Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ο Σπύρος Καβακόπουλος για την Ώρα της Γης (Β!)

Το επόμενο e-mail που μας έστειλε ο κ. Σπύρος Καβακόπουλος είναι το εξής:

Κύριε Σεϊτανίδη,
Δυστυχώς βρήκα δημόσιο φωτισμό αναμμένο και φέτος.
Σε επόμενο email θα σας στείλω τις σχετικές φωτογραφίες. Θεωρώ ότι δεν φταίει η σημερινή δημοτική αρχή καθώς της δίνω μια ανοχή χρόνου. Του χρόνου όμως αν και πάλι είναι αναμμένα τα φώτα τότε σίγουρα θα φταίει.

12 σχόλια:

  1. ε, κ. Καβακόπουλε τι είναι αυτά που λέτε?

    Λίγη περισσότερη σοβαρότητα.

    Δεν φταίει η Σημερινή Δημοτική αρχή?
    Και ποιός φταίει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτυχε να βρεθώ σήμερα το απόγευμα στις 6.00 στη Χαλκηδόνα και πάρκαρα στο χώρο του πρώην στρατιωτικού εργοστασίου. Οι εξωτερικοί προβολείς των κτιρίων που στεγάζουν το γυμναστήριο και τις υπηρεσίες καθαριότητας (υποψιάζομαι αρκετών watt) ήταν όλοι ανοιχτοί. Πριν μερικές ημέρες, που ξαναπήγα για ψώνια νωρίς απόγευμα (πολύ πριν σκοτεινιάσει) στο κοντινό μεγάλο supermarket, τα ίδια. Κατά τ' άλλα ο δήμος συμμετείχε στην ώρα της γης.

    ΥΓ: Έχω φωτογραφίες από το κινητό μου. Αν θέλει ο διαχειριστής του μπλογκ μπορώ να τις στείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Καβακόπουλε κατανοώ ότι βρίσκεστε σε δύσκολη θέση προσπαθώντας να υπερασπιστείτε την παράταξη που διοικεί τον δήμο και στην οποία ανήκει και η σύζυγός σας. Όμως αυτό το "Θεωρώ ότι δεν φταίει η σημερινή δημοτική αρχή καθώς της δίνω μια ανοχή χρόνου", τί το θέλατε;
    Από όσο σας έχω παρακολουθήσει μέσω της διαδικτυακής σας παρουσίας στα δρώμενα της πόλης είστε σοβαρός και πολιτισμένος άνθρωπος. Αν μου επιτρέπετε (παρά τον κίνδυνο της ...παντόφλας, κι ελπίζω να μην παρεξηγείτε το χιούμορ μου) κρατείστε μια απόσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπύρος Καβακόπουλος28 Μαρτίου 2011 στις 3:37 μ.μ.

    Προς όλους τους καλοπροαίρετους φίλους. Κατ' αρχάς "η παντόφλα" πολύ μου άρεσε, δεν το παρεξηγώ, άλλωστε το χιούμορ χρειάζεται στη ζωή μας, μακάρι να 'ταν κι άλλο.
    Να σας πω τώρα για την ανοχή χρόνου. Ναι σίγουρα φταίει η δημοτική αρχή για τον ανοικτό φωτισμό. Όμως, απ' όσα γνωρίζω, είναι τόσα τα προβλήματα του δήμου, που θεωρώ ότι στο διάστημα των τριών μηνών που βρίσκεται στην εξουσία, ίσως να είναι δύσκολο να ασχοληθεί και "με την τελευταία τρύπα του ζουρνά", που λέγεται απλός ηλεκτρολόγος και ο οποίος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.
    Πέραν όμως του αν συμφωνείτε ή όχι με την άποψη μου, διαπίστωσα ότι κανείς δεν επικρότησε την ενέργειά μου να βγάλω στη φόρα την ενεργειακή σπατάλη. Όλοι βρήκατε μόνον ψόγο να κάνετε. Δεν πηράζει. Τουλάχιστον βγήκε το χιούμορ, κάτι είναι κι αυτό.
    Όπως γράφω και αλλού στο blog αυτό, δεν χρειάζεται μόνο η καταγραφη των προβλημάτων στα blogs, θα πρέπει ταυτόχρονα να βομβαρδίζεται ο δήμος από τις όποιες αστοχίες του, αβλεψίες του κλπ. Το email του είναι: neafiladelfeia@neafiladelfeia.gr και τα τηλέφωνά του : 15322 και 213.20.49.000.
    Ο φίλος ανώνυμος των 10.11, καλό είναι να στείλει τις φωτογραφίες του και στον δήμο, διαμαρτυρόμενος όπως κάνω και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ κ.Καβακόπουλε,

    Ξεχάσατε όμως να αναφέρετε πως
    κατά την "Ωρα της Γης" (8.30-9.30μμ),
    ο Δήμος ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ !

    και στο Δημαρχείο μπροστά,
    και στην πλατεία Πατριάρχου,
    και στην πλατεία Αλησμόνητων Πατρίδων,
    και... και... και...

    ΠΑΝΤΟΥ Φ Ω Τ Α Ψ Ι Ε Σ,
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΣΒΗΣΜΕΝΑ ΦΩΤΑ.

    ΜΟΝΟ Δελτία Τύπου για Συμμετοχή και άλλα τέτοια.

    Μήπως μας κοροϊδεύουν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειδικά εσείς κ. Καβακόπουλε επειδή σας πίστεψα είστε μια μεγάλη απογοήτευση για μένα!
    Λαμποκοπούσε η πόλη από τα φώτα και δεν έχει ευθύνη αυτή η δημοτική πλειοψηφία!!!
    Πως τα λέτε αυτά!
    Τόσο δύσκολο ήταν να ενεργοποιήσουν τους ηλεκτρολόγους ή κάποιος όπως ο κ. Χωρινός που έχει και την ευθύνη ως αντιδήμαρχος να φροντίσει να τηρηθούν έστω τα προσχήματα;
    Αν είναι τόσο ανίκανοι στα απλούστατα και τόσο ικανοί για να πληρώνονται κανονικά όταν υπάρχει προσωπικό απλήρωτο αυτός ο δήμος δεν έχει καμιά προοπτική!
    Κι εσείς κ. Καβακόπουλε καλύτερα κόψτε τις μεγαλοστομίες, γιατί δυστυχώς σας είδαμε κι εσάς να βάζετε πλάτη στο κουκούλωμα... των ευθυνών!
    Είναι προτιμότερο να πείτε πρώτα η γυναίκα μου και μετά η αντικειμενικότητα για τα δημοτικά, αλλιώς μην μας τσαμπουνάτε ευαισθησία και αντικειμενικότητα στην απόδοση ευθυνών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σπύρος Καβακόπουλος29 Μαρτίου 2011 στις 7:19 μ.μ.

    Περιμένω απ' όλους σας να στείλετε email στον δήμο για το θέμα των φωταψιών.
    Άν ήθελα να κουκουλώσω, δεν θα έλεγα τίποτα, καθώς ήμουν σίγουρος ότι οι φωταψίες θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Και γι αυτό προειδοποίησα και είπα ότι"η φωτογραφική μου μηχανή θα παραμονεύει". Και παραμόνεψε και βρήκε φωτά αναμμένα, γεγονός το οποίο δεν αποσιώπησα.
    Επαναλαμβάνω μόνο ψόγος υπάρχει, για ένα θέμα που τρία χρόνια κανείς δεν μιλά, παρά μόνον εγώ; Διαφωνούμε ως προς την απόδοση ευθυνών, εκεί είναι το πρόβλημα ή στο ότι τα φώτα συνεχίζουν να ανάβουν και οι διαμαρτυρίες στον δήμο δεν έχουν πέσει ακόμη σύννεφο. Εγώ είμαι το πρόβλημα που αποκάλυψα την ενεργειακή σπατάλη;
    Υπάρχουν ακόμη από χρόνια, ένα σωρό προβλήματα που μπορούν να λυθούν χωρίς κανένα οικονομικό κόστος. Για τα προβλήματα αυτά εγγράφως είχα αναφερθεί στο δήμο και θα αναφερθώ και πάλι. Εσείς γιατί δεν μιλάτε; Τι περιμένετε, να τα παρουσιάσω για να μου την πέσετε πάλι; Λυπάμαι.
    Αντί ενθάρρυνσης μόνον ο ψόγος υπάρχει;

    «Αυτός ο κόσμος δεν θ’ αλλάξει ποτέ». Μοιρολογούσε εμβληματικά ο Χατζηδάκης στον "Κεμάλ". Και αν αυτό το έλεγε αυτός ο σπουδαίος, εγώ από κει και ύστερα τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα περίεργο πράγμα...

    Όλοι ασχολούνται με την Κερατέα, εδώ και καιρό και ειδικά ο ευαίσθητος στα περιβαλλοντικά θέματα ΣΚΑΪ του κ. Αλαφούζου.

    Εν τω μεταξύ, κανένας και ειδικά ο ΣΚΑΪ, δεν ασχολείται με το ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.

    Ο συμπολίτης κ. Χρυσόγελος άραγε, ως πολύ υψηλά ιστάμενος στην ιεραρχία των Οικολόγων και αναγνώστης αυτού του blog, τι έχει να πει επ' αυτού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η απάντηση στο... καβακοπούλειο «είναι νωρίς ακόμα» είναι μία και μοναδική:

    «Η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kala einai poli pswnio o tipos!!! eleos...
    p.s. gia na min kopei ekfrazw proswpiki mou apopsi...
    gia tin ypografi o gypas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγή ιχθύος διαπιστώνω από πλευράς των αυτοαποκαλούμενων ...οικολόγων του συμπολίτη κ. Χρυσόγελου. Και γιατί όχι; Προφανώς τώρα που άνοιξε ο καιρός το 'χει ρίξει στις κρουαζιέρες με το σκαφάκι που υποτίθεται χρησιμοποιείται για τις «δράσεις» της ΜΚΟ που τον ανέδειξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή