Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Προς τεχνητή συγκόλληση πηγαίνουν τα τιμάρια του ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση με κορυφαίους υπουργούς έχει ο πρωθυπουργός στη Βουλή, λίγο πριν από τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Στο γραφείο του πρωθυπουργού έχουν κληθεί όλοι οι κορυφαίοι υπουργοί, μεταξύ των οποίων Ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Χρήστος Παπουτσής, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Λούκα Κατσέλη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Δημήτρης Ρέππας. Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την προσέλευση του στη Βουλή, ο κ. Παπουτσής δήλωσε: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτε από τα τεκταινόμενα. Είμαι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και έχω πλήρη συνείδηση της τιμής, της ευθύνης και της εντολής των πολιτών».
Μετά τη συνάντησή της με τον Γ.Παπανδρέου η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος επαναβεβαίωσης της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, έχει την εμπιστοσύνη όλων. Αυτό που χρειάζεται είναι ένας ευρύς ανασχηματισμός, είπε η κ. Κατσέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου