Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ανοικτή σύγκρουση μέσα στο ΠΑΣΟΚ- θέμα ηγεσίας θέτει η Βάσω Παπανδρέου

Βουλευτές που παραιτούνται, ανταρσία δεκάδων βουλευτών που ζητούν σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ εντός της ημέρας και μια ατμόσφαιρα Παπανδρεϊκών- Βενιζελικών που θυμίζει έντονα τη σύγκρουση του 2007 κυριαρχούν σήμερα στο κυβερνητικό στρατόπεδο, την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο
παρά ένα της οικονομικής κατάρρευσης. Οι τελευταίες εξελίξεις είναι οι εξής:
Θέμα ηγεσίας στο κυβερνών κόμμα έθεσε με δήλωσή της η Βάσω Παπανδρέου η οποία ζήτησε την άμεση σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας για «να συζητηθούν όλα» όπως είπε χαρακτηριστικά. "Οι ώρες είναι κρίσιμες για τη χώρα. Θα πρέπει να συγκλιθεί αμέσως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ" δήλωσε η Β. Παπανδρέου η οποία ρωτήθηκε εάν θέτει θέμα ηγεσίας στο κόμμα. 
"Να συζητηθούν όλα" ήταν η απάντησή της. Για "κενό διακυβέρνησης", έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο βουλευτής Β΄Πειραιά του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης, ο οποίος ζήτησε από τα κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ο Δ. Λιντζέρης έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία συλλογής υπογραφής σε κείμενο με αίτημα για σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Οπως έχει γνωστό την επιστολή έχουν ήδη υπογράψει τουλάχιστον 35 βουλευτές, ανάμεσά τους οι βουλευτές Δημήτρης Λιντζέρης, Σούλα Μερεντίτη και Σοφία Γιαννακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου