Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Προκηρύχθηκαν 83 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο


Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007 – 2013, συμμετέχει σε συνεργασία με δύο ΜΚΟ στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την υλοποίηση της πράξης: «Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω 
προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ – Κεντρικός Τομέας».
Τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας αφορούν ευκαιρίες απασχόλησης για συνολικά 160 ανέργους, με πεντάμηνες συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σε υπηρεσίες του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος. 
Το δεύτερο πρόγραμμα που αφορά την πλήρωση 83 θέσεων μέσω της ΜΚΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ-ΚΕΑΝ» θα δέχεται τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων, από την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012, μέχρι και την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ.1, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότησή φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή (από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 9:00-14:30), στα γραφεία του Δικαιούχου, στην οδό Πατρόκλου 57 & Πριάμου, Ίλιον, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Πατρόκλου 57, Τ.Κ.: 131 22, ΙΛΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ απευθύνοντάς την στο ΚΕΑΝ - ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ (για Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών), υπόψιν Κας Λούκας Σωτηρίας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του ΚΕΑΝ - ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ στην ανωτέρω διεύθυνση και τηλεφωνικά στο 210 2692880.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου