Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Είναι ένα Δημοτικό Συμβούλιο που ΔΕΝ μάς αξίζει...

Είναι ντροπή για το Δημοτικό Συμβούλιο να έχει μέσα μέλη, που εξαντλούν την υπομονή κάθε πολίτη, καθώς ακούμε ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ λαϊκισμούς του στυλ "κόψτε από όπου υπάρχει περιττό έξοδο για να δώσετε τροφεία". Μιλάμε για την αποθέωση του λαϊκισμού. Σύμβουλος- μέλος της ομαδούλας, δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει τι είναι περιττό έξοδο. Διότι προφανώς δεν είναι οι αμοιβές των συνεργατών, καθώς πέρυσι, όταν ο κύριος Γρετζελιάς δεν
είχε αποφασίσει να υπονομεύσει τη Δήμαρχο, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΚΕΚΡΑΚΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ τις αμοιβές των συνεργατών. Μόνο ΦΕΤΟΣ οι αμοιβές ενοχλούν, διότι στηρίζουν τη διοίκηση του Δήμου, που ο κ. Γρετζελιάς αποφάσισε να αποδομήσει. Μιλάμε για τον έσχατο λαϊκισμό, για την έσχατη κατάπτωση του όποιου κύρους μπορούσε να έχει στα μάτια του πολίτη, το Δημοτικό Συμβούλιο. Κατά τη γνώμη μας, η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ήταν η φωνή του ΓΟΝΕΑ, που πήρε αγανακτισμένος το λόγο κα ιαπέδωσε τα του Καίσαρο τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ.

Η κοινωνία της πόλης έχει ανεπίστραπτα γυρίσει την πλάτη στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά ΚΑΝΕΙΣ εκεί μέσα δεν φαίνεται να νιάζεται. Αξίζουμε, πάντως, κάτι καλύτερο από αυτό το τουρλουμπούκι που βλέπουμε σε κάθε συνεδρίαση του σώματος. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις, φυσικά υπάρχουν νηφάλιες και υπεύθυνες φωνές, αλλά αυτές στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. Δυστυχώς...

8 σχόλια:

  1. Πάντα έχουμε αυτούς που μας αξίζουν αφού εμείς του ψηφίσαμε! Εικόνα μας είναι δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάκλιν στην καρωτίδα20 Ιανουαρίου 2012 στις 9:41 π.μ.

    Πόσο δίκιο έχεις "Αλήθεια" στο παραπάνω σχόλιο. Είναι πράγματι κωμικοτραγικό το ΔΣ.
    Σκεφτείτε δε πως μέγας κρυφός σύμμαχος του μούσια και της παρέας του είναι η υποτίθεται κάποτε έντιμη αριστερά. Και δεν εννοώ φυσικά το ΚΚΕ (Λαϊκή Συσπείρωση) ή την ΔΗΜΑΡ (Κόντος) αλλά Μάλλιους, Βάλλιες κλπ. του Συνασπισμού.
    Οι υποτίθεται αγωνιστές μεταλλάχτηκαν σε τσιράκια του γρεντζελισμού. Για όσους γνωρίζουν βέβαια δεν μεταλλάχτηκαν. Πάντα τέτοιοι ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ήρθες στην πόλη αδερφέ μου; Μάλλον γι΄ αυτό δεν γνωρίζεις τι θυσίες έκαναν οι Κόντοι, ο Αλαφάκης, ο Ευαγγελινός, ο Βατίδης, ο Κωνσταντάτος και... άλλα αστέρια της σημερινής ΔΗΜΑΡ για να τον κρατήσουν στην εξουσία, όταν αυτοί που αναφέρεις αγωνίζονταν απεγνωσμένα για να τον γκρεμίσουν! Η έντιμη αριστερά λοιπόν είναι στην θέση της, η πρώην αριστερά είναι παρά πόδα Γρετζελιά και θα το διαπιστώσεις σύντομα...

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ...20 Ιανουαρίου 2012 στις 6:10 μ.μ.

      μου φαίνεται πως δεν λέτε κάτι διαφορετικό, μεταξύ σας...
      εκτός κι αν καταλαβαίνω λάθος...

      η Γρετζελική Αριστερά των Συνασπιστών (αριστεροί του κ@λου) είναι η ΡΙΖΑ του ΚΑΚΟΥ!

      ενώ, Λαϊκή Συσπείρωση και Κόντος κλπ. της ΔΗΜ.ΑΡ., ως έντιμοι Αριστεροί,
      αντιστέκονται και αγωνίζονται ΕΝΑΝΤΙΑ στον καταστροφέα Γρετζελιά !!!

      Διαγραφή
    3. Σαφώς και καταλαβαίνεις λάθος! Όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά στην Φιλαδέλφεια περιλαμβανομένων ακόμη και κάποιων του ΚΚΕ συνεργάστηκαν κατά περιόδους με τον Γρετζελιά ή τον σιγοντάρησαν ή τον έσπρωξαν ή επιδίωξαν ανεπιτυχώς να τον προσεγγίσουν...
      Ο Γρετζελιάς χάρις στους εμφυλίους που έσπερνε στους δικούς του και τους αντιπάλους του κυριαρχούσε! Είναι ο μετρ της ίντριγκας και της διαχείρησης της όποιας εξουσίας προς αποκλειστικό όφελός του!
      Οι ΔΗΜΑΡιστές μέχρι να γίνουν εξουσία, ήταν οι πιο πιστοί του φύλακες-συνεργάτες και στον ένα ή τον άλλο βαθμό έσερναν και τον υπόλοιπο ΣΥΝ. Εννοείται πως σε αυτή την ιστορία καθόλου δεν πήγε πίσω και ο Μάλλιος αλλά και άλλοι που σήμερα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο αν αυτοί ήταν οι λογχοφόροι του Γρετζελιά η πηγή που τον έτρεφε ήταν κυρίως οι δεξιοί ψήφοι!

      Διαγραφή
  3. Κάποιοι που εμφανίζονται σήμερα ως «ανατροπείς» και «κατήγοροι» του, εξέθρεψαν, ανέδειξαν και στήριξαν τον κ. Π. Γρετζελιά στο παρελθόν. Κάποιοι αριστεροί για να μην έρθει η δεξιά και κάποιοι δεξιοί για να μην έρθει ο δεξιός.
    Έτσι ο κ. Π. Γρετζελιάς ακροβατώντας μεταξύ της ιδιοτέλειάς τους και της ανοησίας τους δεσπόζει των δημοτικών μας πραγμάτων κοντά 30 χρόνια τώρα αποκαλώντας τους μάλιστα κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς ή περίπου έτσι ακριβώς! Ο Γρετζελιάς επιθυμεί να συμβαίνει αυτό που συμβαίνει γιατί αυτός είναι ο τρόπος που τον κάνει να επιπλέει... Οι άλλοι τον τρέμουν γιατί είναι μοναχοφάης και δαγκώνει όποιον πλησιάζει στο πιάτο του, και αλυχτάνε για να έχουν άλλοθι για τις... επιλογές τους!
      Το κακό είναι ότι τόσον καιρό δεν έχει βρεθεί ένας σοβαρός άνθρωπος εκτός αυτού του γνωστού συστήματος να μπορεί να σταθεί στα πόδια του, να έχει γνώση, ευαισθησία για τον κόσμο ιδιαίτερα τέτοιες μέρες που έρχονται, να τον εμπιστευτούμε και να τον στηρίξουμε εμείς οι υπόλοιποι! Φυσικά δεν αναφέρομαι σε κανέναν από αυτούς που γνωρίσαμε ή τώρα γνωρίζουμε οι οποίοι από τα πράγματα προκύπτει πως μπορεί να έχουν φιλοδοξίες αλλά είναι για τα μπάζα…

      Διαγραφή
  4. To μόνο θετικό που μπορεί να προκύψει από δαύτους αφού δεν κάνουν που δεν κάνουν τίποτε, είναι να καταφέρουν να μην ψηφίσουν το δάνειο ώστε να εξυγιανθεί κάπως ο δήμος οικονομικά ώστε όταν παραλάβει ο επόμενος να μην έχει να πληρώνει πολλά σε δάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή