Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Με τις γνωστές κοκκορομαχίες υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία ο προϋπολογισμός

Οι κοκκορομαχίες, που ακούγονται σε κάθε συζήτηση προϋπολογισμού, κυριάρχησαν και στο δημοτικό συμβούλιο κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2011 που τελικά υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία. Φωτεινή εξαίρεση ο Σταύρος Κόντος, που έκανε τεκμηριωμένη κριτική με στοιχεία, όπως δημόσια παραδέχτηκε και ο αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Κουτσάκης. Μακάρι οι απαισιόδοξες προβλέψεις του
κ. Κόντου να μην επαληθευτούν, αλλά πολύ φοβόμαστε ότι η εκτέλεση του συγκεκριμένου προϋπολογισμού θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

11 σχόλια:

  1. Κατά τα άλλα ο Μάλλιος είναι με την πλειοψηφία...

    Άρε σταυράκι πως το παίζεις το παιχνίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν καλός διαχειριστής και καλός λογιστής ο κ. Κόντος χρέωσε το Δήμο 6.810.000. Ας τολμούσε να μην ψηφίσει. Το νέο του "συνεταιράκι" που έρχεται από το παρελθόν δεν θα τον άφηνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μάλλιος ήταν έτσι κι αλλιώς άχρηστος για τη χτεσινή διαδικασία αφού η μοναδική του ψήφος δεν έφτανε για να περάσει το Δάνειο.
    Ήταν λοιπόν ευκαιρία για το Νάσο να κάνει ανέξοδους ηρωισμούς και δήθεν αντιπολίτευση υπο την αυστηρή επίβλεψη της Βάλιας και της Μαίρης της Καλύβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η γνώση και η επάρκεια του Κόντου όσον αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση δε συγκρίνεται με κανένα άλλο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Την ώρα που η ακέφαλη Δημοτική Αρχή δεν μπόρεσε να κάνει ούτε καν μια ουσιαστική εισήγηση και ανέθεσε σε υπηρεσιακούς παράγοντες να βγάλουν τα κάστανα απ’ τη φωτιά
    και η υπόλοιπη αντιπολίτευση ασχολιόταν με κωδικούς ,κουτάκια και μικροποσά,
    ο Κόντος με γνώμονα το συμφέρον της πόλης αλλά και τις αγωνίες των εργαζομένων τους έδειξε με απλά λόγια και χωρίς εμπάθειες την βασική αιτία της αδιέξοδης πολιτικής τους :
    Όταν τα έσοδά σου είναι μικρότερα από τα έξοδα είναι αδύνατον να μειώσεις τις οφειλές, να αποπληρώσεις δάνεια και να αποτρέψεις τη χρεοκοπία του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και σε περίπτωση που εγκριθεί τελικά το δάνειο, θα εισπραχθεί μετά από 2-3 μήνες, σωστά; Τι κάνουμε μέχρι τότε κύριοι; Θα περιμένουμε τα έσοδα από το παζάρι της Πρωτομαγιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχουν και οι μισθοί των αιρετών.

    Ας μη τους εισπράξουν μέχρι να πάρει ο Δήμος το δάνειο.

    Έτσι και αλλιώς για το καλό της πόλης δεν είναι σύμβουλοι?
    Δεν έγιναν σύμβουλοι για τον μισθό.
    ή κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 1:07

    Όπως ακριβώς τα έκανε πράξη όταν ήταν Δήμαρχος, με τα ... γνωστά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ο Κόντος δεν είχε κάνει δήμαρχος θα πιστεύαμε ότι αναφέρει ο ανώνυμος 1.07΄

    Αυτά πιστεύαμε εξάλλου όταν τον ψηφίζαμε για δήμαρχο!
    Κρίνοντας από το αποτέλεσμα αποδεδειγμένα απέτυχε να κάνει όσα θεωρητικά παριστάνει ότι γνωρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala ta xrei tis xalkidonas ta xreonete sto Konto?

    -mipos yparxei kanis timios na mas pei an o Kontos parelave xrei? i mipos parelave pleonasmata

    -o laikismos exei konta podia kai tha katarefsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν θυμάμαι καλά ο Γιάννης είχε ψηφίσει τον 1ο προϋπολογισμό του Σταύρου. Τώρα ο Χάρης δεν ψήφισε τον 1ο προϋπολογισμό της Έφης. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανώνυμε 10:32, να φανταστώ ότι ο Γιάννης είναι ο αδερφός του Χάρη; πραγματικά δε νομίζω να έχει κάποια σημασία αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή