Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Πόσοι εκλέγονται από τη Νέα Προοπτική σε Φιλαδέλφεια και πόσοι σε Χαλκηδόνα

Η τελική κατανομή των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας είναι σύμφωνα με απόλυτα ελεγμένες πληροφορίες 12 από τη Φιλαδέλφεια και 8 από τη Χαλκηδόνα. Συνεπώς, ξαναλέμε ότι από τη Φιλαδέλφεια εκλέγονται (με σειρά
εκλογής) οι Γρετζελιάς, Κανταρέλης, Μπόβος, Παπανίκα, Κότσιρας, Παϊδας, Καβακοπούλου, Σιμιγδαλά, Χωρινός, Παπαλουκά, Λαζαρίδης και Νικολόπουλος, ενώ από Χαλκηδόνα οι Κουτσάκης, Αγαγιώτου, Παπανικολάου, Μαυράκη, Καλόστος, Παπακώστας, Καραβίας και Καβάγιας.

2 σχόλια:

  1. Αγαπητή ΑΛΗΘΕΙΑ, αν δεν κάνω λάθος, στη Νέα Χαλκηδόνα (μετά την επανακαταμέτρηση των σταυρών) 5ος εκλέγεται ο ΚΑΡΑΒΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παιδί ο Γιώργος Καραβίας! Καλός οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, με πραγματική, ειλικρινή διάθεση προσφοράς στα κοινά της νέας πόλης. Όσοι τον γνωρίζουν από παλιά, γνωρίζουν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που εργάζεται. Η εργασιομανία του αυτή είναι που υπερκερνά το πρόβλημα της μη επαρκούς ακαδημαϊκής του μόρφωσης. Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς την ψύχραιμη στάση του τότε που το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Χαλκηδόνας μετατράπηκε σε ριγκ (ας μην πούμε ονόματα, όλοι οι παροικούντες γνωρίζουν). Εύχομαι στον Γιώργο να γίνει και Δήμαρχος αυτής της πόλης κάποτε. Θα το άξιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή