Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Blog εναντίον Κόντου

Το blog http://filadelfia-xalkidona.blogspot.com δημοσιεύει φωτογραφίες από τις εργασίες στην οδό Σοφούλη, στην περιοχή Απομάχων, οι οποίες αρχίζουν λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου στο νέο, διευρυμένο Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας. Ο διαχειριστής του blog κατηγορεί το Δήμαρχο Σταύρο Κόντο ότι με αυτό τον τρόπο επιχειρεί να επηρεάσει την εκλογική συμπεριφορά των κατοίκων της περιοχής.

1 σχόλιο:

  1. Πόσους δρόμους Ασφαλτόστρωσαν Γρετζελιάς και Αποστολάκης31 Οκτωβρίου 2010 στις 9:39 π.μ.

    Δηλαδή να άφηνε τον δρόμο με τις λακκούβες για να επηρεασθούν οι πολίτες αρνητικά για αυτόν και θετικά για όλους τους άλλους. Τους άμεσα ενδιαφερόμενους τους ρωτήσατε αν είναι ευχαριστημένοι. Α!!! ξέρετε ότι ορισμένοι τηλεφώνησαν στην αστυνομία για να σταματήσει το έργο, τι σας θυμίζει αυτό. Όσοι επενδύουν στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων για να έχουν εκλογικά οφέλη θα μένουν παραπονεμένοι. Αλήθεια πόσους δρόμους ασφαλτόστρωσαν ο Γρατζελιας (12χρόνια), Αποστολάκης (4 χρόνια) και ο Κόντος (3,5 χρόνια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή