Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Μπαράζ πολιτικών συσκέψεων και συναντήσεων, σήμερα

Από τις 9 το πρωί έως τις 20:30 το βράδυ συνεδριάζουν σήμερα διαδοχικά ή από κοινού οι Κοινοβουλευτικοί Τομείς Εργασίας του ΠΑΣΟΚ.
Στις 11:30 συνεδριάζουν από κοινού οι ΚΤΕ Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού και στις 12:00 ο ΚΤΕ Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας.
Στις 15:00 συνεδριάζουν ο ΚΤΕ Προστασίας του Πολίτη και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Στις 17:00 συνεδριάζει ο ΚΤΕ Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μισή ώρα αργότερα ο ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και στις 18:00 συνεδριάζουν από κοινού οι
ΚΤΕ Υποδομών και Μεταφορών και Δικτύων.
Στις 19:00 συνεδριάζει ο ΚΤΕ Εθνικής Αμυνας, και στις 20:30 ο ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στις 11:00 και έως τις 15:30 στο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζεται το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης από τον Οργανισμό Θεσσαλονίκης (ΟΡΘΕ), παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Την ίδια ώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας διοργανώνει το πρόγραμμα «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας» με τίτλο: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, Αθήνα 6 Απριλίου 1896», με αφορμή την αναβίωση της έναρξη των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μαθητές πρωτοβάθμιας-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αθλητές και Ολυμπιονίκες της χώρας.
Επίσης στις 11 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης συναντά τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.
Στις 12:45 στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Στις 13:30 ο κ. Van Rompuy θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ακολουθήσουν δηλώσεις και στη συνέχεια γεύμα εργασίας. Στις 15:30 ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ στο Μέγαρο Καρατζά με θέμα: «Ελλάδα και Ευρώπη: Κτίζοντας το Μέλλον σε Δύσκολους Καιρούς».
Στις 14:15 θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου η Ντόρα Μπακογιάννη.
Από σήμερα έως και την Πέμπτη συνεδριάζει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου