Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

"Μωραίνει Κύριος..."

Η "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση: Ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της κ. Γαϊτανά  και των λίγων βολεμένων συνεργατών που της απέμειναν, για
την απουσία 21 Δημοτικών Συμβούλων σε σύνολο 33 από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 18.07.2012, δήλωσε:

«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι».

12 σχόλια:

  1. Καλα ειναι περιφανος για την σταση του; Στο νεο Δημοτικο Συμβουλιο θα παει ή θα ειναι σε παραλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό τούμπες ο Χαρης δεν κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο χαρης θα παει σιγουρα αυτη τη φορα. εφαγε το κραξιμο κι εβαλε μυαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ.
    ΚΑΛΟΜΑΘΕ Η ΚΥΡΙΑ ΓΑΙΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 18 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 33 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΑΙΤΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΑΡΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.
    ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 5.000.000 ΕΥΡΩ...ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!

    Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ...
    Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ...ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΑΙΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ,ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ23 Ιουλίου 2012 στις 6:25 μ.μ.

    εχουμε βαρεθει με το χαρη να λεει τα ιδια και τα ιδια,αλλα τι περιμενει κανεις δικομανης οπως ο φιλος του ο τεως ειναι ο ανθρωπος.πολλα μπαμ και ουσια μηδεν,ας παιξει λοιπον το παιχνιδακι του με το παππου αλλα μετα θα παιξουμε και εμεις το δεν περνας κυρα μαρια στις επομενες εκλογες.που θα σας παει ο γερων της πολης μας παιδακια την τεταρτη;στη παιδικη χαρα μαζι με το μαμο;και μετα στη χαλυβουργικη για να παιξει και η αλλη μικρη;αντε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΑΙΤΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙΑ!26 Ιουλίου 2012 στις 2:34 π.μ.

    ΦΙΛΕ ΤΗΣ 23/7 ΤΩΝ 6.25μ.μ. EKΑΝΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΣΤΙΧΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΚΥΡΑ-ΜΑΡΙΑ...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΨΥΘΙΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ:
    "ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ..."
    "ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ..."
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΑΙΤΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΧΡΕΩΟΚΟΠΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλαδελφειώτης-Χαλκηδονιώτης3 Αυγούστου 2012 στις 11:42 μ.μ.

    Για την περίφημη "Επιστολή προς Δημότες" της Κας Γαϊτανά δεν βρήκα καμμία είδηση στο blog, και είπα να την σχολιάσω εδώ.

    Κακογραμμένα κείμενα από κατά φαντασίαν (αλλά καλοπληρωμένους συνεργάτες) "επικοινωνιολόγους", με προσβλητικό αισθητικά layout και τυπωμένα σε καλό, ακριβό χαρτί.

    Η Δημοτική Αρχή της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που όλοι ξέρουμε ότι προέκυψε από την τυμβωρυχία του ονόματος "Αποστολάκης", αντί να προκαλεί με επιστολές που φανερώνουν άγνοια της τοπικής ανθρωπογεωγραφίας και πραγματικότητας, καλά θα κάνει να σταματήσει να παίζει τον ρόλο του παθητικού αποδέκτη των κυβερνητικών επιλογών πού εξαθλιώνουν και διαλύουν την κοινωνία και να παίξει το ρόλο που αυτήν την στιγμή είναι αναγκαίος.

    Να μπει μπροστά και να να αγωνιστεί ενάντια στην πολιτική της Τρόικας και της συγκυβέρνησης πού ετοιμάζεται να καταργήσει υπηρεσίες και δημόσια αγαθά στην πόλη μας και να σταματήσει να μισθοδοτεί κομματικές υποχρεώσεις.

    Ποσώς ενδιαφέρει τους δημότες, που ματώνουν με τα χαράτσια και τα τέλη, αν πρέπει να βολέψει νεολαίους της ΝΔ ή πολιτευτές που ψάχνουν αργομισθίες.

    Ποσώς ενδιαφέρει τους δημότες, αν η Κα Γαϊτανά συμπεριφέρεται ως κομματάρχης της ΝΔ.

    Η υπομονή της κοινωνίας έχει και τα όριά της και το μόνο που θα καταφέρει στο τέλος ο ολιγομελής κύκλος των βολεμένων που κουμαντάρουν την Κα Γαϊτανά, θα είναι το επόμενο βήμα από τον χλευασμό να είναι η οργή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΕΝΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗ ΚΙ ΕΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς!!! Κομματάρχης της ΝΔ η Κα Γαϊτανά-Αποστολάκη προκαλεί και οδηγεί το δήμο στο γκρεμό με πολύ γρηγορότερη ταχύτητα από αυτή των διοικήσεων Γρετζελιά και Κόντου. Θα διαφωνήσω με τον προλαλλήσαντα για τον Αδαμόπουλο. Δεν ήταν αποτυχημένος ο γιατρός. Είχε την ατυχία να έχει ένα σωρό τρωκτικά τριγύρω του, όπως ο γνωστός και μη εξαιρετέος πάλαι ποτέ εκδότης μιας τοπικής εφημερίδας που έμεινε στην ιστορία ως χαλκείο συκοφάντησης και εκβιασμών και δεν εννοώ φυσικά την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
      Αν θέλει η Κα Γαϊτανά να προσφέρει κάτι στην πόλη, να γυρίσει στη θεσούλα της στο υποκατάστημα της τράπεζας στη Βουλή και να παραιτηθεί και αυτή και τα γαϊτανάκια δημοτικοί σύμβουλοι που πέρασαν και δεν ακούμπησαν από το όραμα του Γιώργου Αποστολάκη για την πόλη. Αλλά είναι πολλά τα λεφτά όπως φαίνεται.

      Διαγραφή
    3. Μπραβο κι απο μενα. Η πιο σωστη προσεγγιση σε μια επιστολη παρωδια που οπως πολυ σωστα επισημαινεται, δειχνει αγνοια της τοπικης ανθρωπογεωγραφιας και πραγματικοτητας. Προκειται περι μιας αστειας παρεας που γατζωθηκαν γυρω απο τον μακαριτη τον Αποστολακη. Οσο για τον Παντελη, δεν ειναι αμοιρος ευθυνων γιατι ολη αυτη η κατασταση ειναι δικο του δημιουργημα. Τωρα, οσο και να το παιζει αντιθετος, το μονο που καταφερνει ειναι να εξοργιζει με τις κολοτουμπες του.

      Διαγραφή
    4. Φιλαδελφειώτη-Χαλκηδονιώτη είπες τα πράγματα με το όνομά τους. Εύγε!

      Διαγραφή