Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" και Νίκου Παπανικολάου

Από τη Δημοτική Παράταξη "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" εκδόθηκε πριν λίγο η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο λαός της πόλης μας αλλά και οι εργαζόμενοι στον Ενιαίο Φορέα γνωρίζουν πια καλά τον τοπικό πολιτικάντη παλαιάς κοπής κ. Νίκο Παπανικολάου ο οποίος, αφού διέλυσε τον Ενιαίο Φορέα, κατά τη δήλωση του κ. Κόντου, κάνοντας προσωπική μικροπολιτική, δραπέτευσε. Η ασύντακτη ανακοίνωσή του προδίδει τον πανικό του, καθώς
μάταια αναζητεί δημοτική στέγη, μιας και τον έχει αποκηρύξει η ίδια η παράταξή του, σύσσωμη η αντιπολίτευση, οι εργαζόμενοι που τους κορόιδεψε και φυσικά οι συμπολίτες μας που τον περιμένουν μετά από δύο χρόνια να τον «επιβραβεύσουν» για τα έργα και τις ημέρες του.

8 σχόλια:

  1. Πολύ τον έχετε αναβαθμίσει τον Παπανικολάου. Ολόκληρη αντιπολίτευση μαζί του ασχολείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ βέβαια, αφού ο λαός της Χαλκηδόνας αρχικά και του ενωμένου δήμου στη συνέχεια αποδοκίμασε τον μια ζωή υποψήφιο Χάρη τώρα έχει σειρά ο Παπανικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κόντος βλέπεις τάχε όλα τακτοποιημένα στον «ενιαίο» φορέα, δεν χρώσταγε πουθενά και κάνει και δηλώσεις. Αξιόπιστο πρόσωπο δε λέω. Προσοχή παιδιά της καλημέρας μη θίξετε το συναιτεράκι σας τον Κόντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με ποιους ν ασχοληθει με τους συνεργατες της στη συγκυβερνηση φιλαδελφειας χαλκηδονας? αλλωστε δεν ειναι πια αντιπολιτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ Ο.ΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!
    ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!
    ΜΗΠΩΣ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ;
    ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παπανιτομπούγλου είναι φιλαράκια από παλιά κονξες κάνουνε πριν τον γάμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπά, απλώς ο Χάρης προσπαθεί να «καθαρίσει» το έδαφος από πιθανούς αντιπάλους πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Δεν χρειάζεται όμως, ο Χάρης είναι ικανός να χάσει και χωρίς αντίπαλο. Εδώ έχασε απ τον πεθαμένο.

      Διαγραφή