Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Εκδήλωση τιμής σε μια συμπολίτισσα


Θα χαρούμε να παρευρεθείτε την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 11:00 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ, προκειμένου να τιμήσουμε τη συμπολίτισσά μας κ. Καλλιόπη Καρακώστα- Σαρηβουγιούκη, για την ευγενή δωρεά ακινήτου στο Δήμο. Την εκδήλωση θα προλογίσει η
ψυχολόγος κα Μαυράκη Χρυσούλα.

Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος                  Η Πρόεδρος
              της Κοινωφελούς Επιχείρησης
    Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη                                   Νίκη Καβακοπούλου  

7 σχόλια:

  1. Διάβασα στο Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης ότι ο χώρος θα πάρει το όνομα του Γιώργου Αποστολάκη.
    Μήπως θα έπρεπε ο χώρος αυτός, να πάρει το όνομα της συμπολίτισσας/δωρήτριας που είχε την γεναιοδωρία να το προσφέρει στον Δήμο?
    Αν δεν γίνει αυτό, πως θα θυμάται ο κόσμος την προσφορά της κας Καρακώστα?
    Ας είμαστε λίγο πιο λογικοί. Ας γίνονται αυτά τα πράγματα με μεγαλύτερη ευαισθησία, ώστε να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση. Τα έχουμε ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεόδωρος Μαγκλάρας26 Απριλίου 2012 στις 1:58 π.μ.

    Συμφωνώ πλήρως με τον Φιλάδελφο. Με όλη την εκτίμηση που έτρεφα προς τον εκλιπόντα, προτείνω στην Δημοτική Αρχή να το ξανασκεφτεί. Τολμώ να πω ότι από όσο τον γνώριζα πιστεύω πως και αυτός θα συμφωνούσε να δοθεί το όνομα της δωρήτριας στο ακίνητο που δώρισε στον Δήμο, δηλαδή σε όλους εμάς και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο και αυτό!!!
    Άλλος δίνει τα λεφτά σαν χορηγός και άλλος φαίνεται στο όνομα.

    Για σκεφτείτε το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο να λεγόταν "Ίδρυμα Καραμανλή" ή "Ίδρυμα Παπανδρέου", επειδή τότε που έγινε το κτίριο, κάποιος από τους δύο αυτούς ήταν πρωθυπουργός.

    Αλλά έτσι είναι, Μνημόσυνο με ξένα κόλυβα κάνουν οι "αρχόντοι" μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι "αρχόντοι μας", αν ήταν πραγματικά αρχόντοι, θα περιποιούσαν τιμή στους ανθρώπους που ευεργετούν την πόλη μας.
    Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει ήθος, αξιοπρέπεια, κάποιο (στοιχειώδες έστω) πνευματικό επίπεδο.
    Το να επιδιώκουν να κρατούν στο προσκήνιο τον όνομα Αποστολάκης (με όλο τον σεβασμό στον νεκρό)με τον τρόπο αυτό, δείχνει ότι τίποτα από τα ανωτέρω δεν διαθέτουν.
    Δυστυχώς.

    Ακόμα και η αίθουσα που έγινε η εκδήλωση τιμής, από τις φωτογραφίες που είδαμε, ήταν άδεια. Απόντα πολλά Μέλη της Διοίκησης, Στελέχη και Προσωπικό του Δήμου.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ "ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΩΡΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βρε συμπατριώτες, οι άνθρωποι είναι ανίκανοι ακόμα και να καταλάβουν αυτά που τους λέτε.

    αγράμματοι είναι.. και επαρχιώτικα κουτσοβλαχάκια... που ήρθαν στην μεγάλη πόλη... είδαν και κάποια μισθουδάκια να ίπτανται... και είπαν εδώ είμαστε.

    δεν είναι οι άνθρωποι για ιδεώδη και υψηλές ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΡΙΒΟΥΓΙΟΥΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ28 Απριλίου 2012 στις 3:47 μ.μ.

    ελεος,θα ονομασουμε τα παντα Γιωργος Αποστολακης;αφηστε τον μακαριτη να αναπαυθει εκει που ειναι.Να το ονομασουμε ΣΑΡΙΒΟΥΓΙΟΥΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ για να γινει παραδειγμα και για αλλους δωρητες.Με το ονομα αποστολακης κανεις δεν θα θυμαται την κυρια ΣΑΡΙΒΟΥΓΙΟΥΚΑ.Ας αντιδρασουμε ολοι και πρωτη η οικογενεια.Ειναι
    ανυπαρκτο το εργο σας και θελετε να επιπλευσετε με πονηριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή