Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο "αχάριστος"...

Έτσι, λοιπον, κύριε Γρετζελιά. Ο Μπάμπης Μπόβος είναι ο "αχάριστος". Που επειδή ήλθε μαζί σου τω καιρώ εκείνω, έπρεπε να είναι σήμερα υποτακτικός και κολαούζος. "Αχάριστος" είναι ο Μπόβος, που έμεινε μαζί σου όταν ο λαός σε κατάλαβε και σε έστειλε σπιτάκι σου το 2002, "αχάριστος" είναι ο Μπόβος, που έμεινε κοντά σου και το 2006 και το 2010, τότε που ήσουν πιο μόνος κι από το 1982, τότε που όλοι οι
πρώην φίλοι σου, σού είχαν γυρίσει την πλάτη, αλλά ο Μπάμπης εκεί! κοντά σου! μπάστακας. Έτσι λοιπόν κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτός είναι ο "αχάριστος", όχι εσύ...

11 σχόλια:

  1. Den peirazei. Kala na pathei o kyr Babis. As prosexe. Otan ta legame mas elege kontofthalmous kai psifize NAI SE OLA otan o diktatoriskos itan dimarxos. As paei spiti tou ki aytos. Etsi ki allios den einai kalliteros. To mono pou ton endiefere mexri prosfata ;itan na plironetai to kinito tou me lefta dika mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ,ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ:
    1ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΣΤΟ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΥ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ "90s"
    2ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΩΣ ΥΠΟ- ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ(-ΕΣ), ΚΑΚΗ(-ΕΣ) ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι κ. Γρετζελιά, όταν ο κ. Μπόβος σε στήριζε και ήρθε σε αντιπαράθεση με όλη την παράταξη του και με πολύ κόσμο που σε κατάλαβε, δεν ήταν αχάριστος?? Τώρα ξαφνικά έγινε?? Αλλά ο πανικός αυτά τα αποτελέσματα έχει..Μην στεναχωριέσαι όμως, θα σου βγάλουμε κι άλλα στη φόρα με τον καιρό, όπως το ότι τον καιρό που ήσουν Δήμαρχος έπαιρνες τρεις!! μισθούς από τους αντιδημάρχους για τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα κάθε χρόνο,όπως για τους δύο μισθούς που έπαιρνες σαν Δήμαρχος και σαν πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης!! Και μην μας παραμυθιάζεις άλλο ότι δήθεν χαρίζεις το 2012 την αμοιβή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί πολύ απλά παίρνεις σύνταξη Δημάρχου και δεν μπορείς να έχεις αμοιβή, αντίθετα με πέρυσι που δεν είχες τη σύνταξη και έπαιρνες κανονικά το μισθό σου. Ποτέ δεν έχεις χαρίσει κάτι στο Δήμο!! Έχει κι άλλα το σεντούκι κ. Γρετζελιά θα τα δούμε όλα με τον καιρό!!! Να δούμε θα τολμήσεις να κατέβεις στις επόμενες εκλογές ή θα κρυφτείς πάλι πίσω από το επόμενο θύμα σου..
    Αντωνόπουλος Λευτέρης
    Γραμματέας της Ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
    'ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι κ. Γρετζελιά, όταν ο κ. Μπόβος σε στήριζε και ήρθε σε αντιπαράθεση με όλη την παράταξη του και με πολύ κόσμο που σε κατάλαβε, δεν ήταν αχάριστος?? Τώρα ξαφνικά έγινε?? Αλλά ο πανικός αυτά τα αποτελέσματα έχει..Μην στεναχωριέσαι όμως, θα σου βγάλουμε κι άλλα στη φόρα με τον καιρό, όπως το ότι τον καιρό που ήσουν Δήμαρχος έπαιρνες τρεις!! μισθούς από τους αντιδημάρχους για τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα κάθε χρόνο,όπως για τους δύο μισθούς που έπαιρνες σαν Δήμαρχος και σαν πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης!! Και μην μας παραμυθιάζεις άλλο ότι δήθεν χαρίζεις το 2012 την αμοιβή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί πολύ απλά παίρνεις σύνταξη Δημάρχου και δεν μπορείς να έχεις αμοιβή, αντίθετα με πέρυσι που δεν είχες τη σύνταξη και έπαιρνες κανονικά το μισθό σου. Ποτέ δεν έχεις χαρίσει κάτι στο Δήμο!! Έχει κι άλλα το σεντούκι κ. Γρετζελιά θα τα δούμε όλα με τον καιρό!!! Να δούμε θα τολμήσεις να κατέβεις στις επόμενες εκλογές ή θα κρυφτείς πάλι πίσω από το επόμενο θύμα σου..
    Αντωνόπουλος Λευτέρης
    Γραμματέας της Ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
    'ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γραμματέας της Ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας 'ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ' υπερασπίζεται τον Μπόβο. Κάτι ψήνεται.

      Διαγραφή
  5. Συγκρατησε την αλαζονια σου νεαρε μου εισαι εκφραστηςθεσεων δημοτικης παραταξης.
    Ελεος χανεις το δικιο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ!
    ΕΧΕΙ @ @ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για το μονο που θα επρεπε να ντρεπεται ο γρετζςλιασ ειναι που δεν καταλαβε το μποβο νωριτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, τώρα ντροπή!! Ανώνυμε 03:43 αν θέλεις να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στον Γρετζελιά, φρόντισε να μην τον εκθέτεις με τέτοιες διατυπώσεις. Ο Μπόβος μπορεί να έχει τις ιδιορρυθμίες του σαν χαρακτήρας, μπορεί να είναι πολιτικά στη "λάθος" μεριά, αλλά στάθηκε στον Γρετζελιά όσο λίγοι. Και στις καλές και στις κακές μέρες.
      Επιτέλους, δεν μπορεί να είναι όλοι οι πρώην συνεργάτες του Γρετζελιά παράφρονες, αχάριστοι, κακότροποι, υπέρμετρα φιλόδοξοι και να είναι μόνο ο Γρετζελιάς ο ορθώς σκεπτόμενος.
      Εν πάσει περιπτώσει δεν είναι ο Παντελής ο ομφαλός της γης.

      Διαγραφή
    2. Ζιζέλ ποια είναι η πολιτικά «ορθή» μεριά;

      Διαγραφή