Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Είναι τριακόσιες χιλιάδες! Να το αφήσω;

Σε περίπου δεκαπέντε μήνες λειτουργίας, το blog μας όπως μπορείτε να δείτε καθαρά δίπλα, στα στατιστικά της Google, ξεπέρασε τις 300.000 επισκέψεις. Δεν θα κουραστώ να λέω και να γράφω για την μεγάλη εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, καθώς είμαστε το μοναδικό blog με ζωντανούς διαλόγους στους οποίους συμμετέχουν
συμπολίτες διαφορετικών δημοτικών παρατάξεων, διαφορετικών πολιτικών αντιλήψεων και, επίσης, διαφορετικών πολιτιστικών κατευθύνσεων. Το μπλογκ μας ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας χώρος ελεύθερης έκφρασης, η οποία όμως δεν θα ξεπερνάει τα στοιχειώδη όρια του πολιτικού πολιτισμού και του ευπρέπους διαλόγου. Επίσης, όπως γνωρίζετε όλες και όλοι όσοι μας κάνετε την τιμή να μας επισκέπτεσθε, η "Αλήθεια" δεν είναι ένα "ουδέτερο" blog, αλλά αντίθετα ένα blog που ποτέ δεν δίστασε να πάρει θέση, στενοχωρώντας ίσως κάποιους. Τέλος, δεν πρέπει κανείς να λησμονεί πως εκτός του ότι είμαστε το πρώτο blog, που άνοιξε τους "ηλεκτρονικούς δρόμους" ενημέρωσης και σχολιασμού στην πόλη, εξαρχής επιλάξεμα να ΜΗΝ είμαστε ένα ανώνυμο blog, αλλά ο διαχειριστής του να είναι από την πρώτη στιγμή γνωστός στην τοπική κοινωνία. Θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι θετικές συνεισφορές στην ενημέρωση και στην επικοινωνία των πολιτών μεταξύ τους κι είμαστε πολύ περήφανοι που οι περισσότερες από 300.000 επισκέψεις σας, συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση.
Τώρα, τι να πούμε; Να τα... εκατομμυριάσουμε! Από σας, μόνο από σας εξαρτάται.
Ευχαριστούμε!

3 σχόλια:

  1. Μπράβο σου ρε Diamond...

    ΥΓ: Diamond γερά... πάρτους τα μυαλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαμάντι το μπλογκ Διαμαντή. Ο κόσμος έχει αισθητήριο. Μπράβο αν και τώρα τελευταία πολύ στο χωριό σου πας και μας έχεις εγκαταλείψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11.50 έχεις δίκιο, αλλά ο Απρίλης είναι κοντά. Και μην ξεχνάς: Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ τον Απρίλη, η "αλήθεια" θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά την ενεργή της παρουσία στην πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή