Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση Ευαγγελινού σε Στρίκου- Τομοπούλου

Με χαρά βλέπουμε να συνεχίζεται ο πολιτισμένος διάλογος μεταξύ υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στην ομάδα μας στο facebook. Ο Κώστας Ευαγγελινός, υποψήφιος με το Όραμα Πόλης του Σταύρου Κόντου, απαντά στην Παναγιώτα Στρίκου- Τομοπούλου, υποψήφια με το "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" του Χάρη Τομπούλογλου:

Costas Evangelinos
Κυρία Στρίκου, έχω μια βασική αρχή για να προσεγγίζω ορισμένα θέματα που έχουν σχέση με την συμμετοχή συμπολιτών σε διοικητικές θέσεις, κανείς δεν αναλαμβάνει μια θέση για να κάνει κακό στην πόλη μας, όλοι ξεκινάμε με πρόθεση να προσφέρουμε... και κρινόμαστε μέσω του αποτελέσματος. Ταυτόχρονα νομίζω πως στα ζητήματα πολιτισμού υπεισέρχεται και ο προσωπικός παράγοντας (διαφορετικά γούστα, διαφορετική παιδεία κλπ) γεγονός που δυσκολεύει την εκτίμηση αν κάτι είναι πετυχημένο ή όχι. Αυτά είναι ζητήματα που το περιεχόμενό τους θέλει πολύ συζήτηση και ο χώρος εδώ δεν προσφέρεται (δεν επαρκεί). Στα ζητήματα υποδομής έγινε προσπάθεια να μεγαλώσει ο χώρος της βιβλιοθήκης με ενοικίαση άλλου καταλληλότερου, που θα επέτρεπε την ανάπτυξη της, η κρίση όμως και ο περιορισμός των εξόδων μας ανάγκασαν να ακυρώσουμε τον διαγωνισμό. Το τελευταίο διάστημα δώσαμε βάρος στο θέατρο και νομίζω πως τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά (4 θεατρικές ομάδες). Καθιερώθηκε η αναβίωση του ¨Κλήδονα”. Δημιουργήθηκαν 2 μικρά μουσικά σχήματα στη Φιλαρμονική, το κουιντέτο χάλκινων πνευστών που πραγματοποίησε μουσικά μαθήματα στα σχολεία και το Τζαζ κουαρτέτο (NFJQ). Συμφωνώ πως κάθε αρχή πρέπει να μας οδηγεί ένα βήμα (τουλάχιστον) πιο μπροστά. Θα ήταν αγένεια να μην σας ευχαριστούσα για τα θετικά σας σχόλια και είμαι βέβαιος ότι θα συναντηθούμε σε πολιτιστικές δράσεις και εφαρμογές, όποιο και να είναι το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου