Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του Δημοτικού Συμβουλίου

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστική, για όποιον μπορεί να δει πέρα από τις εφήμερες κόντρες και τα επιχειρήματα που επιστρατεύονται γι αυτές. Ας θυμηθούμε πρώτα τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνεδρίασης:
1. Ο λαϊκισμός του προεδρείου του Συμβουλίου, ίσως κι οι
απώτερες επιδιώξεις του προέδρου, οδήγησε τον κ. Γρετζελιά να "πέσει" στην παγίδα που του έστησε ο Χ. Τομπούλογλου, όταν ζήτησε από τη δήμαρχο να τοποθετηθεί στο τραγικό συμβάν του πνιγμού ενός ανθρώπου στη λίμνη του Άλσους. Μια συντεταγμένη δημοτική αρχή θα έλεγε το αυτονόητο: Μέχρι να έχουμε στα χέρια μας ένα πόρισμα, όπως αυτό που ήδη έχει ζητήσει η δήμαρχος, δεν είναι δυνατόν να συζητούμε τόσο σοβαρά θέματα στο Συμβούλιο". Αντ' αυτού, η συζήτηση εξελίχθηκε σε καφενειακό επίπεδο, με τον καθένα δημοτικό σύμβουλο να λέει τη δική του -μερική- γνώση του περιστατικού, με τον ένα να λέει ότι ήταν εκεί λίο μετά το συμβάν, τον άλλο να ισχυρίζεται ότι η λίμνη έχει λάσπη (!!!) και τον τρίτο να υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε φύλακας, ενώ αργότερα έγινε γνωστό ότι και φύλακας υπήρξε και προσπάθεια να αποτρέψει τον άτυχο άνδρα έκανε.
2. Η όλη εικόνα της αντιπολίτευσης ήταν θλιβερή. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι ασθενούσαν και κάποιοι άλλοι βρίσκονταν μακριά από το χώρο όπου συνεκλήθη το Δημοτικό Συμβούλιο. Αλλά η όλη εικόνα είναι απογοητευτική. Τρία και αργότερα τέσσερα άτομα, είναι πολύ λίγα από τους συνολικά 13 που ο λαός έστειλε στην αντιπολίτευση.
3. Χθες έγινε απολύτως σαφής η στρατηγική του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να περάσει το μήνυμα στην πλειοψηφία της Νέας Προοπτικής, ότι αν δεν αποφασίζει αυτός, δεν θα αποφασίζει κανείς. Από κοντά και διάφορες παρλαπίπες, που ανοίγουν το στόμα τους χωρίς να έχουν συναίσθηση τι λένε, με προφανή σκοπό δια της δημιουργίας κλίματος ρήξης στο εσωτερικό της πλειοψηφίας να εξυπηρετήσουν τα σχέδια του ανθρώπου που δεν έχει αντιληφθεί ότι επί μια δεκαετία ο λαός της πόλης τον απορρίπτει συνεχώς.Διαφοροποιήσεις για θέματα απίστευτης ελαφρότητας, όπως τα κινητά της δημάρχου ή οι σύμβουλοι που κάθε δήμαρχος παίρνει για να τον υποβοηθούν. Ιδιαίτερα οι σημερινοί σύμβουλοι της Νέας Προοπτικής, που έζησαν από κοντά την τραγική απώλεια του Γιώργου Αποστολάκη και σε εκείνη τη συνεδρίαση στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Χαλκηδόνας αποδέχθηκαν την πρόταση του κ. Γρετζελιά (για να μην ξεχνιόμαστε) και ανέθεσαν την ηγεσία της Νέας Προοπτικής στην Έφη Γαϊτανά, ιδιαίτερα αυτοί λέω θα έπρεπε να έχουν μια μεγαλύτερη ανοχή γιατοαν ένας άνθρωπςο χωρίς εμπειρία στα δημοτικά χρειάζεται κάποιος συμβούλους δίπλα του για να τον υποβοηθούν. Αλλά είπαμε: άλλα κρύβονται πίσω από τις κορώνες και τις δήθεν "εύθικτες" διαφοροποιήσεις στις οποίες επιδίδονται εσχάτως οι παρλαπίπες της Νέας Προοπτικής.
Προς το παρόν, καταλήγω ως εξής: Είναι οι ίδιες παρλαπίπες που μας φλόμωναν με στομφώδεις λέξεις εναντίον του "επαίσχυντου οίκου ανοχής" που πήγε να ανοίξει στην πόλη και ευτυχώς με την... φωτισμένη επιλογή του κ Γρετζελιά να οργανώσει την "άμυνα" του Δήμου, αποτράπηκε αυτό το ενδεχόμενο. Και χθες, μια ημέρα μετά την εντολή που έδωσε η Δικαιοσύνη και η συγκεκριμένη επιχείρηση άνοιξε λόγω των τραγικών λαθών που έκανε ο κ. Γρετζελιάς, καμία παρλαπίπα δεν ένοιωσε την ανάγκη να απολογηθεί, να ρωτήσει τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου "τι πήγε λάθος;", να πει μια λέξη αυτοκριτικής...
Ο λαός της πόλης μας έχει, όπως όλοι, τις καλές και τις κακές του πλευρές. Αλλά στ' αλήθεια, αυτή η καφενειακή- απαράδεκτη- λαϊκίστικη εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν του ταιριάζει. Ελπίζω οι σοβαροί άνθρωποι της Νέας Προοπτικής να το καταλάβουν και να αναλάβουν δράση. Διότι η ιδιότητα του θεατή, σε λίγο σε αυτό το Συμβούλιο θα είναι συνενοχή. Θα επανέλθουμε- φυσικά...

67 σχόλια:

  1. αγαπητέ Διαμαντή

    από εκείνη τη στιγμή που αποφάσισαν να εντάξουν τον Πρόεδρο στο επιτελείο τους και να τονκάνουν συνυποψήφιο, πούλησαν και τη ψυχή τους στον διάβολο.

    Ο Πρόεδρος (που μόνος του δεν θα πετύχαινε καμία εκλογική επιτυχία), τους έφερε 1500 σταυρούς και με αυτούς και με άλλα βγήκαν Διοίκηση.

    Αυτά τα 1500 ψηφουλάκια πρέπει τώρα να τα εξαργυρώσουν.

    Αλλά έλα που ο Πρόεδρος τα πουλάει ακριβά!!!

    Και δεν έφτανε αυτό, ότι πούλησαν την ψυχή τους, τον έκαναν και Πρόεδρο.
    Με αποτέλεσμα το ΔΣ να έχει γίνει ένα μεγάλο μπάχαλο και ο κόσμος να τους έχει σιχαθεί.

    Δεν είχαν κάποιον άλλον καλύτερο να βάλουν στην θέση αυτή?

    Θυμηθείτε πόσο κόσμιες ήταν οι συνεδριάσεις στο παρελθόν, και δείτε τα χάλια μιας πόλης τώρα.

    Κάποιοι λοιπόν που το μυαλό τους το έχουν σε άλλο σημείο, ας τον λουστούν για τα επόμενα 3 χρόνια.

    Απλά κλείσαμε τους διακόπτες και περιμένουμε την επόμενη εκλογική μάχη, μπας και δούμε Πρόεδρο, Δήμαρχο, Αντιδήμαρχους σοβαρούς ανθρώπους.

    Γιατί αυτοί μόνο σοβαρότητα δεν έχουν.

    Τα νήματα τα κινεί πάντα η Διοίκηση, η Αντιπολίτευση δεν μπορεί αν διοικήσει, μόνο ελέγχει, κρίνει και κατακρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1 ο παντελαρας εκανε συμφωνια με τον μακαριτη κατοπιν εξαργυρωσης, με προεκλογικο & μετεκλογικο σκελος
    2 η χηρα κανει οτι δεν τα γνωριζει, για αυτο γινονται αυτα, με τους 8 συμπολιτευομενους-αντιπολιτευθεντες
    3ο χαρουλης τα εχει βρει με τη χηρα , & προσπαθει να συσπειρωσει ως Ο ΑΝΤΙ-παντελαρας.
    ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!
    OI δικοι του ειναι κοιμισμενα παχυλα κριαρια, για αυτο ψαχνει μεταγγιση με ΠΑΡΔΑΛΕΣ..
    4Ο σταυρος εμφανιζεται -εξαφανιζεται οταν του πει ο χαρης....ηταν μεγαλος ο λουκουμας!
    ...ΤΡΕΜΕΙ ομως και τον παντελαρα ΜΗΝ ΤΟΝ στειλει στα δικαστηρια
    5 οι 12 της χηρας γλειφουν για κανενα κοκκαλο της 3ετιας
    6οι ΚΚΕδες στον κοσμο τους
    7 ο γυναικολογος τραβα τον δρομο ..χωρις γυρισμο
    8 ο μουσταφα -λευτερης παιζει το χαρτι του π..μικρουλαρα, ελπιζοντας να του βγει...
    9η ρουλιτσα το παιζει MILF, ακομη!
    10 O ποδοσφαιριστης ειναι σε αδιεξοδο...

    ...ολοι περιμενουν ποιος θα ερθει απο εξω
    την πολη ολοι την εχουν ΧΕΣΜΕΝΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχομαι τώρα εγώ να ρωτήσω:

    Πόσο σόφρων (όπως διατείνονται πολλοί - και με όλο τον σεβασμό στην μνήμη του) ήταν ο μακαρίτης Δήμαρχος Αποστολάκης, που ενέταξε τον Γρετζελιά στο επιτελείο του, όταν οι συνδυασμοί της Φιλαδέλφειας δεν θα τον έβαζαν ούτε τους καφέδες, στα εκλογικά τους κέντρα, να φτιάχνει?

    Δεν τον προβλημάτισε αυτό τον Δήμαρχο?

    Ή το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να αλλώσει τον Δήμο, και υπολόγιζε σ' αυτά τα 1000-1500 ψηφαλάκια που θα του έδιναν τα Γρετζελόσκυλα, που τον ακολουθούν πάντα?

    Δεν ήξερε ο άνθρωπος ότι συνεταιρίζεται με τον "έξω από 'δω"?
    Ότι θα πάει σκαστός, από τα κόλπα και τα τερτίπια του?

    Κρίμα, γιατί δεν του άξιζε τέτοιο τέλος.
    Και βέβαια, που να ήξερε ότι θα πατήσει στο πτώμα του για να μπορέσει να επιπλεύσει?

    Ας ανοίξουν επιτέλους τα μάτια τους οι συνεργάτες του και ας μη κοιμούνται πια τον ύπνο του δικαίου.

    Αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EINAI ALITHIA AYTO POU AKOUSTIKE, OTI H PALALOUKA EPITETHIKE ME XIDEO KAI ASEVI TROPO PROS THN DIMARXO? THN EIPE KAI ANITHIKI?

    AN NAI, TOTE GIATI DEN PARETITE KAI DEXETE NA SIMPOREVETE ME MIA ANITHIKI (KAI TOSA ALLA POU MOY EIPANE) DIMARXO?

    LIPAME GIATI AYTO TO KORITSI DEN EXEI TSIPA KAI ITHIKOUS FRAGMOUS!

    NTROPI TIS KAI ESXOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. Πρέπει ο Παντελής να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αφού ο άνθρωπος δε θέλει να βοηθήσει. Περί συμφωνίας με Αποστολάκη κ.λ.π. δεν έχει νόημα να συζητώνται, αφού ο Αποστολάκης δεν υπάρχει. Καλύτερα εκτός συνδυασμού και ας μην ψηφίζονται όλα, αλλά να μην μπορεί να κυκλοφορήσει έξω ούτε για πλάκα (αν και είναι χοντρόπετσος, όπως ο Sugar)

    2. Η "μικρή" δεν είναι απλά μικρή και άπειρη, είναι και άνθρωπος αγνώμων και χωρίς ηθικούς φραγμούς. Αλλιώς θα άκουγε, θα κοίταγε και δε θα μιλούσε, άσχετα από τους σκοπούς της

    3. Η δήμαρχος έχει πολλά παραπάνω κότσια από το αναμενόμενο, αλλά χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη οργάνωση, τρίξιμο δοντιών στους αντιδημάρχους και αυτοθυσία για να φανεί κάτι καλό, αλλιώς θα τη φάνε λάχανο όλοι, μα όλοι.

    4. Από τους αντιδημάρχους κάποιοι ευτυχώς δουλεύουν, κάποιοι νομίζουν ότι κάνουν ή ότι τους κάνουν πλάκα, κάποιοι μόνο φωνάζουν για διαπλοκή αλλά από σπάσιμο αυγών και από έργο τίποτα και κάποιοι καλοπιάνουν τους εργαζόμενους που θα είναι και οι πρώτοι που θα τους φτύσουν. Το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι ακόμα τρέμουν τον Παντελή, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος

    5. Ο "Harry Potter" - μην πούμε το όνομα και κοπεί - είναι ένας άνθρωπος αδίστακτος, αναίσθητος και ανήθικος (αποδεδειγμένα)
    και πολιτικά και προσωπικά - γίνεται άραγε το πρώτο χωρίς το δεύτερο; Θα είναι κρίμα να πέσει στα χέρια του ο δήμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H δήμαρχος ως τώρα έχει αποδείξει ότι είναι πιο άντρας δήμαρχος, τουλάχιστον από Αδαμόπουλο και Κόντο οι οποίοι μόνο τσαγανό δεν είχαν και διαλύθηκαν οι υπηρεσίες του δήμου στα χέρια τους...
    γιατί έγλειφαν τους υπαλλήλους για να έχουν την εύνοια και τους σταυρούς τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμο παπαγαλάκι @ 23/7 - 12.41μμ

    Θέλεις να τα ακούσεις τώρα,
    αλλά δε θα σου κάνω τη χάρη.

    Βλέπεις προχθές που πήγα στο γιατρό μου,
    μου είπε να μη συνομιλώ με καθυστερημένους... γιατί συγχύζομαι.
    Και επειδή είμαι σε κρίσιμη ηλικία, λέω να τον ακούσω.

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!
    προς το παρόν...
    και σύντομα... ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

    ΥΓ: Από την άλλη... ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ...
    ...η δήμαρχος "έχει αποδείξει" ότι είναι πιο άντρας...

    Χα χα χα...

    Το άλλο με τον Μπόμπο και την μάντρα, το ξέρεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι βέβαια. Έχει αποδείξει ότι είναι πιο άντρας ως προς την ποσότητα τσίπουρου που πίνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε καραφάκι, σοβαρευτείτε τέλος πάντων. Πρίν μας λέγατε πως πίνει βότκα. Τώρα μας λέτε πως πίνει τσίπουρο. Γι αυτό κι απ την κάβα που πουλιέσαι δεν ψωνίζουμε ρε μόρτη. Πάρτο απόφαση. Βρωμάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τύπε το πρόβλημα σου είναι αν πίνει ούζο τσίπουρο ή βότκα, ή ότι είναι μπεκρού και το ξέρουν όλοι?

    Υ.Γ. Διαμαντή σκούπα στο δρόμο βλέπουμε κάθε 1,5 μήνα μια φορά. Κάποτε γέλαγα με τον Κόντο που μας βρώμισε, αλλά οι τύποι αυτοί τελικά είναι χειρότεροι. Και επειδή θα πάρουν πόδι γρήγορα και θα έρθει ο Χαρούλης εκεί να δεις βρώμα που θα πέσει στη γειτονιά.

    ΑΠΟ ΒΛΑΚΑ ΣΕ ΒΛΑΚΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑΠΛΥΤΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ολοι δουλευουν για την επιστροφη Κοντου.

    Υπομονη, απο τον Οκτωβρη τα νεοτερα.

    Καλο καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έλεος με τις βλακείες που αραδιάζουν οι κοντικοί πια!
    Πράγματι κανείς δεν δουλεύει για τον εαυτό του...
    αλλά από που κι ως που θέλετε να μας πείσετε ότι η επιθυμία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί!
    Να τον ξαναφέρουμε για να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της πλατείας Ειρήνης; Την ΜΑΒΑ; Να φτιάξει το 1ο δημοτικό; Να ξαναφτιάξει την πλατεία Πατριάρχου; Να ξαναστρώσει τους δρόμους; Να συνεχίσει την εγκατάλειψη του άλσους; Να επεκτείνει τον παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών φτιάχνοντας κι εργοστάσιο επεξεργασίας μέσα στο άλσος κι αυτό;
    Να τσιμεντάρει και το υπόλοιπο τρίγωνο; Να κάνει άλλη μια αγορά 2.500.000 ευρώ σε οχήματα;
    Να διπλασιάσει ξανά το χρέος του δήμου; Να αναβαθμίσει ξανά... την πρωτομαγιά όπως και τα 4 χρόνια της θητείας του; Να νομιμοποιήσει κι άλλους οίκους ανοχής; Να αυξήσει ξανά 100% τα ανταποδοτικά;
    Και μην ξαναρχίσετε το παραμύθι ότι θα ξανάρθει... ο Κόντος παπαγαλάκια γιατί θα σας δώσω κι άλλο μαϊντανό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2.03 ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΗΡΕΜΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να συγχωρείς τους εχθρούς σου. Αυτό τους κάνει να σε μισούν περισσότερο. (Oscar Wilde)...26 Ιουλίου 2011 στις 3:10 μ.μ.

    Θα σου περάσει άραγε ποτέ ο καημός, Β... μου;

    Αλλά, ξέρεις κάτι...
    ΝΑ αν σου περάσει, ΝΑ κι αν δεν σου περάσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ανώνυμε 2;03 μμ

    ενώ τώρα το άλσος είναι πεντακάθαρο

    τα μπουρδελάκια δεν τα ανοίξατε

    τα μάρμαρα του νεκροταφείου το αποσύρατε μόλις χθες γιατί θα τρώγατε γιαούρτια

    τους δρόμους της πόλης τους κάνατε για φόρμουλα 1

    σας άλλαξε τα οχήματα που είχατε από 20ετίας και τώρα μπορείτε να σκουπίζετε

    να έχουμε μια δήμαρχο που το παίζει άρρωστη για να μην έρχεται στα ΔΣ

    εσείς από την πρωτομαγιά μαζέψατε λιγότερα από ότι μάζευαν οι δύο πρώην δήμοι

    να παίρνετε όλο σας τον μισθό για να μεγαλώστε και άλλο

    να μας χρεώνετε και τα κινητά σας

    να έχετε κάνει το ΔΣ ένα μεγάλο τσίρκο


    θέλετε και άλλα θαύματα?
    οραματιστές της πλάκας

    βρε ψωριάρηδες, καλά δεν είσαστε στο κλουβάκι σας, τι τα θέλατε τα πελάγη και τις φουρτούνες?

    μιλάτε ακόμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ26 Ιουλίου 2011 στις 5:24 μ.μ.

    Tς Τς ΒΡΕ 3.10 ΤΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
    ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ?
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια ανακοίνωση που είχαν βγάλει για την ΜΑΒΑ κάτι επαναστάτες αριστεροί (αντίπαλοι του Κόντου-Ορκισμένοι εχθροί δηλαδή) που έλεγε να δώσουμε λεφτά στον ιδιοκτήτη αντί να την πάρουμε δωρεάν την θυμάται κανείς.

    Ευτυχώς που αγόρασε εξοπλισμό ο Κοντος και μαζί με την Φιλαδέλφεια καθαρίζεται και η Χαλκηδόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η αποδεδειγμένη ανικανότητα του Κόντου το ΄90 έκανε τον Γρετζελιά δήμαρχο!
    Η αποδεδειγμένη ανικανότητα του Κόντου διατήρησε τον Γρετζελιά δήμαρχο!
    Η αποδεδειγμένη συναλλαγή του με τον Γρετζελιά έφερε τον αδελφό του υποψήφιο με τον Γρετζελιά και τον ίδιο για μια και μοναδική φορά μη υποψήφιο!
    Η αποδεδειγμένη ανικανότητα του Γρετζελιά έκανε τον Κόντο δήμαρχο το ΄06!
    Η αποδεδειγμένη ανικανότητα του Κόντου έφερε πρώτο τον αείμνηστο Αποστολάκη στις τελευταίες εκλογές και τον Χαρούλη δεύτερο!
    Η αποδεδειγμένη ανικανότητα Κόντου θα είναι αυτή που δεν θα επιτρέψει να επαναληφθεί το συγκυριακό φαινόμενο της εκλογής του ΄06!
    Οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να γίνει δήμαρχος εκτός από αυτόν για τον επιπλέον λόγο ότι τον υποστηρίζει ο γκαντέμης εκδότης που ποτέ δεν κατάφερε να υποστηρίξει προεκλογικά υποψήφιο που έγινε τελικά δήμαρχος!
    Κι οι δυο τους μια ζωή "πτωματοφάγοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σταματιαδης, Κασίμης Μαλλιος και λοιπές δημοκρατικες δυναμεις υποστηριξαν το 1990 τον Γρετζελια, ετσι για να μην ξεχνιόμαστε.

    Ευτυχώς για την πόλη ο ΚΟΝΤΟΣ θα επιστρέψει, μαζί με τους συνετούς συμπολίτες που αγαπούν την πόλη και όχι τις τσέπες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...27 Ιουλίου 2011 στις 11:26 π.μ.

    Ο mr ΕΚΔΟΤΗΣ είναι "άνθρωπος της ευκαιρίας"...

    Τώρα, έμμεσα, είναι με τη δημοτική αρχή (ένα μέρος της).

    Πριν τις εκλογές, έκανε τις κωλοτούμπες της ζωής του...
    και έπαιζε το παιχνίδι του Χαρούλη...
    Τον οποίο, μόλις δεν κατάφερε τίποτα στις εκλογές,
    τον παράτησε !

    Αύριο... κανείς δεν ξέρει... τον έχω όμως ικανό...
    μέχρι και ΚΚΕ-Βαλασσά να "παίζει"... αν δει κοκό !!!

    ΥΓ: Στην "μπίνα" με τα ΜΑΡΜΑΡΑ... ήταν από τους καθοδηγητές...
    Θέλω να δώ τώρα που τους πήρανε χαμπάρι...
    πώς θα ξεπληρώσει τα χρέη του... και έχει πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμε 11.09΄

    όπως όλα δείχνουν ήταν δυνατό το χτύπημα και τώρα βλέπεις πουλάκη...
    με το... όραμα στο χέρι θα μείνετε...
    όσες μελισσοβουτιές προλάβατε τα 4 χρόνια και να είστε κι ενθουσιασμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο περιβόητος εκδότης... ήταν μέσα σε όλα τα μεγάλα ντιλ (ΜΑΒΑ, Κάκκαβα, 1ο δημοτικό κλπ) και μεσολαβητής ανάμεσα στον 2ο και τον 3ο των εκλογών προσφέροντας την... εγγύηση του!
    Τώρα έχει θέσει ένα πακέτο επιλογών (μια από τις οποίες ήταν τα μάρμαρα) στις οποίες αν είναι μέσα έχει μηνύσει πως υποστηρίζει ακόμη και Γαϊτανά!!!
    Όμως η ίδια δεν γνωρίζει ότι αυτοί που κλότσησαν... το έκαναν από αντίδραση ακριβώς επειδή ήταν μέσα στο κόλπο αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμο 11.09 @

    Γιατί άραγε παρέλειψες να επισημάνεις ότι τον Γρετζελιά υποστήριξε κι ο Κόντος αφού βγήκε επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού που ήταν επικεφαλής ο Κόντος που υποστήριζε ανοιχτά στον β΄ γύρο Γρετζελιά!
    Στους... συνετούς του Κόντου ασφαλώς περιλαμβάνονται και ορισμένοι όπως οι Χωρινός, Τρυπιάς, Κότσιρας, Παΐδας, Λάσκαρης, Μάλλιος και λοιποί δραπέτες που οι περισσότεροι γλύτωσαν τον διασυρμό προλαβαίνοντας να αποχωρήσουν έγκαιρα...
    Ο Κόντος δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς αφού άλλα υποσχέθηκε, άλλα έκανε και έγδαρε τους δημότες με τα δημοτικά τέλη και τις ανόητες σπατάλες κι επιλογές του με χαρακτηριστικότερη το 1ο δημοτικό!
    Ανανέωση θέλουμε κι όχι την γενιά που κατάντησε την πόλη σε αυτό το χάλι ξανά στον σβέρκο μας!
    Κι άμα ήταν και πολύ ηθικός και τίμιος ας είχε παραιτηθεί κι από τον μισθό του όπως έκαναν μερικοί δικοί του...
    Αυτός όμως τα πήρε όλα μέχρι την τελευταία δεκάρα και διπλασίασε τα χρέη!
    Ουστ από δω υποκριτές που τρέχατε στην Εκκλησία και γλύφατε τους παπάδες συνέχεια για να μαζέψετε ψήφους ψευτοαριστεροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Yπάρχει επιτυχημένος δήμαρχος που δεν κερδίζει δεύτερη εκλογή;
    Έχετε δει πολλούς δημάρχους που στην πρώτη τους θητεία έρχονται τρίτοι;
    Έχετε δει ξανά δήμαρχο ακόμη και στον μικρότερο δήμο ή κοινότητα της χώρας στην πρώτη του θητεία με το χρίσμα του κυβερνητικού κόμματος αλλά και δεύτερου κόμματος να έρχεται τρίτος και να χάνει από δυο υποψήφιους που κανένας τους δεν είχε κανένα χρίσμα;
    Αυτά είναι ανεπανάληπτα και για να τα πετύχει κανείς πρέπει να είναι εξαιρετικά ανίκανος και πολιτικά ηλίθιος ταυτόχρονα!
    Τα περί επιστροφής τους είναι για να γελάμε εμείς και να παρηγορούνται εκείνοι...
    Προσωπικά δεν του δίνω καμιά σημασία ως σοβαρού υποψήφιου κυρίως με την έννοια πως μπορεί πλέον κατερχόμενος να αποσπάσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό...
    Καλό όμως είναι να το καταλάβει κι ο ίδιος να κάνει μια επίσημη δήλωση αποχώρησης για να μην γελoιοποιείται μεγάλος άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1
    ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΞΑΠΛΩΣΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΗ , 1998,... ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ;
    Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ...
    2 Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ!
    Ο ΕΚΔΟΤΗΣ, ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ...
    3Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΕ-ΛΕΙ-Ω-ΣΕ.. ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ
    ... ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΟΥ!ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΣΥΛΙΑ, ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ &ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
    4 Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ , ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...
    ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΧΩΝΕΤΑΙ Η ΣΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΞΕΠΑΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι αλλά ποιος τον ξάπλωσε γνωρίζουμε;
    Γιατί ο πρώτος που το έμαθε και δήλωσε την συμπαράσταση του δεν ήταν ο Χάρης αλλά κορυφαίος παράγοντας που και σήμερα κυριαρχεί στον δήμο από άλλο κορυφαίο πόστο! Έκτοτε έχει παραμείνει μυστήριο, ποιος πλήρωσε για να τον στείλουν στο νοσοκομείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ασύμμετρη Απειλή, Ασύμμετρος Φόβος...27 Ιουλίου 2011 στις 7:20 μ.μ.

    @ Ανωνυμούλα 2:33 μ.μ. & 2:51 μ.μ. & Friends...
    @ Ανωνυμάκι 3:32 μ.μ. & λοιπούς Χαρόβιους...

    ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ...


    Η εποχή της πλαστής ευδαιμονίας σας, μαζί με τις ψευδαισθήσεις της τελείωσε.
    Ήρθε η ώρα της πληρωμής.
    Τώρα καλείται να πληρώσει όποιος φοβηθεί πρώτος.

    Και αυτός είναι πάντα ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.


    Γιατί ο φόβος που υπάρχει μέσα σας, είναι παμφάγος.
    Τρέφεται με το σκοτάδι, με τους θορύβους, με οτιδήποτε.
    Και αν μπορέσετε τελικά να βρείτε ένα τρόπο να τον κρατήσετε νηστικό...
    ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ να τον ταΐσουν ΓΙΑ ΣΑΣ...


    - Για πέστε τώρα, Φοβάστε?
    - Ε, πέστε μου φοβάστε?
    - Κορόιδα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. pros 7.20m:
    ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ... ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΣΙΤΕΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ!
    ΛΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ,... ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!
    ΣΣ Η ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΑΥΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 27/7 @ 7.20΄

    Ασύμμετρη βλακεία no limits...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ ανώνυμε 2.33

    Δεν τα θυμάσαι καλά, η ανακοίνωση του Κόντου το 1990 ήταν κατά συνείδηση, μόνο οι Σταματιάδης, Κασίμης, Μάλλιος υπακούοντας στις εντολές της Παπαρήγα (τότε ήταν γραμματέας της οργάνωσης της Αθήνας του ΚΚΕ), διότι τόσο οι οργανώσεις του ΚΚΕ στη Φιλαδέλφεια αλλά και η αχτιδική επιτροπή δεν είχαν συμφωνήσει στην υποστήριξη του Γρετζελιά, πήγαν στην συγκέντρωση του Γρετζελία μαζί με τον βουλευτή τότε του ΚΚΕ Σεβαστάκη.

    Έτσι αυτά τα λίγα για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να ξεσκονίζουν τις μνήμες τους ορισμένοι παλιοί.

    Αυτά μπορεί κάλλιστα να σας τα επιβεβαιώσει ο Μπάμπης ο Μπόβος που ήταν αντίπαλος του Γρετζελια στο β γύρο το 1990.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ 28/7@8.25pm
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΑΛΟ:
    ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμο 10.56΄

    100 η αλεπού 105 το αλεπουδάκι δεν γίνεται…

    Από αυτά που γράφεις προκύπτει η ταυτότητα σου κι η ανάγκη σου να απαλλαγείς από το βάρος της ενοχής...
    Δεν έβγαλες καμιά ανακοίνωση αν και πράγματι πληγωμένος από την ταπεινωτική 3η θέση που και τότε είχες πάρει αν και εκκινούσες από την θέση του πρώτου, δεν ήθελες να υποστηρίξεις Γρετζελιά!
    Αναφέρεις ανοησίες όπως ότι ο Μάλλιος υπάκουσε στις εντολές της Παπαρήγα όταν είχε κατέβει ανεξάρτητος και τότε και πάλι του είχες ρίξει τις ευθύνες για εκείνη την ήττα σου!
    Φυσικά ο Μάλλιος ουδέποτε είχε κομματική ή ιδεολογική σχέση με το ΚΚΕ για να υπάρχει έστω περίπτωση υπακοής του σε αποφάσεις του!!!
    Ο Σταματιάδης είχε συμφωνήσει στην υποστήριξη Γρετζελιά πριν αποφασίσει το ΚΚΕ και του το είχε δηλώσει προσωπικά με αποτέλεσμα ο Γρετζελιάς να βγάλει αυτοκίνητο με ντουντούκα να το φωνάζει από την Τρίτη μετά τις εκλογές!
    Αυτό έκανε έξαλλο τον Σταματιάδη που τον φώναξε και απαίτησε να σταματήσει μέχρι να αποφασίσει το κόμμα...
    Ο Σταματιάδης επίσης θεωρούσε υποχρέωση του να στηρίξει ανοιχτά στον β΄ γύρο Γρετζελιά γιατί στις προηγούμενες δύο νίκες του κι αντίστοιχα ήττες Γρετζελιά εκείνος είχε αμέσως υποστηρίξει Σταματιάδη στον β΄ γύρο δημόσια και ανοιχτά. Αυτό ήταν και το επιχείρημα Γρετζελιά για να απαιτήσει την υποστήριξη του!
    Στην αχτίδα γραμματέας ήταν ο Χάρης ο Κυρικλίδης φανατικός ανανεωτικός και υποστηρικτής σου που έκανε επαφή με τον Μπόβο με πρωτοβουλία του δεύτερου και του αρνήθηκε υποστήριξη στον β΄ γύρο επειδή ήταν δεξιός. Άρα αφού δεν θα υποστήριζε Μπόβο τι θα στάση θα κρατούσε;
    Αν επίσης είχες βγάλει ανακοίνωση με διαφορετική τοποθέτηση από αυτήν του κόμματος θα σε είχαν διαγράψει σε δευτερόλεπτα…
    Εντάξει δεν λέω πόνεσες, έκλαψες, έβγαλες και στην συμπλήρωση ενός χρόνου διοίκησης Γρετζελιά μια ανακοίνωση του Συνασπισμού καταπέλτη κατά του, και έκτοτε έγινες το δεξί του χέρι ή μάλλον η αριστερή του πατερίτσα!!!

    Έτσι αυτά τα λίγα για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να ξεσκονίζουν τις μνήμες τους ορισμένοι παλιοί που νομίζουν ότι ξεχάσαμε...

    Ότι από αυτά αφορούν τον Μπάμπη τον Μπόβο που ήταν αντίπαλος του Γρετζελια στο β γύρο το 1990 μπορεί κάλλιστα να σας τα επιβεβαιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ανώνυμε... 28/7 2.54΄

    αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να θυμάσαι εσύ... και γνωρίζεις πολύ καλά το γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαίρομαι που συμφωνείς ότι Σταματιάδης, Κασίμης Μάλλιος και μερικοί ακόμη στήριξαν με νύχια και με δόντια Γρατζελιά την Β Κυριακή (να μην πω και από την πρώτη με την τακτική τους).
    Χαίρομαι που συμφωνείς ότι τόσο οι οργανώσεις του ΚΚΕ στη Φιλαδέλφεια, η Αχτιδική Επιτροπή αλλά και ο συνδυασμός του Κόντου αποφάσισαν να μην στηρίξουν Γρετζελιά.

    Τώρα όλοι οι άλλοι κάνουν τους απατημένους, ενίοτε και τους αγανακτισμένους στην πλατεία Πατριάρχου, στηρίζουν Αδαμόπουλο το 2002 και Μάλλιο το 2010.

    Το ΓΕΓΟΝΟΣ είναι ΕΝΑ ο Κόντος έγινε Δήμαρχος αλλά αυτοί ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΙ ΜΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΜΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Ο ΜΑΛΛΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΙΑΣΠΑ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΗ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ 1990 ΚΑΙ Τ0 2010 ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.ΤΩΡΑ ΔΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΑΝΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στην στημένη από ΚΚΕ και ενιαίο τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ Γενική Συνέλευση που έγινε στο Πνευματικό κέντρο για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου πρόεδρος ήταν ο Μάλλιος για τον οποίο όμως μέχρι εκείνη την μέρα έπεφταν ανώνυμα τρικάκια που τον έβριζαν χυδαία (σαλταδόρο, τυχοδιώκτη κλπ) όπως ακριβώς είχε γίνει μερικούς μήνες πριν σε βάρος του Σταματιάδη με άλλα τρικάκια που τον έβριζαν εξίσου χυδαία γιατί δεν δεχόταν να παραιτηθεί της υποψηφιότητας σε όφελος της ανανέωσης... (Κόντος) και τα οποία περιέργως σταμάτησαν μόλις αποδέχτηκε να μην θέσει υποψηφιότητα!!!

    Αυτά και άλλα προφανώς οδήγησαν τον Μάλλιο στην υποψηφιότητα που όμως είχε υποψήφιους και πήρε ψήφους από όλους τους πολιτικούς χώρους κι ασφαλώς δεν αποτέλεσε αιτία για το κατρακύλισμα με διαφορά του ανύπαρκτου και τότε Κόντου στην 3η θέση!

    Σε αυτές τις εκλογές να μην λέω πολλά ο ίδιος ο Κόντος με μια κορυφαία πολιτική ηλιθιότητα " έχρισε υποψήφιο" τον Μάλλιο!
    Ο οποίος ασφαλώς μπορούσε απλά να μην είχε δεχτεί, αλλά σίγουρα ο ΣΥΝ στην θέση του θα κατέβαζε κάποιον άλλον!

    Αποχώρησε από τον ΣΥΝ λίγο πριν τις εκλογές και ταυτόχρονα εντάχθηκε στην διασπαστική κίνηση Κουβέλη ως κεντρικό στέλεχος για να εξασφαλίσει το χρίσμα του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ το οποίο σε μια άλλη εξίσου κορυφαία πολιτική ηλιθιότητα ήρθε πριν του δώσει ο "αριστερός" Κουβέλης το δικό του!!!
    Αλλά και γι΄ αυτό δεν του φταίει ο Μάλλιος ούτε κανένας άλλος...
    Το κεφάλι του μόνο και τα προσόντα του γιατί πανικόβλητος ότι το χρίσμα μπορεί να δινόταν στον Αποστολάκη σκοτώθηκε να το αποσπάσει κι έβαλε λυτούς και δεμένους για να μην το χάσει!
    Τώρα κάνει δηλώσεις ότι ήταν καταστροφικό...

    Στον βλάκα και τον ανίκανο πάντα φταίνε οι άλλοι για τις αποτυχίες του...
    ποτέ ο ίδιος και οι επιλογές του γιατί νομίζει πως είναι ο πιο έξυπνος του κόσμου και κοροϊδεύει όλους τους άλλους...

    υγ.1 Να μην ξεχάσω! Και τα λεφτά φταίνε...
    Όταν κανείς νομίζει πως με φιλοδωρήματα... χαρτζιλίκια... προσωπικά δήθεν κουβαρνταλίκια... σε πρόσωπα, φορείς και συλλόγους μπορεί να εξασφαλίσει την συναίνεση, την ανοχή και τέλος την επικράτηση απλά επιβεβαιώνει ότι κάπου χάνει...

    υγ.2 Επειδή είναι επίκαιρο...
    Μόνο άλλος ένας πρώην δήμαρχος που και σήμερα βρίσκεται στην επικαιρότητα για τα κατορθώματα του... εκείνος ήταν της Χαλκηδόνας, έκανε περιέργως ακριβώς την ίδια δουλειά!!!
    Μοίραζε λεφτά σε πρόσωπα, φορείς, συλλόγους για να γίνει δήμαρχος και έβαζε ακόμη κι ολόκληρες κομματικές οργανώσεις σε διαθήκες!!!
    (ασφαλώς δεν εννοώ ότι από ολόιδιες πρακτικές ή αφαιρώντας ζωές αντλούσε τα χρήματα που μοίραζε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΥΚΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ. ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΓΡΕΝΤΖΕΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ.ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΑ ΤΡΥΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ 1986 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΡΑΦΑΝ"Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ Σ.ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ".Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΟΠΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΕΞΕΛΕΓΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ.Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. ΣΤΗΝΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΩΝ.ΣΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Δ.Σ.ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΤΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ.ΤΟ 1990 ΟΜΑΛΛΙΟΣ ΠΗΡΕ ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ(ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ)ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΗΡΘΕ ΤΡΙΤΟΣ ΜΕ 200 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΗΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΗΣΑΝ 2.1.ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 2.ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΥΠΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Ο ΜΑΛΛΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ? ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ.ΑΦΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΨΗΦΟΥΣ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΒΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ? ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΤΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ? ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο κ. ΜΑΛΛΙΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΥΞΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΩΡΑ ΕΠΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 12.28 ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!
    ΒΓΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Aνώνυμε 12.28΄

    δεν είναι κακό να πεις ονόματα ποιοι ας πούμε πιάστηκαν και όχι μόνο για τον Χλαπάνα που έριχναν σχετικά τρικάκια σε βάρος του Σταματιάδη με σφυροδρέπανα που καλούσαν να ψηφίσουμε τον κόκκινο δήμαρχο κλπ.
    Δεν γνωρίζεις ότι πιάστηκε και υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές δήμαρχος και πρώην πολιτευτής της ΝΔ σε άλλη χρονική στιγμή να ρίχνει τρικάκια από τον μακαρίτη τον Θανάση τον Μπαλωμένο και κατατέθηκε και μήνυση! Απλά στο δικαστήριο αφού παρακαλούσε και ζητούσε συγνώμη του δώσανε χάρη οι ΚΚΕδες;

    Δεν ήταν όμως μόνο ο Παντέλος που έριχνε προβοκατόρικα τρικάκια απλά δεν έχουμε αποδείξεις όπως στις περιπτώσεις των παραπάνω που πιάστηκαν στα πράσα, αλλά τα γεγονότα βοούν... ότι και ο Σταυρούλης χρησιμοποίησε αυτές τις μεθόδους και μάλιστα αν κρίνουμε από το γεγονός ότι υπήρξε υποψήφιος τελικά υπήρξε αποτελεσματικός!

    Σε ότι αφορά την ιστορία... ή δεν γνωρίζεις καλά, ή δεν θυμάσαι καλά, ή δεν θέλεις να πεις την αλήθεια...

    Καμιά συμφωνία δεν δέχτηκε ο Σταματιάδης ποτέ και του είχε προταθεί στα δύο χρόνια να παραιτηθεί κι όχι στον χρόνο που γράφεις και αυτό για τις εκλογές που τελικά κατέβηκε ο Κόντος.

    Αντίθετα ο Γρετζελιάς και το ΠΑΣΟΚ είχαν αποδεχτεί να κατέβουν υπό τον Σταματιάδη και σε καμιά περίπτωση υπό οποιονδήποτε άλλον!
    Το ΚΚΕ είχε αποδεχτεί καταρχήν κουβέντα στην βάση της πρότασης αλλά διαφώνησε στον αριθμό των συμβούλων που θα εξέλεγε το ΠΑΣΟΚ.
    Το ότι ο Μάλλιος πήρε ψήφους μόνο από τον Κόντο είναι τουλάχιστον αστείο όταν είναι γνωστό ότι ουδέποτε το ΚΚΕ υπήρξε συγγενής πολιτικός χώρος του...
    Επίσης δεν είναι ακριβές ότι ποτέ δεν κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!
    Κατέβηκε κι εκλέχτηκε άνετα στους τέσσερις που είχε ο Γρετζελιάς στο ΔΣ το 1986.
    Διαχώρισε την θέση του και συνεργάστηκε άτυπα με τον Σταματιάδη περίπου ένα χρόνο πριν τις εκλογές του ΄90.

    Τα υπόλοιπα πως μπορεί να υπάρχει άνθρωπος και μάλιστα αποκατεστημένος οικονομικά και εμφανώς φιλόδοξος που δέχεται να άγεται και να φέρεται από τον πάσα ένα χωρίς εμφανές αντίδωρο... εκπορεύονται μόνο από τον ανίκανο χάχα της υπόθεσης... και το περιβάλλον του και υπηρετούν την στρατηγική της ανικανότητας που τον χαρακτηρίζει...

    Μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις όμως ότι θέλεις και θα σε διορθώνω… σε ότι αφορά γεγονότα γιατί στα ορθογραφικά καρφώνεσαι άσχημα αδελφέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 10.08 ΑΠΟ ΤΟΝ 12.28.
    ΣΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΕΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΣΑΝ ΤΟΝ
    ΠΑΝΤΕΛΑΡΑ (ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ).ΤΟ ΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ" ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΘΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ.Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΚΟΨΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΙΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΤΑΤΕ 10.08 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ" ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΒΛΑΚΑΣ" ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΣ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΟΤΑΝ Ο ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ(ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ)ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΗΤΑΝ, ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ, ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ,
    ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΑΜΤΕΛΑΡΑΣ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΕΤΖΕΛΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟΙ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΟΤΕ( ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ 2006)ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΗ ΑΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΠΑΝΤΑ ΔΕ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΛΛΙΟΣ.Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Ο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΛΙΟΥ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΟΣΟ ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΑΠΟΧΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ.ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΝΩ ΠΑΝΗΓΥΡΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ" ΧΩΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΤΟ 2006.ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ......
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΓΙΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΝΙΘΙΚΟΤΗΤΑ ΟΧΙ.
    ΤΑ 2 Υ.Γ. ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΤΑΞΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΛΗΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 7.17 ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ .

    ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΗ Ο ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΤΟ 1990.
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΙΟΝ ? ΤΟΝ ΜΠΟΒΟ? ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΒΟ.ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΜΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ Κ.Ο ΤΟΥ ΚΚΕ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΚΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
    ΤΟ 1990 ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ κ. ΜΑΛΛΙΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ Σ Υ Γ Γ Ε Ν Η Σ ΧΩΡΟΣ.
    Ο Σ,ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ .ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.
    "ΣΕ Π Ρ Ο Ο Δ Ε Υ Τ Ι Κ Ο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ" ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ.ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΔΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗ ΤΡΥΠΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΡΩΝΤΑΣ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΕ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΜΑΛΛΙΟΣ. ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΝ ΚΑΠΕΛΛΩΣΕ ΚΑΤΑ ΥΗΝ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ.ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΣΥΜ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΔΩ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.
    Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ.
    Υ.Γ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΑΝ ΤΑ ΤΡΥΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ Ο "ΣΤΑΥΡΟΥΛΗΣ" ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ? ΤΗΝ Κ.Ο. ΤΟΥ ΚΚΕ? ΕΛΕΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Apo oti katalava orismenoi TREMOYN THN EPISTROFH KONTOY.

    YPOMONH TO 2014 EINAI KONTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΓΑΠΗΤΕ 9.04 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ .ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμε 2/8 7.57΄

    Η αλήθεια πονάει και δεν είναι προσωπική εμπάθεια βεβαίως.
    Παριστάνεις ότι ξέρεις αλλά τίποτε δεν ξέρεις.
    Ο Κόντος προσπαθούσε να αποσπάσει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και στις πιο προηγούμενες εκλογές που από βλακεία του Γρετζελιά κέρδισε!
    Και τότε είχε βάλει λυτούς και δεμένους για να το πετύχει, είχε επισκεφτεί πολιτικά γραφεία βουλευτών και πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, ο αδελφός του επίσης έκανε τον αγγελιοφόρο του στους βουλευτές που ερχόντουσαν να μιλήσουν αλλά και με τις επαφές που είχε, η Χρυσούλα η Σπανού, η Κοσμά, ο μακαρίτης ο Μόσχος, ακόμη και τον Χωρινό είχε βάλει μεσολαβητή για να μπορέσει να αποσπάσει το χρίσμα!
    Όλοι του δείξανε πόρτα ορισμένοι με εξευτελιστικό τρόπο όπως ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, αλλά ο ίδιος συνέχισε να σέρνεται σε κάθε πόρτα που τον έστελνε κάποιος γνωστός…
    Αν ρωτήσεις την τοπική του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν τον ήθελε θα μάθεις περισσότερα…
    Συνοπτικά σου λέω πως η κύρια αιτία ήταν το γεγονός ότι εδώ παρίστανε τον βαρόνο και τους αγνοούσε και ταυτόχρονα τους έπαιρναν οι βουλευτές τους και ρωτούσαν για κάποιον Κόντο που παρακαλούσε και υποσχόταν… για να του δώσουν το χρίσμα τι γνώμη έχουν!
    Εκτός από πολλά άλλα κόλπα που έκανε όπως είχε φυτέψει την ορντινάτσα του στην ομάδα των ΠΑΣΟΚων που συνεδρίαζε στο «Συντριβάνι» για να μαθαίνει και να επηρεάζει τις εξελίξεις επειδή οι δικοί του δεν τον εμπιστεύονταν βλέποντας την κολοτούμπα που ετοιμάζει και του είχαν απαγορεύσει να πηγαίνει σε αυτές τις συναντήσεις που εκτός από αυτόν όλοι οι άλλοι ήταν ΠΑΣΟΚοι!!!
    Γι΄ αυτό μην μιλάς ότι ξύπνησε η επιθυμία του να προσκυνήσει το ΠΑΣΟΚ λόγω Καλλικράτη…
    Σχετικά με τα παραμύθια που λες για κάποιους του ΣΥΝ που ήταν πικραμένοι γιατί δεν τους βόλεψε… μπορείς να βρεις έστω έναν και να μας πεις ποια επιδίωξη είχε και δεν τον βόλεψε;;;
    Κι αφού δεν τους βόλεψε γιατί τον ακολούθησαν στην ΔΗΜΑΡ;
    Ή τον ακολούθησαν μόνο όσοι βόλεψε;;;
    Βλάκα δεν είπα τον Κόντο ποτέ!
    Ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα υπερασπίζεται το προσωπικό του συμφέρον και υπηρετεί την προσωπική του φιλοδοξία με τον τρόπο που νομίζει δεν είναι βλάκας.
    Ο τρόπος του όμως μπορεί να χαρακτηριστεί από πολιτική σκοπιά λάθος, ανόητος, ηλίθιος, ταπεινωτικός, εξευτελιστικός κλπ.
    Ο Κόντος λοιπόν στο παρασκήνιο που δεν είναι γνωστό όμως έφτασε στην εσχατιά…
    Κι αν χρειαστεί μπορεί να πω και περισσότερα… μη νομίζεις ότι δεν ξέρω…
    Τις επίσης σαχλαμάρες στην ΝΔ δεν πήγαινε να τις πεις εκεί που θα σε πιστέψουν.
    Παντού θα πήγαινε για να ξαναγίνει δήμαρχος απλά για να αποφύγει την απόλυτη δημόσια ξευτίλα προτιμούσε το ΠΑΣΟΚ.
    Το αποδεικνύει η πορεία του με τις διαρκείς αλλαγές κομμάτων πηγαίνοντας όλο και πιο δεξιά, αλλά πλέον έχουμε και ντοκουμέντα που δεν κρύβονται αφού έφτασε να μην χάνει εκδήλωση για εκδήλωση του ΛΑΟΣ και να τρέχει πίσω από τους παπάδες!!! Το παγκάρι του νεκροταφείου στους παπάδες ήταν διαχρονικό αίτημα τους. Τους το αρνήθηκαν όλοι χωρίς εξαίρεση οι δήμαρχοι ακόμη και της χούντας ακόμη κι ο Αδαμόπουλος που είναι άνθρωπος της Εκκλησίας και παπαδοπαίδι!
    Το έδωσε ο Κόντος!!! Ο άθεος που δεν έχανε τελετή και λιτανεία και έφερε εδώ και τον Πατριάρχη και Τίμιο ξύλο!!!
    Επίσης θα σε παρακαλέσω όταν κουβεντιάζουμε σοβαρά να μην παραθέτεις ανέκδοτα σαν κι αυτό: «ΟΤΑΝ Ο … ΚΟΝΤΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ … ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ».

    Συνεχίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ανώνυμε Σταύρε 10.27΄

    Το να είναι κανείς και παράτονος δεν σημαίνει ότι μπορεί στο διαδίκτυο να γράφει με κεφαλαία για να κρύψει την ταυτότητα του...
    Σου υπενθυμίζω ότι τα κεφαλαία σημαίνουν συγκεκριμένα από φωνές μέχρι ύβρεις...
    και είναι και δυσανάγνωστα!

    Το να γράφει επίσης συνεχόμενα άρθρα που παρουσιάζουν ίδια χαρακτηριστικά γραφής και ταυτόχρονα να ενθαρρύνει τον εαυτό του ότι θα επανεκλεγεί εύκολα τον κάνει και αστείο...

    Γενικώς για να καταλάβεις δεν δείχνουν άνθρωπο ευφυή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @11.11
    Να συνεχίσεις, αλλά να αλλάξεις ή να γράψεις σαφέστερα (στο δεύτερο μήνυμά σου) αυτό που λες για καταστάσεις πληρωμής κλπ, μια και το συνοδεύεις με ονόματα. Δεν καταλαβαίνω τι λες, αν θέλεις στείλε μου μήνυμα που δεν θα δημοσιεύσω και εξήγησέ μου ότι αυτά που γράφεις δεν θα με στείλουν κατηγορούμενο. Αλλιώς, κάντο πιο σαφές, και ξαναστείλε τη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΝΩΝΥΜΕ 11.21
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Η ΜΙΚΡΑ.
    ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ, ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ. 30/7 1.55, 2/8 12.28, 2/8 7.57, 2/8 9.00, 2/8 10.27.
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.
    ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ (Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΟΜΠΟΔΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ "ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ" "ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ". ΟΣΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ΄? ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ
    ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΗΣΑΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΛΟΓΟΙ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ "ΑΡΠΑΖΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ 10 ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ(?)ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
    ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ "ΒΛΑΚΑΣ" ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΕΔΩ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ.(Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ). ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΛΗΝ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ . "ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ".
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΗΤΑΝ.
    ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ 3/8 11.21 . Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΓΧΩΜΕΝΟ.. ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ? ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος… 2/8 9.00΄ μμ

    Σταυράκι πόσο μου αρέσουν αυτά: «ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΗ Ο ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΤΟ 1990».
    Ο Γρετζελιάς το ΄90 δεν ήταν προβοκάτορας ήταν απλά κλασσικά φανατισμένος ΠΑΣΟΚος! Δεν χαιρετούσε κανέναν αν δεν ήταν παράγοντας και δεν ήξερε να κάνει δημόσιες σχέσεις όπως μόλις έγινε δήμαρχος!
    Λίγη σοβαρότητα πρέπει να δείξεις εσύ όταν λες 21 χρόνια μετά ότι από ποιον να χάσει ο Κόντος από τον Γρετζελιά ή από τον Μπόβο! Μα ακόμη δεν κατάλαβες ότι τότε έχασες με διαφορά και από τους δύο;!!!
    Πρέπει να σου πω ότι το αλτσχάιμερ έχει προχωρήσει γιατί νομίζεις ότι τον Κόντο τότε δεν τον υποστήριζε ο ενιαίος Συνασπισμός (με ΚΚΕ) αλλά η Ενωμένη Αριστερά που ήταν ο συνδυασμός που είχε κατέβει στις πρώτες μεταπολιτευτικές εκλογές και μετά τελείωσε…
    Δεν γνωρίζω σε ποια αποχώρηση αναφέρεσαι αλλά μπορώ να σου θυμίσω ότι όσοι εκείνη την εποχή έφυγαν από αριστερά (ΝΑΡ) δεν συμμετείχαν στον συνδυασμό αλλά κατά βάση σε ψήφισαν!
    Ο Σταματιάδης που ήταν… συνεπής στο κόμμα περίπου ποτέ δεν διάβαζε Ριζοσπάστη κάθε πρωί κυκλοφορούσε με την Αυγή και έφυγε από την ζωή μην ανήκοντας σε κανένα κόμμα αφού δεν ξαναγύρισε στους διαδόχους του ΚΚΕ εσ του οποίου ήταν στέλεχος ως μέλος του Γραφείου εσωτερικού του ΚΚΕ, και διαγράφτηκε ταπεινωτικά από το ΚΚΕ όταν κατέβηκε με τον Κασίμη για να μην επανεκλεγεί ο Γρετζελιάς!
    Ο Σταματιάδης επίσης το ΄74 για να επιστρέψει στο ΚΚΕ έβαλε όρους που δεν έβαλε κανείς άλλος όπως να αναφέρεται μόνο στον Φλωράκη και έγινε αποδεκτό!
    Τότε στον χώρο της αριστεράς όλες οι πολιτικές δυνάμεις θεωρούσαν ότι το ΠΑΣΟΚ αναμφισβήτητα ανήκε στις προοδευτικές δυνάμεις! Τώρα εσύ παριστάνεις τον προφήτη εκ του ασφαλούς… επομένως ο Μάλλιος σε προοδευτικό ψηφοδέλτιο ήταν πέραν πάσης αμφιβολίας για τα δεδομένα της εποχής…
    Τα πράγματα με την κ. Τρυπιά δεν έχουν ασφαλώς όπως τα παρουσιάζεις!
    Το ψηφοδέλτιο δεν άλλαξε ούτε η σύνθεση του βασικά. Ο Παντέλος όπως τον αποκαλείς τώρα… την έκανε κανονικότατα την δουλειά στην κ. Νίκη αλλά φροντίζοντας να μην της δώσει το χρίσμα το ΠΑΣΟΚ για να το πάρει ο ίδιος όπως και έγινε!
    Και απλά την άφησε ξαφνικά και τελευταία στιγμή ξεκρέμαστη ώστε να μην μπορεί να κατέβει στις εκλογές αφού ούτε χρίσμα, ούτε συνδυασμό δικό της είχε φτιάξει…
    Ο Μάλλιος όταν έφυγε, έφυγε με πολιτικό σκεπτικό καθώς τότε το ΠΑΣΟΚ συνταράζονταν από γεγονότα που άξονα τους είχαν το άρθρο 4 του Αρσένη που απαιτούσε απόλυτη πλειοψηφία στις Γ.Σ. των συνδικάτων με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ένα μεγάλο κομμάτι ακόμη και από την ΓΣΕΕ στο οποίο συμμετείχε ο γνωστός μας Ροβέρτος Σπυρόπουλος και άλλοι αστέρες που επανήλθαν δριμύτεροι αργότερα…
    Με βάση αυτά τα γεγονότα αποχώρησε και ο Μάλλιος. Τώρα αν θέλεις να δώσεις εσύ άλλη ερμηνεία μπορείς ελεύθερα…
    Σε ότι αφορά τα τρικάκια λοιπόν και ποιον θα επηρέαζαν.
    Την κοινή γνώμη που ασκούσε πίεση στον Σταματιάδη να αποχωρήσει για να περάσει κανένας νεότερος όπως ο Κασίμης ή εσύ!
    Όλα τα τρικάκια ότι και να λένε στον επηρεασμό της κοινής γνώμης αποβλέπουν.
    Να σου πω και για τα ορθογραφικά σου λάθη λοιπόν ότι μπορείς να λες ότι θέλεις για μένα και τον χαρακτήρα μου.
    Δεν επεσήμανα ότι σε μειώνουν τα ορθογραφικά λάθη αλλά ότι σε ταυτοποιούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Η συνέχεια ελαφρά τροποποιημένη για να μην έχετε την ανησυχία ότι μπορεί να αποκτήσετε προβλήματα…



    Θα ήθελα να σου επισημάνω ακόμη αυτό το σημείο του γραπτού σου! «ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΑΜΤΕΛΑΡΑΣ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΕΤΖΕΛΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ»
    Και να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις τον υποψήφιο δήμαρχο που μετά το ΄91 ουδέποτε υπήρξε αντίπαλος του Γρετζελιά, αλλά αντίθετα ο πιο πιστός του συνεργάτης!
    Είναι αυτός που όταν ο τότε πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Γιολδάσης το ΄92 του πρότεινε να συνεργαστούν για να μην εκλέξει πρόεδρο της αρεσκείας του ο Γρετζελιάς και ενώ ήδη είχαν παραιτηθεί οι δυο πρώτοι αντιδήμαρχοι του οι Γιάννης Χλαπάνας και Μιχάλης Τζιώτης, και είχαν φουντώσει οι αντιρρήσεις για τον Γρετζελιά στο εσωτερικό του συνδυασμού με έτοιμους να αποχωρήσουν πολλούς ανάμεσα τους ο μακαρίτης ο Μιχάλης ο Αντίοχος, είναι αυτός λοιπόν που το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αρνηθεί κάθε κουβέντα και αμέσως μετά να πάρει τον Γρετζελιά να δώσει τον Γιολδάση και τα άλλα ονόματα που του είχε αναφέρει στην κουβέντα του!!!
    Από τότε και μετά ο Γρετζελιάς άλλαξε μέσα στην ομάδα του δηλώνοντας κυρίαρχος όχι γενικά στον δήμο αλλά ειδικά μέσα στο ΔΣ έναντι των πάντων και θυμίζοντας στους… άτακτους συμβούλους του ότι εκεί έξω δεν υπάρχει κανείς να τους συμπαρασταθεί…
    Σημειώνω πως τότε ο δήμος είχε μόνο δύο αντιδημάρχους.
    Για να μην μακρηγορώ παραθέτοντας άλλα γεγονότα, σου λέω ότι και η εφημερίδα «Απόψεις» που είχε εκδώσει ο Κόντος πριν τις εκλογές που έχασε ο Γρετζελιάς από τον Αδαμόπουλο, και ψάξε να την βρεις, είχε μέτωπο με τον Αδαμόπουλο και έκανε ακόμη και θετική κριτική στον Γρετζελιά.
    Αν επιμένεις όμως θα επανέλθω για να σου πω ποιοι διασπούσαν ξανά και ξανά το αντιγρετζελικό μέτωπο π.χ. κατεβάζοντας Αλαφάκη ας πούμε στον αγώνα υπέρ στην ουσία της επικράτησης Γρετζελιά, ή την επόμενη τετραετία κατέβαζαν άλλον που χρειάστηκε να παραιτηθεί από την πρόσφατη πρόσληψη του στον δήμο για να μπορεί να είναι υποψήφιος για να αποτραπεί η εκλογή Αδαμόπουλου!!!
    Ακόμη θα μπορούσες να κοιτάξεις αν ποτέ ο Κόντος, η παρέα του, η εφημερίδα που έβγαζε, και ο φιλικός του τύπος άνοιξε ποτέ μέτωπο κατά του Γρετζελιά!
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΑΥΤΟ!!!
    Γι΄ αυτό τα παραμύθια για τον Μάλλιο να τα αφήσετε στην άκρη, όχι γιατί δεν έχει τις ευθύνες του, αλλά γιατί οι ευθύνες σας δεν είναι ευθύνες του…
    Κι επίσης από τα τελευταία που σου έγραψα προκύπτει ότι οι ανανεωτικοί δεν ήταν η πρώτη φορά που επέλεξαν δικό τους υποψήφιο! Αν φυσικά εννοείς ότι οι Αλαφάκης-Κωνσταντάτος δεν ήταν ανανεωτικοί αλλά του Γρετζελιά υποψήφιοι το κουβεντιάζω κι αυτό… αφού κι ο Αλαφάκης δεν άφησε ψηφοφορία για ψηφοφορία που να μην υποστηρίζει ενεργά τον Γρετζελιά, ήταν και παραμένει υπέρ της κεντροαριστεράς και της κοινής καθόδου τους στον δήμο! Μπορείς να τον ρωτήσεις και να μάθεις!
    Το ποιοι έφεραν τον «έμπειρο Χωρινό» (κομμάτι τίτλου από την εφημερίδα του Κόντου) στον συνδυασμό είναι γνωστό. Καλό είναι λοιπόν να μην λες ψέματα ότι πανηγύριζαν άλλοι από αυτούς που τον έφεραν…
    Επίσης να σου πω ότι οι μόνες γνωστές συμφωνίες στις τελευταίες εκλογές ήταν προ Καλλικράτη η συμμετοχή του αδελφού ενός τελικά υποψήφιου δήμαρχου στο ψηφοδέλτιο Κόντου, και μετά Καλλικράτη η υποστήριξη στον β΄ γύρο ανάμεσα σε δύο επικεφαλής συνδυασμών που βεβαίως δεν ήταν της τελικά εκλεγείσας κ. Αποστολάκη. Απλά δεν βγάλατε ντουντούκα να το φωνάζετε…
    Σε ότι αφορά την ανηθικότητα.
    Αν μπορέσεις να πεις στον κόσμο ότι είναι ηθικό αυτό που κάνουν οι πολιτικοί μας δηλαδή να υπόσχονται διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνουν και να χαρατσώνουν αδικαιολόγητα μονομερώς τους πολίτες και να τους πείσεις τότε ότι ο Κόντος πολιτεύτηκε διαφορετικά από εκείνους που αποδοκιμάζουμε για αυτή τους την συμπεριφορά και πράγματι είναι ηθικός ιδιαίτερα έναντι των «ανήθικων» αντιδημάρχων του που δεν πληρώνονταν ενώ εκείνος έπαιρνε κανονικά τον μισθό του και ας μην του λείπουν τα λεφτά!

    Την κάθε είδους ΑΛΗΤΕΙΑ στην οποία αναφέρεσαι στην επιστρέφω ολόκληρη γιατί σε αφορά πλήρως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΡΟΣ 4.14. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ . ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ κα ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΝ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ .Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ 2/8 7.17 ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 1986."ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΤΡΥΚΑΚΙΑ ...."
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Η ΟΧΙ?
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ2/8 20.98. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ "....ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ( ΚΟΝΤΟΣ)". ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΣΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΡ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΟΝΤΟ Η ΟΧΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.
    " Ο ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ...ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ" Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΖΟΥΝ Ο Β.ΒΕΡΝΕΖΗΣ Ο Σ.ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΙΔΗΣ Ο ΚΑΛΕΓΙΑΣ Ο ΣΦΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ! ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΣ ΜΝΗΜΕΣ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΒΕΡΝΕΖΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.ΤΡΥΠΙΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ. Ο ΜΑΛΛΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΙΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΑΡΕΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ.ΑΝ Ο ΜΑΛΛΙΟΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΝΑ ΠΩ . ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ Σ Ε Τ Ο Π Ι Κ Ε Σ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΑΡΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ . ΑΝ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.ΛΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΕΣΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΕ.
    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΙΝ .κΣΕΙΤΑΝΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. @8.13
    Δεν έχω βρει άλλο. Μήπως δεν το στείλατε; Μπορείτε να το ξαναστείλετε; Πέφτουν βροχή και δεν αποκλείεται να το παρέλειψα από λάθος. Αν είναι έτσι, απολογούμαι. Πάντως δεν το βρίσκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αγαπητέ σταύρο 3.38΄μμ

    Δεν προσπαθώ να καταλάβω ποιος γράφει γιατί είμαι βέβαιος!
    Όσο δεν γράφεις ποιοι δεν βολεύτηκαν είσαι απλά συκοφάντης.
    Λυπάμαι που δεν έχεις να παραθέσεις τίποτα σε όσα έγραψα αν και εμφανιζόσουν να γνωρίζεις τόσα πολλά και μάλιστα από πρώτο χέρι!
    Χαίρομαι που με τις δικαιολογίες σου επιβεβαιώνεις ότι ο Κόντος δεν ήταν δα και τίποτε σπουδαίο…
    Εθιμοτυπικά στο ΛΑΟΣ και στη Εκκλησία αλλά εθιμοτυπικά δεν πήγαινε ούτε στο ΚΚΕ ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ από ένα σημείο και μετά!
    Μπορείς να εξηγήσεις γιατί στην αριστερά και στο κόμμα του δεν ίσχυε η εθιμοτυπία;
    Μπορείς να εξηγήσεις πως ξαφνικά μόλις ανακοίνωνε εκδήλωση ο ΣΥΡΙΖΑ είχαμε την ίδια μέρα και ώρα συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου;
    Μπορείς να εξηγήσεις πως βρέθηκε ο πρόεδρος της τοπικής του ΛΑΟΣ να προσλαμβάνεται στον δήμο από τον Κόντο;
    Να μιλήσω και για άλλες συμπτώσεις;
    Σύμφωνα με όσα μας λες λοιπόν ο Κόντος:
    Έδωσε το παγκάρι που ήταν έσοδα του δήμου στους παπάδες για ψήφους!
    Παραχώρησε τα χρήματα των απόρων στους παπάδες για ψήφους!
    Σερνόταν στα πολιτικά γραφεία όπως καθένας που ζητιανεύει ρουσφέτι για να πάρει το χρίσμα!
    Κι αυτός ο άνθρωπος ήταν άλλης καλύτερης ποιότητας από τους λοιπούς του συρμού και έφερνε το διαφορετικό, το ηθικό και το τίμιο ε;;;

    Αγαπητέ σταύρο,
    Είναι αναξιοπρεπές κατά την δική μου γνώμη για τον καθένα να συμπεριφέρεται και να περιφέρεται με τον παραπάνω τρόπο, αν και αποδέχομαι πως αυτό το μοντέλο ανέλιξης στο δημόσιο χώρο δυστυχώς κυριαρχεί!
    Εγώ λοιπόν θα καθόμουν σπίτι μου αντί να ζητιανεύω χρίσματα ή να παραχωρώ χρήματα που ανήκουν στον δήμο χρησιμοποιώντας την θέση που μου έδωσαν οι πολίτες για να εκπροσωπώ τα συμφέροντα τους!
    Τα περί εμπάθειας και κριτικής που δεν είναι πολιτική τα αφήνω ασχολίαστα εκλαμβάνοντας τα ως αστεία που σου φέρνει η αμηχανία…

    Να έχεις υπόψη σου ότι υπάρχει κάτι που μαζί σου συμφωνώ!
    «ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ».


    Και κάποια που περίπου συμφωνώ… όπως τα παρακάτω:
    Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Ποιος ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΓΧΩΜΕΝΟ.. ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ συμΠΑΘΕΙΑ? ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ συνΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΣΕ όφελΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καθώς τα τεράστια πολιτικά λάθη που εντοπίζεις δεν είναι και τόσο πολιτικά.

    υγ. μεταξύ μας είναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς να συμφωνείς με τον εαυτό σου και σου λέω κι εγώ πως στο θέμα αυτό καλά κάνεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμο Σ.Κ… 8.13΄

    Να μην κατεβάσουμε άλλο το επίπεδο της συζήτησης να αρχίσω να σου ανταποδίδω τις κατινιές και να σου λέω αν είσαι ερωτευμένος με τον Κόντο κλπ ή ποιος χρειάζεται ψυχοτονωτικά και αντικαταθλιπτικά για να μπορεί να κυκλοφορεί και να συμπεριφέρεται ισορροπημένα…
    Βεβαίως δεν έχω πολλά να σου πω γιατί βλέπω ότι εκτός από την γνωστή παλιά ΚΚΕδικη πρακτική που έβλεπε ασφαλίτες και χαφιέδες όπου είχε δυσκολία δεν γράφεις κάτι άξιο λόγου…
    Παρόλα αυτά και για το καλό της συζήτησης θα σου πω μερικά πράγματα.
    Μου γράφεις: «ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ 2/8 7.17 ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 1986."ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΤΡΥΚΑΚΙΑ ...."
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Η ΟΧΙ?»
    Σου απαντώ: χρησιμοποίησα την δική σου έκφραση γιατί αν ηρεμήσεις από την ταραχή που σου προκαλούν όσα γράφω θα προσέξεις ότι το κείμενο στο οποίο αναφέρεσαι απευθύνεται σε σένα και όσα έγραψες…

    «Aνώνυμε 12.28΄

    Δεν ήταν όμως μόνο ο Παντέλος που έριχνε προβοκατόρικα τρικάκια απλά δεν έχουμε αποδείξεις όπως στις περιπτώσεις των παραπάνω που πιάστηκαν στα πράσα, αλλά τα γεγονότα βοούν... ότι και ο Σταυρούλης χρησιμοποίησε αυτές τις μεθόδους και μάλιστα αν κρίνουμε από το γεγονός ότι υπήρξε υποψήφιος τελικά υπήρξε αποτελεσματικός!»

    Σε ότι αφορά το γεγονός της αποχώρησης του ΚΚΕ από τον Συνασπισμό πράγματι ακολούθησε τις δημοτικές εκλογές αλλά αυτό δεν προσθέτει κάτι στην συζήτηση!
    Τα ασφαλίτικα και όλη την χυδαιότητα του κειμένου σου ασφαλώς στα επιστρέφω ακέραια!
    Εσύ δηλαδή που ξέρεις με τι εφημερίδα κυκλοφορούσαν όλοι αυτοί κι όλα τα υπόλοιπα γιατί δεν είσαι ασφαλίτης πάντα κατά την λογική σου!
    Όταν δεν γνωρίζεις ποιος είμαι εγώ πως μπορείς να γνωρίζεις όσα έχω υπόψη μου από προσωπική αντίληψη που δεν περνάει από το μυαλό σου ασφαλώς…
    Τα περί δικής μου ανωνυμίας όσο παραμένεις τυπικά φυσικά ανώνυμος είναι μπούρδες…
    Μακάρι να ζούσαν αυτοί που αναφέρεις, αλλά μην φαντάζεσαι πως θα συμφωνούσαν κιόλας μαζί σου!
    Ας πούμε ο μακαρίτης ο Βερνέζης είχε πει μέσα στο ΔΣ και είναι γραμμένο στα πρακτικά έναν άλλο από αυτούς που επίσης αναφέρεις μαυραγορίτη στην κατοχή!!!
    Και εκείνος δεν απάντησε τίποτε!

    Να είσαι βέβαιος δε ότι κάποιοι από αυτούς που αναφέρεις όχι απλά δεν θα μπορούσαν να με ξεφτιλίσουν αλλά δεν θα διανοούνταν κι ας μην πω περισσότερα γιατί μιλάμε για ανθρώπους που δεν είναι πια στην ζωή και οι περισσότεροι τουλάχιστον από αυτούς που αναφέρεις πορεύτηκαν με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια στα απίστευτα δύσκολα χρόνια που είχαν προηγηθεί.
    Και επειδή κατέφυγες μόνο σε μακαρίτες, δεν έχεις να επικαλεστείς κανέναν ζωντανό να επιβεβαιώσει αυτά για τα οποία διαφωνούμε;

    Άντε λοιπόν καλό βράδυ, κοίταξε να ηρεμήσεις γιατί έχεις χάσει την ψυχραιμία σου, και από αύριο αν το επιθυμείς συνεχίζουμε με ασφαλίτες κι ότι άλλο έμαθες στο ΚΚΕ ως μέθοδο εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης και δεν μπορείς να κόψεις ούτε στο ΠΑΣΟΚ που έφτασες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 3/8 9.25 ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΙΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΑΠΕΞΩ.
    ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΑ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ "ΣΕΡΝΟΤΑΝ" ΚΑΙ "ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ". ΟΛΕΣ ΔΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ, ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ .ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ .
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ! ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ.
    ΑΝ ΕΣΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!
    ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΔΕ ΜΕ ΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ.
    ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΔΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΑΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ Η ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΙΡΜΟ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ Φ Α Ν Ε Ρ Α ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ "ΑΡΠΑΖΕΙΣ" ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΣ. ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕ ΟΠΩΣ "ΠΑΛΙΑ ΚΚΕδικη ΠΡΑΚΤΙΚΗ" ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ανώνυμε σταυρούλι 11.41΄

    Το κείμενο σου είναι κενό περιεχομένου!
    Ένα ακόμη υβρεολόγιο, που συστηματικά διαστρεβλώνει όσα έγραψα!
    Μου αρέσει που πάλι παριστάνεις ότι δεν είσαι ο σταυρούλης ενώ δεν βρήκες τίποτε κακό σε ότι έκανε (απίθανες αυξήσεις στα ανταποδοτικά κλπ) και ενώ υπερασπίζεσαι μόνο τον... εαυτό σου με μανία φοράς και την αστεία κάπα παραλλαγής ότι μετά από όσα έγραψα θα σου γίνει συμπαθής ο Κόντος!
    Αλήθεια είσαι τόσο κορόιδο και περνάς όσους μας διαβάζουν για τόσο ηλίθιους;!
    Πάντως έτσι εξηγείται και η αδικαιολόγητη υπεροψία σου και ο αιφνιδιασμός για την νέα ήττα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ώστε αυτό είναι το επίπεδο δικό σας ή των οπαδών σας κ. Κόντο!

    ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ όσοι έχουν διαφορετική γνώμη!!!

    Ευτυχώς που γίνατε μόνο δήμαρχος γιατί αν είχατε γίνει πρωθυπουργός θα είχατε ανοίξει τα ξερονήσια...
    ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμε 12.24΄
    τι ψάχνεις να βρεις...

    Πάρε ένα μεγαλομένο κοπρόσκυλο και βάλτο στο σαλόνι σου!

    Θα αλλάξει συμπεριφορά;
    Θα γίνει σαλονιού επειδή το φιλοξενείς στο σαλόνι σου;
    Το πολύ να προσαρμόζεται όσο είσαι παρών και μόλις φύγεις θα στα κάνει όπως έχει μάθει...

    Έτσι είναι και με την αριστερά του σαλονιού και του νεοπλουτισμού των Τζάγκουαρ και των Σάαμπ...

    Τελευταίο βγαίνει το χούι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 6.43
    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ,ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ! ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ "ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΑΣΕ.ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ.ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ . ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΕΞΩ.
    ( Η ΕΙΜΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ Η ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΔΙΑΛΕΞΕ!)
    ΑΓΑΠΗΤΕ 12.24
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 5 ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙΑ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ!
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ 2.23 ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ανώνυμο 10.02΄

    Με καλείς "Η ΕΙΜΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ Η ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΔΙΑΛΕΞΕ!"

    Διαλέγω. ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ανώνυμο 2/8 12.28΄

    "Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ".

    Σοβαρολογείς;;;

    Μπήκα στον κόπο και διάβασα τους διαλόγους σας από το θέμα που σωστά έθεσε ο Διαμαντής.
    Δεν θα πάρω θέση επειδή δεν έχω σχέση με την αριστερά. Αλλά αδελφέ μου στο θεό που πιστεύεις είσαι δεν είσαι ο Κόντος όπως σου προσάπτουν, είναι δυνατό να αναγνωρίζεις τεράστια λάθη σε κάποιον επικεφαλής και να συνεχίζεις να τον υποστηρίζεις λες και δεν υπάρχουν άλλοι να δοκιμαστούν για την θέση αυτή που μπορεί να κάνουν απλά λάθη κι όχι τεράστια!
    Αυτά είναι θεόκουφα! Και τα λέτε εσείς που θέλετε να μας πείσετε ότι είστε φορείς του καινούριου...
    Σε ότι αφορά τον Κόντο ως δήμαρχο πάντως μπορώ να σε βεβαιώσω ότι μετά τις εκλογές δεν γνωρίζω κάποιον που να τον ξαναείδε να κυκλοφορεί στην γειτονιά μου (Ειρήνη) και όλοι μας έχουμε φρικτά παράπονα για την θητεία του.
    Καλύτερος δήμαρχος θα ήταν ο Τάκης του Ιωνικού...
    Και λυπάμαι πάρα πολύ αν ο κ. Κόντος είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει ο χώρος σας γι΄ αυτό δεν βρίσκεται κι αντικαταστάτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ανώνυμε 6.43΄ τις υποδείξεις αλλού αν δεν σου αρέσει η γνώμη μου μην την διαβάζεις, άντε πια μας πρήξατε με τον αποτυχημένο ναι τον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑ που ντε και καλά πρέπει να τον ξαναφάμε στην μάπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ρε παιδιά έλεος...

    Δείξτε λίγο κατανόηση...

    Είναι γνωστό ότι δυο αντιδήμαρχοι του Κόντου δεν πληρώνονταν αλλά ο καλός χαρακτήρας ήταν ο Κόντος που πληρωνόταν κανονικά!
    Είναι γνωστό ότι έχει μόνο ένα τριώροφο και μια τόση δα Τζαγκουαρούλα φαγανή σαν τανκ κι αυτή η αχόρταγη...

    Και έκανε μόνο μια θητεία ο ατυχήσας νέος...

    Δώστε του μια ευκαιρία να κάνει μια δεύτερη θητεία να βγάλει αυτή τη ριμάδα σύνταξη δημάρχου να έχει κάτι για τα γεράματα!
    Μη νομίζετε κι εσείς ότι επειδή είναι διευθυντής και μέτοχος στην φαρμακευτική φτάνουν τα χρήματα να τα φέρει βόλτα…
    Μην βλέπετε το θέμα προσωπικά! Κοινωνικά δείτε το ότι βοηθάτε έναν ανήμπορο συμπολίτη σας να επιβιώσει…
    Μην γινόμαστε και απάνθρωποι δηλαδής!

    Εξάλλου κι εκείνος με κοινωνικά κριτήρια δεν αντιμετώπισε τα ανταποδοτικά για παράδειγμα ας πούμε και κράτησε τις τιμές στα επίπεδα που βρήκε από την νεοφιλελεύθερη επέλαση του Αδαμόπουλου που είχε κάνει 15%!
    Κοινωνικά δεν αντιμετώπισε τους πανηγυριώτες της πρωτομαγιάς που για δυο χρόνια δεν εισέπραξε ο δήμος ένα σεντ ενώ εκείνοι πλήρωσαν κανονικά;
    Τίμια πράγματα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    ΑΝΩΝΥΜΕ 5/8 12.43 ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΛΙΟ ΤΟΝ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΣΣΑ Η ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ Η ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΩ .ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΡΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΝΤΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ "ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕ" ΚΑΙ "ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ .ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ". ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ Η ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ "ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ" "ΣΤΑΥΡΟΥΛΗΣ" "ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΥΡΟΣ" ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ "ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ" ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ.
    ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ.
    @ ΤΑΚΙΤΟΣ @

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αγαπητέ ΤΑΚΙΤΟΣ,
    εγώ αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για το κείμενο που διάβασες.
    Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιος γράφει σε ένα μπλογκ ούτε έχω την περιέργεια να μάθω…
    Μου αρκεί που βλέπω τι καταγγέλλει ο ένας και τι του απαντάει ή δεν του απαντάει ο άλλος ή αν για απάντηση τον βρίζει.
    Αυτά κρίνω και όταν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα που μάλιστα διαχειρίζονται δικές μου υποθέσεις ως πολίτη και τα χρήματα μου έχω απόλυτο ενδιαφέρον τι κάνουν και πως τα διαχειρίζονται ή τα σπαταλούν ενδεχομένως…
    Επίσης εκτός από το να τους κρίνω πολιτικά με ενδιαφέρει η προσωπική ζωή και τα περιουσιακά δεδομένα τους… χωρίς να είναι η βάση πάνω στην οποία ασκώ την κριτική μου.
    Ο λόγος είναι ο εξής. Έχω διαπιστώσει πως όσο πιο πολλά έχουν αυτοί που αποφασίζουν τόσο πιο σκληροί είναι με τους πολίτες ιδίως στα οικονομικά μέτρα…
    Δεν έχω δει κανένα από αυτούς να υποφέρει οικονομικά αλλά αντίθετα βλέπω πάντα να βρίσκουν δικαιολογίες γιατί πρέπει να υποφέρουμε και να αντέξουμε τις αυξήσεις που δεν υποσχέθηκαν αλλά μας επιβάλλουν!
    Μου λες δεν αναφέρθηκες σε ρεμούλες!
    Γιατί είναι απαγορευτικό να αναφερθείς αν έχεις κάτι υπόψη σου;!
    Βεβαίως για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που ακούω κάποιον που πιστεύει στην εκ βάθρων ανατροπή του υπάρχοντος συστήματος και την εγκαθίδρυση του πραγματικού μαρξιστικού σοσιαλισμού… να αρνείται την πολιτική κριτική που δεν είναι απαραίτητο να περιέχει στοιχεία κάθε φορά αλλά ταυτόχρονα να καλεί όσους την κάνουν να πάνε στον εισαγγελέα ή τον τοπικό τύπο με τα στοιχεία τους όπως δηλαδή κάθε φορά κάνουν οι κυβερνήσεις που ελέγχουν την δικαιοσύνη ή καλούν τα συστημικά κόμματα για να αποφύγουν την πολιτική φθορά και να ξεχαστεί το θέμα…
    Επίσης μου κάνει εντύπωση πως ενώ είσαι τόσο εκτός συστήματος… και απορρίπτεις και τον Κόντο ενδιαφέρεσαι ειδικά και συγκεκριμένα για όσα καταμαρτυρούν για αυτόν…
    Σε ότι αφορά τα γεγονότα του παρελθόντος απλά είναι τα πράγματα. Καθένας μας έχει την δική του αλήθεια για αυτά ανάλογα την θέση του τότε στα γεγονότα και την γωνία θέασης που τα βλέπει σήμερα ή και τότε…
    Αυτός είναι και ο λόγος που γεγονότα που ανάγονται στον ιστορικό χρόνο ακόμη και σήμερα επιδέχονται διαφορετικής ερμηνείας…
    Και φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός άρα και δικό σου να διαλέγεις την μεριά που θέλεις να σταθείς…
    Αφού σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια και σου πω ότι σε βρίσκω άνθρωπο που του κόβει… θα προσθέσω ότι σε όλο το κείμενο σου (συγχώρεσε με που δεν ανέτρεξα στα προηγούμενα να ξαναδιαβάσω τι γράφεις ειδικά εσύ) δεν με πείθεις και τόσο για την αντικειμενικότητα της κρίσης σου…
    @Κουφοντίνας@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά, και όσοι από αυτούς βρέθηκαν σε θέση διοίκησης στα τοπικά ζητήματα έχουν να παρουσιάσουν θετικά και αρνητικά σημεία της πολιτικής τους.
    Οι εκάστοτε αντίπαλοι μηδενίζουν την παρουσία τους οι δε υποστηρικτές υπερθεματίζουν των επιλογών τους.
    Ενίοτε τα επιχειρήματα είναι καθαρά προσωπικού χαρακτήρα και δεν ενδιαφέρουν ή αφορούν το σύνολο των πολιτών.
    Μόνο η θέσπιση αντικειμενικών κριτηρίων θα μπορέσει να αποτελέσει μια βάση για ολοκληρωμένη άποψη και διατύπωση συμπερασμάτων, έτσι ορισμένες από τις τοποθετήσεις δεν έχουν παρά ψυχοθεραπευτικό σκοπό για τους γράφοντες και δεν προσφέρονται για ασφαλή και έγκυρα συμπεράσματα.
    ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ : ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑΙ.
    2ον Να απαριθμήσουμε βασικές θετικές εξελίξεις στην Πόλη μας
    3ον Να καταγράψουμε τι εσφαλμένες επιλογές έγιναν και τα αποτελέσματα τα των επιδρούν ακόμη και σήμερα. Τια ς άλλες απλώς να τις καταγράψουμε για να μην τις επαναλάβουμε
    4ον Να καθορίσουμε βασικές στρατηγικές επιλογές για το μέλλον

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΚΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ……………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ

    ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ!

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΡΙΝΕΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Πιστεύω ο Κόντος έχει υπάρξει εξαιρετικά άτυχος…
    Συνέπεσε με την θητεία του στον Ιωνικό η μεταγραφή Κακιούζη και τα μαύρα…
    Συνέπεσε με την θητεία του στην αντιπολίτευση να δώσει στον Γρετζελιά την ψήφο που του έλειπε για να μπορέσει να αποχαρακτηρίσει το οικόπεδο «Καίσαρη» και αντί να γίνει εκεί το γκαράζ έγιναν μίνι ουρανοξύστες!
    Συνέπεσε με την θητεία του στον Συνασπισμό, ο Συνασπισμός να στηρίζει πάγια και σταθερά Γρετζελιά!
    Συνέπεσε με την θητεία του ως δημάρχου να αυξηθούν τα ανταποδοτικά τέλη 100%
    Συνέπεσε επειδή είναι δραστήριος και δεν διστάζει να αναζητά λύση σε δύσκολα… προβλήματα να μην παραστεί ο δήμος σε 3 δικαστήρια με τον Κάκκαβα κι έτσι ο ιδιώτης να πάρει πλεονέκτημα έναντι του δήμου…
    Συνέπεσε ο ιδιοκτήτης της ΜΑΒΑ να θέλει να νομιμοποιήσει την εκτός σχεδίου έκταση και το ογκώδες οικοδόμημα που παράνομα έχει χτίσει για να τα μοσχοπουλήσει και ο Κόντος προσπάθησε να τον πιάσει κότσο αλλά η αντιπολίτευση δεν το κατάλαβε…
    Συνέπεσε ο δήμος να κάνει μια περιττή αγορά οχημάτων 2.000.000 ευρώ και να επεκτείνει το γκαράζ μέσα στο άλσος προσθέτοντας πάντα παράνομα και κόντρα στις αποφάσεις του δασαρχείου έναν σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών!
    Συνέπεσε να ξαναφτιάχνει ο δήμος την κεντρική πλατεία που δεν χρειαζόταν σε τιμή ανά τετραγωνικό που αντιστοιχούσε σε οικοδομή πολυτελείας περισσότερων τετραγωνικών!
    Συνέπεσε να ασφαλτοστρώνει ασφαλτοστρωμένους δρόμους αλλά να μην στρώνει πλάκες στα πεζοδρόμια που σκοντάφτουν οι πολίτες!
    Συνέπεσε να ξεριζώνει υγιή φυτά για να φυτέψει άλλα!!!
    Συνέπεσε να κινδυνεύουν τα παιδιά του 1ου δημοτικού να τα πλακώσει η στέγη που δεν πέφτει και να χρήζει επισκευής το σχολείο που βάση μελέτης προϋπολογίστηκε στα 4.500.000 ευρώ!!!
    Συνέπεσε δυο αντιδήμαρχοι του να μην πληρώνονται και εκείνος να πληρώνεται κανονικά προσλαμβάνοντας ο δήμαρχος όχι ο… Κόντος βέβαια 8 ακριβοπληρωμένους συμβούλους!
    Συνέπεσε…
    Συνέπεσε…
    Συνέπεσε…

    Και μην ακούσω πως φταίει εκείνος για όσα συμπτωματικά έγιναν στις διάφορες θητείες του και συνέπεσε να μην ήταν ψιλικά… γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο τίμιος και ηθικός είναι ώστε να μην τίθεται σε αμφισβήτηση τίποτε…

    ωχ αμάν το καημένο το παλικάρι, όλα τα δύσκολα σ΄ αυτόν πέσανε!
    Ευτυχώς έχει μια Τζάγκουαρ μόνο κι έτσι παρηγορείται λίγο για την ατυχία του…
    Πόσο άτυχοι είναι μερικοί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή