Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Στην Τράπεζα Αγάπης οι ευχές της "Καλημέρας"



Από τη δημοτική παράταξη "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Ως ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», λάβαμε την απόφαση να μην κάνουμε οποιουδήποτε είδους διαφημιστική καταχώρηση στο τοπικό τύπο με την μορφή «ευχετηρίου»,  εν όψει των εορτών του Πάσχα και το ποσό που θα εξοικονομηθεί να το προσφέρουμε ως δωρεά στην Τράπεζα Αγάπης του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) της Νέας Φιλαδέλφειας.

3 σχόλια:

  1. Φαινομενικά καλή κίνηση αλλά αντί να γίνει αθόρυβα και να κυκλοφορήσει από στόμα σε στόμα προαναγγέλεται μάλιστα και με δελτίο τύπου. Δεν ζούμε ούτε στη Ζιμπάμπουε ούτε στη δεκαετία του '50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Γεννήθηκες για την (αυτο)καταστροφή". Ανέκαθεν.-

      Διαγραφή
  2. Το τραγικό με αυτή την παράταξη είναι ότι συμπεριφέρεται σαν να απευθύνεται σε άσχετους ή σε κρετίνους. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε συνέχεια σειράς τέτοιων συμπεριφορών.
    Δεν έχουν άδικο αυτοί που επιμένουν, ότι ο Τόμπυ και μόνος του να είναι υποψήφιος, δεύτερος θα έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή