξελίσσονται ομαλά...

      Με κακοστημένα αντικειμενικά... άρθρα στα περισσότερα από τα οποία εκτός από την γελοιότητα που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από σοβαροφάνεια, κυριαρχεί η ανοησία της τυφλής στήριξης του αρθρογράφου με το ταπεινό κίνητρο της υποστήριξης για πολιτικούς λόγους...

      Η αδυναμία πολιτικής και ιδεολογικής υποστήριξης της ουσίας του άρθρου παραμένει απόλυτη!

      Ουστ από εδώ ακροδεξιοί ψευτοθεατρίνοι της κακιάς ώρας και της καλημέρας… που προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις!

      Διαγραφή
    2. "Αντί να προσπαθείτε, αν ιδεολογικά ανήκετε σε διαφορετικό στρατόπεδο, να διαφωνήσετε μέσα από ευπρεπή σχόλια, επιλέγετε να κριτικάρετε με τρόπο ξεπερασμένο για τις μέρες μας και επιτρέψτε μου να πω και "άνανδρο". Γιατί δεν είδα κανένα σχολιαστεί να αναφέρει το όνομα του."

      Οι συδημότες μας όταν βρίζουν, είναι κότες λυράτες.
      Κύριο χαρακτηριστικό του όχλου.

      Διαγραφή
    3. "Η αδυναμία πολιτικής και ιδεολογικής υποστήριξης της ουσίας του άρθρου παραμένει απόλυτη!"

      το άρθρο μιλάει για το σπάσιμο μπουκαλιών στην πλατεία.

      Έχει και αυτή η χουλιγκάνικη συμπεριφορά, ιδεολογική ουσία?
      Μόνο ένα χαζό κομματόσκυλο μπορεί να λέει τέτοια.

      Διαγραφή
    4. Το να μην καταλαβαίνεις δεν πειράζει, απέραντη κατανόηση. Το να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις πάλι δεν πειράζει γιατί προφανώς δεν έχεις καλύτερη επιλογή.

      Ας περιοριστούμε λοιπόν σε αυτό που ισχυρίζεσαι ότι κατάλαβες, "το άρθρο μιλάει για το σπάσιμο μπουκαλιών στην πλατεία".

      Μπορείς να μας πεις σε ποιο άρθρο του αστικού ή ποινικού κώδικα ή ποια νομολογία το χαρακτηρίζει αδίκημα και προβλέπει παρέμβαση της αστυνομίας, ή της δημοτικής αστυνομίας, δίωξη ή δεν ξέρω τι άλλο;

      Για να αντιληφθείς το μέγεθος της ηλιθιότητας μπορείς να επικαλεστείς το νομικό δίκαιο οποιασδήποτε χώρας, μη εξαιρουμένων των Ταλιμπάν!

      Φυσικά αν ο αρθρογράφος θέλει να κερδίσει τον "χρυσό μπούφο", κι εσείς θέλετε να φωτογραφηθείτε μαζί του στην απονομή, δεν θα σας εμποδίσει κανείς. Να ξέρετε όμως ότι τα χειροκροτήματα μας θα είναι για πλάκα…
      Επίσης θα μπορούσατε να πάτε παρέα στα ταλέντα της Πάνια να πείτε αυτά που με καμάρι γράφετε εδώ, και σίγουρα εκείνη θα σας αποκαταστήσει όπως με ανιδιοτέλεια έπραξε και με άλλα ταλέντα, κάποιος νωρίτερα ανέφερε τον Κατμαν και τον Ταμπάκη.

      Και επιτέλους καταλάβετε ότι η απίστευτη επιμονή σας πάση θυσία να υπερασπιστείτε τον ομοϊδεάτη σας για κάτι εξόφθαλμα ανόητο, οδηγεί εσάς και το χώρο που γνωρίζουμε ότι ανήκετε πολιτικά, κομματικά, δημοτικά, σε αδιάκοπη γελοιοποίηση, καθιστώντας την πολιτική ζημιά μόνιμη, γιατί η διάρκεια και η ένταση χαράζουν την μνήμη…

      Διαγραφή
  52. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ (ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ).

    ΑΝ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ HASIENDA ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΔΕΜ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο Γ.Π.Μ. ΘΑ ΕΨΑΧΝΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή