Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Το πρωί της Πέμπτης το κρίσιμο ραντεβού

Η δήμαρχος Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη θα υποδεχθεί αύριο, Πέμπτη το πρωί, στις 9.30 στο γραφείο της στο δημαρχείο, τον
Χάρη Τομπούλογλου, προκειμένου να καταλήξουν από κοινού στις απαραίτητες αλλαγές στον προϋπολογισμό, ώστε αυτός να γίνει αποδεκτός από την περιφέρεια. Στη συνάντηση θα παρίστανται και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Λαζαρίδης και Φώτης Νικολόπουλος. Ο τρίτος των ανεξάρτητων, Δημήτρης Κανταρέλης βρίσκεται εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους. Ο Σταύρος Κόντος έχει ανυπέρβλητο πρόβλημα για το πρωί της Πέμπτης, αλλά κινείται, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στην κατεύθυνση της υπερψήφισης των απαραίτητων αλλαγών με το μικρότερο δυνατό κόστος. 
Είμαστε σε αναμονή, ώστε εάν αύριο το πρωί υπάρξει συμφωνία των επικεφαλής των παρατάξεων, αμέσως θα συγκληθεί η Οικονομική Επιτροπή, κι ίσως εσπευσμένα αύριο το απόγευμα συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε την Παρασκευή να πάει ο αναμορφωμένος προϋπολογισμός στην Περιφέρεια κι από Δευτέρα ο δήμος να έχει το δικαίωμα να κάνει οικονομικές συναλλαγές. 

2 σχόλια:

  1. Ας μας πει ο Κόντος, που σε όλη τη διάρκεια της θητείας του έκανε "μνημόσυνα με ξένα κόλυβα", χρεώνοντας το δήμο με υπέρμετρους δανεισμούς που θα τους πληρώνουμε για δύο δεκαετίες ποιά είναι η λογική του για τους προυπολογισμούς, μιας και είναι και μεγάλος επιχειρηματίας, όπως τουλάχιστον ο ίδιος ισχυρίζεται.
    Αυτό που εφάρμοσε ως πολιτική στη θλιβερή θητεία του ήταν το "γαία πυρί μιχθείτω". Πήρε για παράδειγμα κάτι σούπερ χλιδάτα οχήματα καθαρισμού με φωτάκια και άλλα ωραία ψηφιακά καλούδια, τα οποία όμως δεν μας είπε πόσο κόστισαν και για πόσα χρόνια θα τα πληρώνουμε.
    Είχε θητεύσει βέβαια κάποτε στη... μεγάλη σχολή της δημοτικής επιχείρησης επί ασπρομάλλη παππού, για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ28 Μαρτίου 2013 στις 5:49 μ.μ.

    ας μας πει ο δικος του φιλος πρωην δημαρχος ποσο χρεωσε το δημο ?και τι δανεια πηρε?τα λεωφορειακια σαπιζουν στο κοκκινο μυλο.ας ρωτησει και τους φιλους του απο τα βορεια προαστεια τα ταξιδακια που εκανε παλια με αλλον ηγετη και τα πληρωνουμε εμεις.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή