Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ιδρύουν Σύλλογο οι Κερκυραίοι της Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας

"Ιωάννης Καποδίστριας" θα ονομάζεται ο Σύλλογος των Κερκυραίων της πόλης μας, ο οποίος ιδρύεται εντός των προσεχών ημερών και τυπικά. Για αυτό το λόγο θα μαζευτούν σε μια "ιδρυτική Συνέλευση" όσοι Κερκυραίοι ζουν στην πόλη μας κι ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν το νέο Σύλλογο. Η Ιδρυτική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Κυριακή, 27 Μαρτίου, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του ΠΠΙΕΔ, στην
αρχή του Άλσους.
Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους κ.κ. Γιάννη Λεοντίτση (6945304041) ή Γιώργο Κανταρέλη (6936960801). Ακόμα καλύτερα, χωρίς πρόσκληση, μπορείτε να περάσετε από το ΠΠΙΕΔ το πρωί της Κυριακής κατά τις 11 για να ρωτήσετε ό,τι θέλετε και να εγγραφείτε.

6 σχόλια:

  1. Φιλόδοξος ο κ. Κανταρέλης, ξέρει ότι χωρίς εθνικοτοπικό σύλλογο κανείς δεν έκανε καριέρα στην περιοχή μας. Θα ζήτησε και από τον εαυτό του άδεια για τη χρήση του ππιεδ. Σχιζοφρένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι αναζητούν ένα άκοπο όχημα - αναβατόριο για να συλλέγουν εύκολα ψήφους...

    Κρίμα που νέοι άνθρωποι εφαρμόζουν όλες τις γνωστές παλαιοκομματικές συνταγές που μας έφεραν σε αυτή την κατάντια γιατί αν ήθελαν οι Κερκυραίοι θα είχαν κάνει από καιρό το σύλλογο τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pedia o Gatsoulis exei tin protovoulia edo kai 2 xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πληροφοριακά για τους σχολιογράφους και για την αποκατάσταση της αλήθειας, πρέπει να αναφέρουμε τα εξής:
    Η ιδέα για την ίδρυση του Συλλόγου Κερκυραίων, πάει 5-6 χρόνια πίσω όταν κάποιοι κάτοικοι της Φιλαδέλφειας, πρώτης και δεύτερης γενιάς Κερκυραίοι συζήτησαν το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός συλλόγου, ακολουθώντας το παράδειγμα των άλλων συλλόγων της περιοχής.


    Αυτή η ιδέα/πρωτοβουλία, ξεκίνησε από ανθρώπους που ανήκουν σε διαφορετικά πολιτικά κόμματα και σε διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις.
    Δυστυχώς, αντικειμενικές και υποκειμενικές δυσκολίες δεν επέτρεψαν την υλοποίηση της επιθυμίας αυτής.
    Αναφέρω ονόματα κάποιων εκ των πολιτών που θα συνυπογράψουν το καταστατικό του Συλλόγου:
    Στέφανος Γατσούλης, Γιώργος Κανταρέλης, Δημήτρης Κανταρέλης, Γιάννης Λεοντίτσης, Σπύρος Γραμμένος, Μάγδα Γραμμένου, Όλγα Μικρούλη, Διονύσης Μοντσενίγος, Γιώργος Τσιλιμπάρης, Ιωάννης Βασιλάκης,
    Σπύρος Σπάτουλας, Νίκος Μουζακίτης και πολλοί άλλοι.
    Επιπροσθέτως, αναφέρω ότι στο καταστατικό του συλλόγου, θα υπάρχει ασυμβίβαστο για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε σχέση με αιρετά αξιώματα, κάθε μορφής, τοπικά ή όχι.
    Αυτό ακριβώς αποκλείει την περίπτωση ο εκάστοτε Πρόεδρος ή Μέλος Δ.Σ. να χρησιμοποιούν τον σύλλογο σαν όχημα για την εξυπηρέτηση όποιουδήποτε προσωπικού στόχου.
    Ο εν λόγω σύλλογος και τα μέλη του, επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα μετερίζι πολιτισμού, έλκοντας την επιδίωξη από την τεράστια πολιτιστική παράδοση των Επτανήσων.
    Ένα μέτωπο πολιτισμικού ακτιβισμού, στον οποίο δεν θα έχουν καμία θέση οι αντιπαραθέσεις της τρέχουσας πολιτικής.
    Θα ήταν, λοιπόν, πιο φρόνιμο για κάποιους, αν η διατύπωση δημοσίου λόγου ήταν προϊον πιο βαθιάς και πιο σοβαρής σκέψης.
    Άλλωστε υπάρχει χρόνος και πεδίον δόξης λαμπρό για να κριθεί ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έξοχα, Κερκυραίε. Ελπίζω να μας ενημερώσεις αναλυτικότερα και για το καταστατικό, και για την σύνθεση του προσωρινού ΔΣ ως την αναγνώριση απ' το πρωτοδικείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Οι διαδικασίες (και οι θύρες) θα είναι ανοικτές, τόσο για τον τοπικό τύπο όσο και για τον οιονδήποτε πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή